Counter-Strike: Global Offensive | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازیرو خریدم.
واقعا بازیش عالیه البته به نظر من.بازی خیلی اعتیاد آوره و خیلی حال میده.فقط تنها مشکلش اینه که وقتی سرچ میکنی کسیرو پیدا نمیکنه و بعد باید با بات ها بازی کنی البته فکر کنم این مشکل بر طرف بشه

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:36 PM ارسال شده بود ----------

اره داره
.....
یه نفر بیاد بگه بازی چه مود هایی داره ؟؟
ممنون میشم

Send from HtC One X using tapatalk 2
بازی 4 تا مود داره که یکیش team race هستش و مثل gun game مدرنه البته خیلی باحالتره از یکی مدرن و فرق هایی هم داره.
یک مود دیگه هم داره که اسمش یادم نیست ولی اینجوریه که با کشتن دشمن ها تفنگات عوض میشه
یک مودم همون مود قدیمی و کلاسیک بازی هستش و به نظر من باحال ترین مود بازییه
اون مود دیگه هم یادم نیست چیه

خوب من تریال رو بازی کردم.اصلا حال نکردم.اگر COD باز باشی فکر نکنم بتونی تحمل کنی مگر اینکه عشق کانتر باشی
منم خودم cod بازی میکردم(الان یه ماهی هست بازی نکردم) ولی cod خیلی بده تو یه دست یکی یه لانچر دستش میگیره کل حال بازیو از بین میبره یا یه عده کل بازی در حاله کمپن بعد که اول میشن کلی هم ادعا دارن ولی کانتر اینجوری نیست هرکی با توجه به توانایی هاش عمل میکنه.

اخه دانلود کردن با pc خیلی سریع تر هست برای همین می گم ورژن تریال رو با pc بگیرم وبعد بریزم داخل xbox و بعد با پوینت بخرم

نه فرقی نمیکنه سرعت تازه بعضی وقتا برای من سرعت دانلود از لایو بیشتره بستگی به سرور داره.background دانلود رو on کن بعد بزار دانلود بشه.

---------- نوشته در 08:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

منم خودم cod بازی میکردم(الان یه ماهی هست بازی نکردم) ولی cod خیلی بده تو یه دست یکی یه لانچر دستش میگیره کل حال بازیو از بین میبره یا یه عده کل بازی در حاله کمپن بعد که اول میشن کلی هم ادعا دارن ولی کانتر اینجوری نیست هرکی با توجه به توانایی هاش عمل میکنه.

اره از این نوبا زیاد شدن که یه لانچر میگیرن دستشون میرن رو اعصاب ولی با این حال از لحاظ کیفیتی تفاوتشون خیلیه.

واقعا ...
توی CS کلا کمپ جواب نمی ده ( نمیدونم جادوی گیمپلی ـش یا مپای فوق العادش ) .
حتی یک نفر که از پشت داره بهت تیر میزنه رو میتونی سریع RB بزنی و شاید بتونی بکشیش ولی توی COD امکان نداره همچین چیزی ( میدونم یه جورایی این دو تا با هم فرق دارن اما من دارم نظر شخصیه خودمو میگم )

سلام - به نظر من گرافیکش خیلی بهتر شده نسبت به قبل و مپای خوب و زیادی هم داره و کلا خیلی حال می ده.تنها مشکلش فعلا اینه که موقع سرچ botهام می ان قاطی بازی.
اونایی که بازی و دارن گیمر تگشونو بزارن. گیمرتگ من RAMIN88VIP

نمی دونم چرا با یه عالمه شور و اشتیاق دانلود کردم ، ولی اصلا حال نکردم :(

کانتر PC قدیما یه چیز دیگه بود :x
اون موقع ما چه میدونستیم کال اف و بتلفیلد و لایو چی چی هست. میرفتیم میشتیم پایه پی سی عشق میکردیم. حالا بایدم بهمون حال نده

اون موقع ما چه میدونستیم کال اف و بتلفیلد و لایو چی چی هست. میرفتیم میشتیم پایه پی سی عشق میکردیم. حالا بایدم بهمون حال نده

من هنوزم که هنوزه باهاش حال می کنم و با وجود قابلیت جدید که بعد از مرگ میشه به جای بات ها تیمت بازی کنی که دیگه کار رو تموم کرده..... عالیه

• Like
Reactions: TeTration

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or