Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
شاید باورتون نشه ولی Valve از عمد انتی چیت قوی نمیده
چون با فیس ایت قرار داد سنگین داره :D (رسمی نیست اما همهاینو میگن )

اقا به نظرم خیلی حساس شدین روی فیس ایت و الکی برای خودتون بزرگش کردین که دردسر داره و اینا
اول اینکه بگم روی خیلی از اینترنت ها تحریم نیست و راحت بدون هیچ چیزی بازی میکنید
دوم اینکه پینگتون میره 100 چون سرور اروپاست، الان شما خود سرور های ولو هم که مال اروپاس بری پینگت همینه
مورد دیگه با برنامه هایی امثال PacketRaft که رایگانه و خیلی برنامه های دیگه راحت میتونید بازی کنید ( بزارید روی faceit برنامه پکت رفت رو وارد سرور بشید )

الان اصلا انلاین بازی کردن بردون این برنامه های حذف تحریم و کاهش پینگ دیگه شدنی نیست
خیلی از بازیها سرورشون پورتاش توی ایران بستس مثل همین marvel rivers و ...

تازه خیلیا اصلا باز فیس ایت رایگان رو قبول ندارن و میگن پلیرهاش تاکسیکن و میرن پرمیوم میخرن
اقا برای گیمی که واقعا مورد علاقتونه هزینه کنید این ماهی 1 تومن نهایت جدی لذتی بهتون میده چند برابر اون پول اعصابتون راحته

البته اینا رو برای کسایی که عاشق cs2 هستن میگم

وگرنه که واقعا ولو خیلی دیوسه که انتی چیت بازی رو ول کرده به عمون خدا

اقا به نظرم خیلی حساس شدین روی فیس ایت و الکی برای خودتون بزرگش کردین که دردسر داره و اینا
اول اینکه بگم روی خیلی از اینترنت ها تحریم نیست و راحت بدون هیچ چیزی بازی میکنید
دوم اینکه پینگتون میره 100 چون سرور اروپاست، الان شما خود سرور های ولو هم که مال اروپاس بری پینگت همینه
مورد دیگه با برنامه هایی امثال PacketRaft که رایگانه و خیلی برنامه های دیگه راحت میتونید بازی کنید ( بزارید روی faceit برنامه پکت رفت رو وارد سرور بشید )

الان اصلا انلاین بازی کردن بردون این برنامه های حذف تحریم و کاهش پینگ دیگه شدنی نیست
خیلی از بازیها سرورشون پورتاش توی ایران بستس مثل همین marvel rivers و ...

تازه خیلیا اصلا باز فیس ایت رایگان رو قبول ندارن و میگن پلیرهاش تاکسیکن و میرن پرمیوم میخرن
اقا برای گیمی که واقعا مورد علاقتونه هزینه کنید این ماهی 1 تومن نهایت جدی لذتی بهتون میده چند برابر اون پول اعصابتون راحته

البته اینا رو برای کسایی که عاشق cs2 هستن میگم

وگرنه که واقعا ولو خیلی دیوسه که انتی چیت بازی رو ول کرده به عمون خدا
برای من بدشانس :D، حتی سرور های خاورمیانه اش هم 90% نمیاد. چند وقت پیش با دوستان رفتیم، من تهران رفیقم اهواز، برای اون بدون نرم افزار بالا اومد سرور دبی
برای من نمیومد.

پینگ من تو خود بازی، دبی 42-45، سرور های اروپا از 70 تا 100. من سرور UK، پینگ 90-95 میگیرم، از وقتی سرویس پینگم رو فعال کردم پینگم شده مثل فیبر نوری.

منم اتفاقا با پکت رفت تونستم فقط فیس ایت پلی بدم. یه سوال چون گفتی، پکت رفت رو گزینه هاشو بلدی؟

عجیبه روز های اول که ریخته بودم خیلی خوب بود، اما رفته رفته بد شد. تو نرم افزار بهم نشون میده پینگم 80-90 عه، میرم تو بازی میشه 100-105 با جیتر تازه.

برای من بدشانس :D، حتی سرور های خاورمیانه اش هم 90% نمیاد. چند وقت پیش با دوستان رفتیم، من تهران رفیقم اهواز، برای اون بدون نرم افزار بالا اومد سرور دبی
برای من نمیومد.

پینگ من تو خود بازی، دبی 42-45، سرور های اروپا از 70 تا 100. من سرور UK، پینگ 90-95 میگیرم، از وقتی سرویس پینگم رو فعال کردم پینگم شده مثل فیبر نوری.

منم اتفاقا با پکت رفت تونستم فقط فیس ایت پلی بدم. یه سوال چون گفتی، پکت رفت رو گزینه هاشو بلدی؟

عجیبه روز های اول که ریخته بودم خیلی خوب بود، اما رفته رفته بد شد. تو نرم افزار بهم نشون میده پینگم 80-90 عه، میرم تو بازی میشه 100-105 با جیتر تازه.

