Cox و Mercury Steam به دنبال ساخت Reboot از Contra هستند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
هنوز هم می توان اشخاصی را پیدا کرد که بر روی کامپیوترهای خود و با استفاده از شبیه سازهای مختلف در حال بازی کردن نسخه های مختلف Contra هستند ولی Cox و تیمش برنامه دیگری برای ما دارند.

آقای Cox از سال 1997 تا به حال سرپرستی تیم سازنده نسخه های مختلف از بازی های Castlevania را برعهده داشته است ولی انگار می خواهد به زودی دست از این سری کشیده و ساخت عنوان جدیدی را آغاز کند. وی در این مورد می گوید: "فکر کنم که زمان آن رسیده است که این عنوان را ترک کنم و دیگر نمی خواهم به عنوان مغز متفکر بر روی این سری کار کنم. " وی در ادامه در مورد ادامه کار بر روی Lord Of Shadow 2 که ماه گذشته معرفی شد، می گوید: "بهتر است که این کار را کسی دیگر به پایان برساند چون من نمی خواهم به عنوان آفای Castlevania شناخته شوم و هم‌چنین تیمم به عنوان Castlevania team خوانده شود. وقتی شما در یک شرکت خلاق کار می کنید، همیشه پروژه های مختلف و ایده های مختلفی وجود دارد که دوست دارید بر روی آن ها کار کنید و این کار همان چیزی است که ما می خواهیم انجام دهیم. "

وی در ادامه صحبت های خود با خبرنگار VG247 در مورد کار بعدی خود می گوید: "ما می خواهیم کار متفاوتی انجام دهیم. من همیشه Contra را دوست داشتم و خیلی دوست دارم که بر روی این عنوان کار کنم و حالا که سرپرستی سری بزرگ Castlevania را بر عهده کسی دیگری گذاشتیم می توانیم مشعل ساخت سری دیگری را در دست بگیریم. در Mercury Steam ایده های جذابی برای ساختن این بازی وجود دارد. ما دوست داریم این ایده ها رو به ثمر برسانیم و آن ها را به دست بازیکنان بدهیم و امیدوارم با موفقیت Lord Of Shadow 2 بتوانیم شانس این کار را داشته باشیم. "

بعد از سال 2011 که اخباری در مورد ساخت Reboot عنوان Contra از طرف Konami هیچ خبر دیگری از این عنوان نشد و حالا می توان امید داشت که Cox و تیمش ساخت این بازی را بر عهده بگیرند و شاهکاری همچون Lord Of Shadow را عرضه کنند. می توانید تیزر سال گذشته Contra را در پایین خبر مشاهده کنید.

[video=aparat;c5c95481b04477c17b1018294acec6df241333]http://www.aparat.com/v/c5c95481b04477c17b1018294acec6df241333[/video]

این بازی رو بده دست گیمرهای جدید ببین تا مرحله 4 میکشن یا نه.

یه 10 دفعه حداقل game over میشدی مرحله های اخر بازی حساب کار میومد دستت این تیکه رو چیکار کنی.

خودمونیم عجب حوصله ایی داشتیم.
3 یا4 ساعت مینشستیم پای تلویزیون لامپ تصویری که وقتی بلند میشدیم کمر و دست وچشم دیگه برامون نمیموند .

این یه طرز بازی کردن
بازی کردن الانم یه طور دیگه طرف حاضره گند بزنه به تمام ip تا مبادا کسی از مغزش استفاده کنه یا حوصلش سر بره.
فکر کنم اگر بخوان بازی رو با همین سیستماش ریبوت کنن، یه بازی سختی در حد Dark Souls میشه و هیشکی بازیش نمی کنه.:d

اره واقعا! یادمه یکی از نسخه هاش نمیدونم همینجوری کشکی دکمه میزدی و جونت بینهایت میشد!:d
واقعا اون زمان همه هاردکور بودن خبر نداشتن!:d
یه سوال دیگه اینه که با چه منطقی گلوله ای اندازه توپ بسکتبال از یه لوله 1 اینچی بیرون میومد؟:d:d:d

من تو میکرو که میرفتمش، کارتریج بازی چند بار در میاوردم و فوت می کردم توش:d یهو 30 تا جون بهم میداد. وگرنه با 3 تا جون به همون آخر مرحله اول نمیرسیدی........
یه سوال دیگه اینه که با چه منطقی گلوله ای اندازه توپ بسکتبال از یه لوله 1 اینچی بیرون میومد؟

:))=))=)) با همون منطقی که اگه این تیر رو نداشتی عمرا نمیتونستی بازی رو تموم کنی....

کنترا سگا و میکرو فوق العاده اس من هنوزم که هنوزه دارم بازیش میکنم واقعا تکرار نشدنی هستند
روی هر چیزی بگی بازی کردم از گوشی موبایل و pc , ps3 و wii هنوزم دارم بازیش میکنم
ما منتظر یک کنترا جدید هستیم یک چیزی که دوباره به اون حال و هوا برگرده

از صد تا انچارتد بیشتر حال میداد. فقط یه سوال دارم که فکر کنم سواله بقیه هم باشه..........
چه جوری با 3 تا جون ما این بازی رو تا تهش می رفتیم؟:d
.

