Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
افکت صدای تیر اسلحه هارو میشه کم کرد؟
چون گاهی اوقات صداهای دیگه رو نمیشنوم
چه عجیب :D همه میخوان صدای ملت رو کم کنند
برعکسش میشه، میتونی اونای دیگه رو زیاد کنی.

----------------------
امشب گرند فینال راهیابی به مسابقات Dreamhack سوئد برگذار میشه که نماینده ایران، تیم اسکاریکس، با یکی از دوتیم لیجن و پاورمیکس (که بازیشون همین الان در جریانه) قراره ساعت 8:30 شب به وقت خودمون بازی کنه.
برنده میره حضوری برای مسابقات لن.

آقا انگاری بگی نگی یکوچولو این وضعیت چیتر ها بهتر شده، حداقل من و دوستام که تجربه بهتری داریم با توجه به اینکه داریم شب حداقل 4-5 دست کامپ میزنیم.
البته که کامپ کلا چیتر کمتر داره تا پریمیر اصلی. طرف برای رنک چیت میزنه تا یه کامپ ساده

Trust Factor ـتون رو چک کنید... از سایت Faceit Tracker میتونید با زدن یوزرنیم یا شماره آی دیتون ببینید که میزان تراست فکتور شما چقدره.
هرچی این میزان پایین تر باشه، احتمال اینکه با چیتر بیافتید بیشتر میشه.

مواری که تاثیر زیادی تو تراست فکتور شما داره:

- زیر 500 ساعت تایم پلی
- پرایوت بودن پروفایل
- نداشتن فیس ایت یا وریفای نکردنش
- داشتن فرند با سابقه بن

اگر خودتونم سابقه بن داشته باشید تاثیر نسبتا زیادی داره.

خلاصه که انگار بگی نگی یه کوچولو وضعیت بهتر شده.

-------------------------------------------------------------------------------------------
چقدر اسکواد داشتن خوبه، تازه دارم طعم با تیم ثابت پلی دادن رو میفهمم. خیلی لذت بازی بیشتر شده.
حتی کامپ ساده هم لذت بخش میشه اینطوری. بخصوص وقتی یکی تو تیم باشه بازیش واقعا خوب باشه.

دوستان، همین الان مسابقه ی نیمه نهایی فصل 22 مسابقات ESL Pro League در جریانه...
مپ اول بین دو تیم FaZe و Vitality برگزار شد که به یکی از زیباترین و جذابترین بازی های سال 2025 بدلش کردند گزارشگرها.

ESL Pro League Season 22 - FaZe Clan vs Vitality - Semi Final​

یوتوب سرچ کنید میاد. از دست ندید.
لحظاتی دیگه، مپ دوم شروع میشه...

-------------------------
@TeTration

آخرین ویرایش:
با آپدیت 1.3 گیگی دیشب بازی، مود Retake به بازی اضافه شده که تو این مد، ترور 3 نفر، سی تی 4 نفر، اول دست با کاشت بمب توسط ترور آغاز میشه، سی تی باید تلاش کنه سایت رو اصطلاحا ریتیک کنه و بمب رو دیفیوز کنه.
بشدت جذابه برام این مد :D حتما امتحان کنید که هم بشدت آموزندست هم خیلی حال میده در کل.

ارزش آیتم ها نصف شده ، من چندتا Sealed Genesis Terminal که ارزشی نزدیک 6$ داشت دارم که الان چند سنت ارزش داره خیلی از آیتم های دیگه هم همینه
خبرگذاریا گفتن 2 میلیارد دلار از ارزش اسکین ها کم شده
منکه اصلا پولی خرج نکردم بخرم همش جایزه هفتگی بوده ولی اونی که 20 تا اکانت داشتم فارم میکرد و توصیه تو اینستاگرام میذاشت الان چه نظری داره

قضیه ایتم ها فقط برمیگرده به نایف و دستکش

اونم به این خاطر که الان ترید اپ بهت این 2 تارو هم میده

یعنی شما میتونی 5 تا ایتم قرمز رنگ Covert بدهی که حتی قیمتشون کمه (مثلا AK لجیون) و بهت قطعا یا نایف میده یا دستکش

برای همین این 2 تا قیمتشون نصف شده

ارزش آیتم ها نصف شده ، من چندتا Sealed Genesis Terminal که ارزشی نزدیک 6$ داشت دارم که الان چند سنت ارزش داره خیلی از آیتم های دیگه هم همینه
خبرگذاریا گفتن 2 میلیارد دلار از ارزش اسکین ها کم شده
منکه اصلا پولی خرج نکردم بخرم همش جایزه هفتگی بوده ولی اونی که 20 تا اکانت داشتم فارم میکرد و توصیه تو اینستاگرام میذاشت الان چه نظری داره
آیتم هارو نمیدونم اطلاع آنچنانی ندارم که چی سرشون میاد
ولی این Sealed Genesis Terminal هم چیز جدیدیه، یکی دوماهه اومده، اول اول 30-35 دلار بود قیمتش، تو همون روز های اول (شاید هم همون شب اول) ریخت بیشتر از نصف شد حتی.
چند وقت پیش 3 دلار بود الان فکر کنم بزور 1 دلاره.

بخاطر اینکه اون اول به یه تعدادی هفتگی داد، به خیلی ها نداد. هفته بعدش به خیلی های دیگه داد. همین باعث شد آیتم ارزون بشه.

