شایعه Crash Bandicoot در سایت آمازون فرانسه برای PS4

YAKUZA_2

کاربر سایت
24897735708381852512.jpg

سایت آمازون فرانسه در اقدامی بازی Crash Bandicoot را برای PS4 لیست کرد.البته مدتی از این ثبت محصول نمی گذشت که آمازون این بازی را از فهرست خود حذف کرد.

این بازی در سایت آمازون فرانسه با قیمت 69.99 یورو قیمت گذاری شده بود.مدت زیادیست که خبری از نسخه جدید این بازی به گوش نرسیده.هر چند شایعاتی قبل از لانچ کنسول PS4 پخش شده بود مبنی بر اینکه قرار است نسخه ای از این بازی برای PS4 معرفی شود که خبری از این عنوان در مراسم لانچ PS4 نشد.حال باید امیدوار بود که این خبر تا حدودی به صحت این شایعات قوت ببخشد.

همچنین شما میتوانید با رفتن به این لینک از توسعه دهندگان و ناشران این بازی در سالهای مختلف مطلع شوید

لینک حذف شده بازی
منبع

آخرین ویرایش:
مطمئنن یا آی پی رو پس گرفتنش رو نمیکنن
یا اینکه قرارداد دارن که یه انحصاری ازش بسازن
یا مولتیش میاد دوباره
در هر صورت بازی تایید شدست

اگه به هر شکلی حتی در حال نظارتی ناتی داگ تو این پروژه نقشی داشته باشه من اون چلو کبابی که امین رضا نمیده رو خودم میدم :دی بوکمارک کنید :دی
پ.ن : یکی از دو تیم ناتی داگ ( اونی که رو آنچارتد کار میکنه نه ) , داره رو کرش کار میکنه :دی بوکمارک :دی

آخرین ویرایش:
اگه به خونه یعنی همون ناتی داااگ برگرده که عالیه .. در حکم سوپرماریو برای نینتندو و سونیک برای سگا و نینتندو کرش هم میتونه برا سونی باشه .. خدایی خودمم نفهمیدم چی گفتم

باکس آرتش جزو کارای یکی از فنهای کرش محسوب میشه :(
خیلی نمیشه امید بست اما بازم امیدوارم یه همچین چیزی وجود داشته باشه یا حداقل اگه فعلا بازی ای هم وجود نداره آی پیشو سونی به دست آورده باشه

آخرین ویرایش:
در واقع کراش نه گرگ بود ، نه روباه ، نه بز و نه گوسفند و نه ... :d
همون طور که آقا/خانم Emperor visari گفتن کراش یه نوع موش بوده که به خاطر آزمایشات دکتر کرتکس کچل:d جهش پیدا میکنه و باقیه ماجرا.

این بازی ماله اکتیویژن هست و بهیچ عنوان انحصاری نخواهد بود و ممکنه رو کنسول های متفرقه ای مثل U هم بره.

برادر احترام خودتو نگه دار ... اگه همین نینتندو نبود الان صنعت گیم رو هوا بود... حالا کنسولش شده متفرقه ؟ کنسول همین شرکت بود که نسل قبل بیشترین فروش رو داشت و بدون رقابت و کل کل سونی و مایکرو رو کنار زد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or