سوال منم هست!اینقد نسل 7 ما رو تنبل کرده کرده که من باورم نمیشه خودم بودم کنترا رو تموم میکردم یه زمان!!!:d:>

فکر کنم اگر بخوان بازی رو با همین سیستماش ریبوت کنن، یه بازی سختی در حد Dark Souls میشه و هیشکی بازیش نمی کنه.:d
.
اون موقع بنظرم سختی بازی حساب و کتاب داشت مثل بازیی مثل dark soulsنبود.

بازیساز چون اون زمان بازیها save نداشت یه طوری گیم پلی رو طراحی میکرد که یه چیزایی با هم مچ میشدن مثلا قبل از اینکه با فلان باس درگیر بشی دو نوع تیر بهت میداد یا یه باس مثلا نقطه ضعفش پایین تنش بود میتونستی زیر پاش فرار کنی.
درسته ابتدایی به نظر میرسیدن ولی باعث جذابیت بازی میشد.

من تو میکرو که میرفتمش، کارتریج بازی چند بار در میاوردم و فوت می کردم توش:d یهو 30 تا جون بهم میداد. وگرنه با 3 تا جون به همون آخر مرحله اول نمیرسیدی........
این فوت کردن توی کارتریج یکی از رموز گذشتگان و نیاکان بود که به ما به ارث رسید!!!:d
خداییش این مرحله ها بودن....صبر کن آها ایناهاش:

0.jpg
لامصب اون جلوت یارو ورجه ورجه میکرد! و یه دفعه برمیگشت و یه نارنجک پرت میکرد رو کله-ت!=))
===========================
یا این چنگالا که وقتی بهت میخوردن آه از نهادت در میومد!:
xyljbga1fjg3tew20jmd.jpg
=============================
خداییش سخت ترین کنترا همین بود! اصلا کاراکتراش میزون نبودن!:
qlx2rkx8zp5ru6sxrio0.jpg
============================
آخرین برگ برنده ای که تو آستینمون بود! در صورت گرفتنش دیگه هیچی جلودارمون نبود!:
2uoir4hia5hmsa36qq.jpg

كنترا فقط كنتراي سگا :d
يادش به خير چه فازي ميداد رمز زدن :d بي نهايت جون :d

بعضي مواقع يه سري مراحل مي اومد به عمرمون نديده بوديم!!!
يه جاهايي هم نامردي ميشد باس پاياني در ميرفت تا ته ميسوختيم :|
خيلي بازي با حالي بود !!!
ولي فكر نكنم بشه الانه ديگه ازش ساخت ! يعني 3 بعدي و به سبك بازي هاي امروزه با اون ابهت و عظمت فكر نكنم !!!
بهتره دستش نزنن

خداییش سخت ترین کنترا همین بود! اصلا کاراکتراش میزون نبودن!:
qlx2rkx8zp5ru6sxrio0.jpg

آخ آخ همین رو میگفتم دی این خدا بود دی به نظر من این بهترینشون بود ! اصلاً یه چیزی بودها ! عمرم رو پاش گذاشتم ! دی دو نفره که اصلاً حالش 100 برابر میشد دی غول اولش هم فکر کنم یه فرمانده نظامی خیلی گنده بود میزد در و دیوار و داغون می کرد دی

یادش بخیر همین چند وقت پیش بودی سوتی دادم تو یکی از این خبر ها که کپکام با کونامی اشتباه گرفتم گفتم کونترا میخوام :-"
واقعا یکی از بهترین بازی هایی بود که کرده بودم مخصوصا نسخه سگاش که عاشقش بودم یادش بخیر چقدر تمومش میکردم :| لامصب چندتا پایان هم داشت انقدر شاخ بود کلا تمام نسخه هاش دوست داشتم مثل این شورش در شهر که بهش میگفتن انقدر بازیشون کرده بودم که دیگه حفظ بودم :d
بازیش انقدر پتانسیل داره که برگرده ولی نمیدونم چقدر اصالتش حفظ میشه

لعنتی هوش مصنویش از Watch Dogs هم بهتر بود:دی
لعنت به سگا...
لعنت به اون مردمی که با نخریدن دریم کست باعث شدن سگا بیخیال کنسول یازی شه و کل خاطرات ما به فنا بره...
لعنت به این Mercury Steam که دیگه Contra نمیزنه

یکم دیر رسیدم! ... اصلا اسم Contra رو شنیدم از خود بیخود شدم! یادش بخیر عجب دورانی داشتیم... چه باس فایت های خفنی هم داشت!

h858qkdlf6nv9cidc10.gif
rssmju08q4aoworuqw7k.gif

39b8o550yo7gw1w125x.png
1ty037zmdzij3yo22zc.gif

3wyn3ajocjtjp8gir3.gif
uheypyydzqokhecqrf5k.jpg

5xnbzdboi4hu46j13rg.jpg
dxt7yzbp1g5obs1tdli.jpg

ejfaih6a7ildgztldxc2.jpg
78gugl5ekifjnak6ylz.jpg

i7ruv4g133k5smwo1903.gif
lq4olpdfu6v2bnjdmimp.png