اصلا این لامصب adsl خیلی بده واسه این پورتا و هر از گاهی شانسی یه سرور خوب در میاد
ضمن اینکه اوایل چون خیلی معروف نبود این پکت رفت سروراش خلوت بود الان شلوغ شده و واسه منم بده فقط برام اگزیت لگ خوبه که اونم گرون شده

تنها راهش اینه یه جوری کوچ کنی به سمت فیبر
زندگیت برمیگرده کلا

پ.ن : منو از تیم مسابقات انداختن بیرون
1-2 ماه درگیر عروسی بودم بازیم افت کرده بود دیگه پرت شدم بیرون :((

البته این که میگن اشتباست.
فیسیت در برابر پلیرهای اصلی بازی اصلا کمیونیتی بزرگی نداره.
درسته که یه آنتی چیت داره که روی هسته میشینه و مثل ولورنت امنیت بیشتری داره.

ولی اولویت اول فیسیت در برابر مچمیکینگ Valve مدیریت سرور/بازیها و ادمین داشت بازیهاست.
چون کمیونیتی خیلی کوچکتره ، بازیها حتی به صورت دستی بازبینی میشن و به طور دستی توسط ادمین بن میشن.
خب valve با پلیرهای میلیونیش اصلا همچین قابلیتی نمیتونه داشته باشه ، چندهزار نفر رو باید به این تخصیص بده که خب نشدنیه.
از طرفی فیسیت برای ارائه تجربه پاک تر پرمیوم میفروشه (اونهایی که پرمیوم دارن تو یک استخر جهت مچمیکینگ جمع میشن و پلیرهای رایگان حذف میشن) و خب چیتر هیچوقت همچین ریسکی نمیکنه و یا حداقل کمتر روی اکانتی که ماهانه اشتراکش رو میده راضی به چیت کردن میشه.
این میشه که تو فیسیت فضای پاکتری میبینیم.

فروش پرمیوم و بازبینی بازیها که برای Valve عملی نیست.
ولی الان با اومدن ولورنت ، آنتی چیت جدید EA و عناوین مشابه دیگه که روی هسته میشینن و سیستم رو مانیتور میکنن باید حرکت بعدی EA به این سمت باشه و آنتی چیت Kernel Level رو بیاره که بتونه حداقل این چیتهای دوزاری و رایگان رو به طور اتومات از کار بندازه.
اون چیتهای گرون قیمت ، خصوصی و یا اونهایی که امولاتور و با یه PC واسطه و... کار میکنن رو که هیچ بازیی نمیتونه جلوش رو بگیره.

البته این که میگن اشتباست.
فیسیت در برابر پلیرهای اصلی بازی اصلا کمیونیتی بزرگی نداره.
درسته که یه آنتی چیت داره که روی هسته میشینه و مثل ولورنت امنیت بیشتری داره.

ولی اولویت اول فیسیت در برابر مچمیکینگ Valve مدیریت سرور/بازیها و ادمین داشت بازیهاست.
چون کمیونیتی خیلی کوچکتره ، بازیها حتی به صورت دستی بازبینی میشن و به طور دستی توسط ادمین بن میشن.
خب valve با پلیرهای میلیونیش اصلا همچین قابلیتی نمیتونه داشته باشه ، چندهزار نفر رو باید به این تخصیص بده که خب نشدنیه.
از طرفی فیسیت برای ارائه تجربه پاک تر پرمیوم میفروشه (اونهایی که پرمیوم دارن تو یک استخر جهت مچمیکینگ جمع میشن و پلیرهای رایگان حذف میشن) و خب چیتر هیچوقت همچین ریسکی نمیکنه و یا حداقل کمتر روی اکانتی که ماهانه اشتراکش رو میده راضی به چیت کردن میشه.
این میشه که تو فیسیت فضای پاکتری میبینیم.

فروش پرمیوم و بازبینی بازیها که برای Valve عملی نیست.
ولی الان با اومدن ولورنت ، آنتی چیت جدید EA و عناوین مشابه دیگه که روی هسته میشینن و سیستم رو مانیتور میکنن باید حرکت بعدی EA به این سمت باشه و آنتی چیت Kernel Level رو بیاره که بتونه حداقل این چیتهای دوزاری و رایگان رو به طور اتومات از کار بندازه.
اون چیتهای گرون قیمت ، خصوصی و یا اونهایی که امولاتور و با یه PC واسطه و... کار میکنن رو که هیچ بازیی نمیتونه جلوش رو بگیره.