آیتم هارو نمیدونم اطلاع آنچنانی ندارم که چی سرشون میاد
ولی این Sealed Genesis Terminal هم چیز جدیدیه، یکی دوماهه اومده، اول اول 30-35 دلار بود قیمتش، تو همون روز های اول (شاید هم همون شب اول) ریخت بیشتر از نصف شد حتی.
چند وقت پیش 3 دلار بود الان فکر کنم بزور 1 دلاره.

بخاطر اینکه اون اول به یه تعدادی هفتگی داد، به خیلی ها نداد. هفته بعدش به خیلی های دیگه داد. همین باعث شد آیتم ارزون بشه.
آره، ولی سر کاهش قیمت ایتم های سنگین طرف چینی بوده خودکشی کرده🥴 قرض کرده سرمایشو داده آیتم کانتر
آیتم هفتگیم هر هفته نمیگیرم کانتر مغزتو تیلید میکنه با کسایی هم تیمی میشم طرف لولش ۸ هست ۲۰ساعت گیم پلی حریفام مدال ۵ ساله دارن همینم گاهی اوقات برعکس میشه تازه من سیلورم دو هفته یه بار بازی میکنم
باز اون مود danger zone دوست داشتم که دیگه نیست

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
آره، ولی سر کاهش قیمت ایتم های سنگین طرف چینی بوده خودکشی کرده🥴 قرض کرده سرمایشو داده آیتم کانتر
آیتم هفتگیم هر هفته نمیگیرم کانتر مغزتو تیلید میکنه با کسایی هم تیمی میشم طرف لولش ۸ هست ۲۰ساعت گیم پلی حریفام مدال ۵ ساله دارن همینم گاهی اوقات برعکس میشه تازه من سیلورم دو هفته یه بار بازی میکنم
باز اون مود danger zone دوست داشتم که دیگه نیست
تو باید بری سرورهای پابلیک ایران دورهمی با بچه ها صفا کنی.
اینکه دوهفته یک بار بازی میکنی خب یعنی عملا وقتی برای تمرین و... نداری ولی میخوای رنکت بره بالا و فان هم داشته باشی ، خب نمیشه.
اینطوری میشه مایه اعصاب خوردی.

برو پابلیک و mic روشن کن و دور هم با بچه ها حال کن.

تو باید بری سرورهای پابلیک ایران دورهمی با بچه ها صفا کنی.
اینکه دوهفته یک بار بازی میکنی خب یعنی عملا وقتی برای تمرین و... نداری ولی میخوای رنکت بره بالا و فان هم داشته باشی ، خب نمیشه.
اینطوری میشه مایه اعصاب خوردی.

برو پابلیک و mic روشن کن و دور هم با بچه ها حال کن.
بهترین تجربه سی اس همینه :D من از 1.6 و سرور گیمز5 و پردیس گیم میرفتم سرور ایرانی تا همین سی اس 2، فقط تنها بدیش اینه مپ dust 2 فقط یاد میگیری :-" البته الان mirage هم اضافه شده با اینکه اصلا با مپش حال نمیکنم
بهترین قسمتش اینه یه بچه 11 12 ساله میاد و همه میریزن سرش و تروماتایزش میکنن تا دیگه هیچوقت اسم گیم نیاره :>

دیروز داشتم بازیش میکردم واسه جایزه هفتگی واسم یه کیس 60 سنتی با یه اسکین m4 1.2 دلاری داد سریع فروختم تا یه بازی که تخفیف خورده بود بخرم ، اما اگه کسی بتونه اینارو نگه داره بعد چند سال قیمت هر کدوم قطعا چند یا شاید هم چند ده برابر بشه

آب دستتونه بذارید زمین، برید مسابقات نیمه نهایی IEM Chengdu 2025 که امروز صبح برگزار شد رو ببینید.
فردا هم فیناله.
فیوریا قهرمان شد و molody بهترین بازیکن تورنمنت%-( فقط از این خوشحال شدم که fallen قهرمانی رو تجربه کرد :D
ولی اینکه تونستن وایتالیتی رو 3-0 اونم با اوپنینگ مپ ancient که یجورایی خونشونه ببرن واقعا پشم ریزون بود :|
اگه اشتباه نکنم کمتر از یک ماه دیگه هم میجر باشه و اگه faze نبره از زندگی خدافظی میکنم :-"

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
فیوریا قهرمان شد و molody بهترین بازیکن تورنمنت%-( فقط از این خوشحال شدم که fallen قهرمانی رو تجربه کرد :D
ولی اینکه تونستن وایتالیتی رو 3-0 اونم با اوپنینگ مپ ancient که یجورایی خونشونه ببرن واقعا پشم ریزون بود :|
اگه اشتباه نکنم کمتر از یک ماه دیگه هم میجر باشه و اگه faze نبره از زندگی خدافظی میکنم :-"
آره، مولودی :D یا همون مالودای عالی بود. تو نیمه نهایی هم ترکوند، تو فینال هم خارق العاده عمل کرد و الخصوص خود Fallen هم درخشان ظاهر شد.

من البته خودم طرفدار زایوو ام :D بجز ایپکس، از باقی پلیرهای وایتالیتی هم خوشم میاد :
D ایپکس امروز ر*د.

• Cool
Reactions: TeTration

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or