اره از نظر تعداد پلیر یک هزارمم نیست فکر کنم :D
بیشتر تئوری از روی عصبانیته این جمله

ولی دقت کردی چقدر انتی چیت فیس ایت قویه که تمام دستری ها به Kernel رو میخواد
باید چند تا گزینه از بایوس فعال بشن تا تمام موارد مشکوک که به Kernel Memory دسترسی پیدا میکنن تایید بشن

واقعا رو دستش ندیدم من، کاش این valve حداقل واسه اونایی که CS PRIME دارن همچین چیزی میذاشت و اصلا کاش بازی free2play نمیشد کلا

اره از نظر تعداد پلیر یک هزارمم نیست فکر کنم :D
بیشتر تئوری از روی عصبانیته این جمله

ولی دقت کردی چقدر انتی چیت فیس ایت قویه که تمام دستری ها به Kernel رو میخواد
باید چند تا گزینه از بایوس فعال بشن تا تمام موارد مشکوک که به Kernel Memory دسترسی پیدا میکنن تایید بشن

واقعا رو دستش ندیدم من، کاش این valve حداقل واسه اونایی که CS PRIME دارن همچین چیزی میذاشت و اصلا کاش بازی free2play نمیشد کلا
ولورنت و Javelin از EA که برای BF6 داره میاد هم اینطورن.
اصلا این روزها آنتی چیت که روی هسته نشینه حکم مگس کش رو داره.
همونطور که میگی ولو هم باید شل کنه و بره به همین سمت.

ولورنت و Javelin از EA که برای BF6 داره میاد هم اینطورن.
اصلا این روزها آنتی چیت که روی هسته نشینه حکم مگس کش رو داره.
همونطور که میگی ولو هم باید شل کنه و بره به همین سمت.

اخ نگو که دشمن خونیم با این ولورنت خیلی بدم میاد ازش :D
اصلا اسمش نباید بیاد کنار cs2 دزددددیی از ایده تو روز روشن خداوکیلی ندیده بودیم
-----

یه چیز جالب من چند هفته پیش یه کیس باز کردم بهم negev Mjölnir داد (ماشین گان ) گفتم شانسو ببین این همه سال باز کردیم هر بار چرت و پرت بهم میده
بعد چند روز پیش رفتم dmarket سایت خرید و فروش ایتم یهو دیدم توی ایتمام زده3600 دلار گفتم بابا این چیه دیگه مگه میشششششهههه

گفتم شاید باگ خورده بزار اصلا بزنم هزارتا فروش بره
تا گذشتم درجا رفت و هزاردلار اومد حسابم بعدش فهمیدم قیمت واقعیش 4 هزار دلار بوده =))

پ.ن : قیمت ایتم های مهم تقریبا دستم بود اما این یکی اصلا فکرش رو نمیکردم

یه چند شبی بود فرصت نمیکردم پریمیر بزن، امروز رفتم اول چند دست دث مچ گرم کردم، رفتم پریمیر، 4-0 جلو بودیم که دوستان ایرانی لطف کردند چیتشون رو آن کردند و از پشت در و دیوار با چشم بصیرت بر ما چیره شدند.
یه دست زدم دیدم اعصاب و آرامش روانم مهم تره، گفتم بعد 1 ماه و نیم تقریبا، برم فیس ایت ببینم با این پکت رفت چطوریه میشه پلی داد...

یه دست سرور اروپا زدم، مپ نوک، با اینکه اول 4-1 عقب افتادیم ولی یه کامبک مشتی زدیم و 13-8 فکر کنم بردیم در آخر، سیتی ساید که ترکوندیمشون نفس نذاشتیم بکشند.

پینگم ثابت داشت 85-90 میداد با پکت رفت، گهگداری یه پکت لاس ریزی میداد، ولی در کل قابل بازی بود و تو این سطحی که فعلا هستم، اوکیه.

بعدش هم یه دست دیگه سرور ME زدم که پینک 50-60 میداد و اینم خوب بود، میراژ بازی کردیم که این دفعه فرگ اول یا دوم شدم و 13-5 هم بردیم، دست های آخر دو بار 4 Kills کردم، یکی دوبارم 3 Kills :D

بازیرو دانلود کردم، بتونم هایلات میذارم اینجا. :D 8->

واقعا بازی لذت بخشه، که یه مشت چیتر م.ج خرابش میکنند. از اینکه تو باید واقعا باید باهوش باشی، تاکتیک داشته باشی، مهارت فردی و جمعی داشته باشی، واقعا لذت میبرم.

View attachment CapKiLL3r7x 4Kills.mp4

دیدم خود فیس ایت اینو گذاشته تو صفحش :D فری هم گذاشت دانلود کنم.
حجمش 20 مگه دوستان.

---------------------
سه چهار نفر عرب دیگه رفیق شدیم منم اد کردند، یه دست دیگه زدیم، Inferno، اونم وین شد 13-10، یه دست هم با AK، وقتی بمب پلنت شده بود تونستم Ace کنم و دیفیوز کنم لحظه آخری، خیلی زیبا بود واقعا عشق کردم از سه تا بازی پاک و تمیزی که امشب کردم. لعنت به چیتر جماعت.
اونو دیگه باید حتما از تو دمو بازی بکشم بیرون اپلود کنم :D

----------------------------
البته میدونم سطح بازی ها پایینه، ایلو ها پایینه، ولی مطمئنم اگر بتونم مثل آدم بازی کنم و از اون مهم تر چهار نفر هم تیمی ثابت و درست حسابی داشته باشم، میام بالا.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان وقت بخیر.چند وقتیه ک استیم و cs2 رو نصب کردم و پلی میدم.اوایل میتونستم قسمت MATCHMAKING که شامل چند بخش CASUAL . DEATHMATCH . ARMS RACE و ... هست رو پلی بدم.بعد چند وقت دیگه نمیشد پلی بدم و ارور میداد.دوتا ارور میومد روی صفحه cs2 یکیش The Store Is Currently Closed. و ارور بعدی The Remote Host Closed The Connection. یه مدت لینک مپ از نت میگرفتم پلی میدادم و بعدها متوجه شدم ک باید رو بازی 5 دلار هزینه کنم مشکل ارور حل میشه و کلا اومدم بازیو خریدم. و ارور The Store Is Currently Closed حل شد ولی متاسفانه ارو The Remote Host Closed The Connection همچنان هست.چندبار dns عوض کردم و حل نشد.بازی رو پاک و دوباره دانلود و نصب کردم بازم حل نشد.ممنون میشم کمک کنید خیلی رفته رو مخم

سلام دوستان.
چرا مایی که داخل ایران هستیم، میخوایم با لابی خودمون وارد Practice یا Workshop بشیم، بجز Host، باقی نفرات نمیتونند Join شن و دی سی میشن؟
کسی راه حلی داره؟

--------------------------------------------------
photo_2025-09-23_17-19-21.jpg

نفر سمت راستی، رفیقمه که امروز آیدیشو داد تازه جوین شدیم، قراره باهم پلی بدیم و انشالله به حول قوه ی الهی رنک آپ کنیم :D
نفر وسطی دوست (اگر اشتباه نکنم) عرب اش بود که تو استرالیاست الان اصلا. پشمام یه لحظه ریخت تا اسمشو دیدم تو بازی :)) جالبه دقیقا اسمش عین یوزر خودمه.

جالب بود واقعا، پشمام ریخت یه لحظه :D

• Like
Reactions: m.d.makan
سلام دوستان.
چرا مایی که داخل ایران هستیم، میخوایم با لابی خودمون وارد Practice یا Workshop بشیم، بجز Host، باقی نفرات نمیتونند Join شن و دی سی میشن؟
کسی راه حلی داره؟

--------------------------------------------------
View attachment 393976

نفر سمت راستی، رفیقمه که امروز آیدیشو داد تازه جوین شدیم، قراره باهم پلی بدیم و انشالله به حول قوه ی الهی رنک آپ کنیم :D
نفر وسطی دوست (اگر اشتباه نکنم) عرب اش بود که تو استرالیاست الان اصلا. پشمام یه لحظه ریخت تا اسمشو دیدم تو بازی :)) جالبه دقیقا اسمش عین یوزر خودمه.

جالب بود واقعا، پشمام ریخت یه لحظه :D
اگه مشکل از تحریم آی پی ایران روی اپراتور خاصی نباشه پس احتمالا مشکل پورت فوروارد روی مودم باشه.
چون در هر صورت کسی که هاست میشه آی پی خودش رو داره.
باقی باید مثل Faceit کنسول رو بدن پایین و کامند بزنن:
Connect IP ---> Port
یه چیزی مثل این
Connect 192.168.254.80:27015

ببین چه پورتهایی لازمه و اونها هم باید روی مودم فوروارد بشن.

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
اگه مشکل از تحریم آی پی ایران روی اپراتور خاصی نباشه پس احتمالا مشکل پورت فوروارد روی مودم باشه.
چون در هر صورت کسی که هاست میشه آی پی خودش رو داره.
باقی باید مثل Faceit کنسول رو بدن پایین و کامند بزنن:
Connect IP ---> Port
یه چیزی مثل این
Connect 192.168.254.80:27015

ببین چه پورتهایی لازمه و اونها هم باید روی مودم فوروارد بشن.
مرسی
حالا من مثلا تنها وارد ورکشاپ شدم، آی پی اونو از کجا میتونم پیدا کنم که به بقیه بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or