Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
از من به شما نصیحت به عنوان یه عضو کوچیک توی کانتر ایران که مسابقات زیادی رفته و چند هفته دیگه هم مسابقات کشوری توی برج میلاد رو میخوام شرکت کنم ( اینو جهت اطلاع گفتم که دنبال کنید باحال شده مسابقات سالن تماشاچی داره و ....)

پینگ توی سطح ما تاثیر نداره یعنی عملا زیر ELO 2500 تاثیر زیادی روی بازی شما نداره
ما پلیر داریم همینجا که با همین اینترنت افتضاح قبل از فیبر به elo بالای 3 هزار رسیدن و جلوش با پینگ 5 رو رنده میکنه

یادگرفتن اصول اولیه مهمترین چیز توی سی اس هست و البته تیم خوب
وقتی شما مثلا خیالت از یه جا راحت باشه دیگه نیازی نیست حواست به بقیه جاها باشه و تمرکزت روی همون نقطه ای هست که وظیفته و همین باعث میشه تمرکز و شوتینگت خیلی بره بالاتر
وقتی شما با ایتم بازی کنی تمرکزت میره بالا و اون حس جنگندگی هم خیلی بیشتر میشه
با بات هم نمیشه بفهمی شوتینگت چجوریه چون movement پلیر های روبرو خیلی متفاوته با بات

و تنها راهش هم دیدن ویدئو های اموزشی حرفه ای توی یوتیوبه

با این وضعیت اینترنت و چیتر و بوت هایی که کیس فارم میکنن به نظرم خیلی وقته دورانش تموم شده ، صحبت های یکی دو سال پیش shroud رو درباره CSGO 2 بشنوید ، کاری به faceit ندارم استیمش عملا نابوده پر چیــتر قدیمیا نمیبینم دیگه برن سمتش

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
ضمن تأیید حرف دوستان باید بگم که تیم هم خیلی مهمه،دیشب من آخر شب گفتم یه دست competitive بازی کنم
منو تو یه تیمی انداخت که منی که بازیم ضعیفه فرگ اول بودم
اولا که با فاصله باختیم بعدشم یجوری سطح این تیم پایین بود که من احساس کردم اومدم casual
بشدت هم حرف میزدن،اصولا اونایی که بیشتر حرف میزنن کمتر بازی میکنن انگار
بنظر من چیزی که کانتر رو نسبت به شوترهای دیگه متمایز میکنه یا حداقل من اینجوری فکر میکنم اینه که بازی واقعا تمرکز زیادی رو میطلبه،توی این چندسال انواع و اقسام شوترهارو که بازی کردم از بتل و کالاف تا رینبو هیچکدوم قدِ کانتر حواس جمعی نمیطلبه

یه سوال هم داشتم، البته تو تیپس سنتر میپرسیدم بهتر بچه ها راهنمایی میکردند.
یه چند روزیه Voice استیم ریخته بهم، وصل نمیشه اصلا. جایگزینش شما از چی استفاده میکنید ؟

ضمن تأیید حرف دوستان باید بگم که تیم هم خیلی مهمه،دیشب من آخر شب گفتم یه دست competitive بازی کنم
منو تو یه تیمی انداخت که منی که بازیم ضعیفه فرگ اول بودم
اولا که با فاصله باختیم بعدشم یجوری سطح این تیم پایین بود که من احساس کردم اومدم casual
بشدت هم حرف میزدن،اصولا اونایی که بیشتر حرف میزنن کمتر بازی میکنن انگار
بنظر من چیزی که کانتر رو نسبت به شوترهای دیگه متمایز میکنه یا حداقل من اینجوری فکر میکنم اینه که بازی واقعا تمرکز زیادی رو میطلبه،توی این چندسال انواع و اقسام شوترهارو که بازی کردم از بتل و کالاف تا رینبو هیچکدوم قدِ کانتر حواس جمعی نمیطلبه
دو هفته پیش اومدم سولو پریمیر بازی کنم، 4 نفر انداخت هر 4 تا هم ایرانی باهم بودن، یعنی این بندگان خدا فکر کنم اولین بازی زندگیشون بود سی اس 2 پلی میدادند، بعد دوستش تیکه رو هم انداخت من هیچی نگفتم.
گفت که "فلانی، اینجا کالاف نیست وایسا تیر بزن"، 5 دست اول باختیم هیچ جوره نمیشد وین کرد اون مچو :)) منم اعصابم ریخت بهم، چیزی هم نگفتم بهشون اصلا مایک ندادم دیگه، درجا اومدم بیرون از بازی ولی :D
1000 تا ازم کم کرد :D

یه سوال هم داشتم، البته تو تیپس سنتر میپرسیدم بهتر بچه ها راهنمایی میکردند.
یه چند روزیه Voice استیم ریخته بهم، وصل نمیشه اصلا. جایگزینش شما از چی استفاده میکنید ؟

دو هفته پیش اومدم سولو پریمیر بازی کنم، 4 نفر انداخت هر 4 تا هم ایرانی باهم بودن، یعنی این بندگان خدا فکر کنم اولین بازی زندگیشون بود سی اس 2 پلی میدادند، بعد دوستش تیکه رو هم انداخت من هیچی نگفتم.
گفت که "فلانی، اینجا کالاف نیست وایسا تیر بزن"، 5 دست اول باختیم هیچ جوره نمیشد وین کرد اون مچو :)) منم اعصابم ریخت بهم، چیزی هم نگفتم بهشون اصلا مایک ندادم دیگه، درجا اومدم بیرون از بازی ولی :D
1000 تا ازم کم کرد :D

TEAM SPEAK

دیسکورد عالی بود که ف..لر کردن نامردا

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
بازی منو ناامید کرده
با اینکه بازی برای خود ولو هست اما از نظر آنتی چیت بنظرم از رینبو هم ضعیف تره
خیلی کم پیش میاد واقعا مچ بدون چیتر بازی کنم...
رنک لیست تاپ پلیرهای Premier رو ببینی مشخصه که طرف چیتره.
خب ارزشی نداره که اینجا لول آپ کنی.

همونطور که دوستمون گفت برو Faceit بازی کن ، بالای 90 درصد خیلی شرایط بهتری داره.
نمیشه گفت چیتر نداره .
روی PC همچین چیزی امکان نداره ولی مطمئنا اونقدری پاکه که اصلا متوجه نشی که تو تیم مقابل یا خودتون چیتر وجود داره.
ولی روی فیسیت مطمئنی که اگه شات عجیبی خوردی بالای 99 درصد چیتر نبوده.

اگه خواستی مچمیکینگ خود valve رو فقط جهت تمرین استفاده کن.

=========
حداقل تا آپدیت جدید آنتی چیت که valve داره میپزه شرایط همینه.

بازی منو ناامید کرده
با اینکه بازی برای خود ولو هست اما از نظر آنتی چیت بنظرم از رینبو هم ضعیف تره
خیلی کم پیش میاد واقعا مچ بدون چیتر بازی کنم...
من از اول سال میلادی دارم بازی میکنم تقریبا، 8-9 ماه. تو این مدت کمتر نشده که هیچ، بیشتر هم شده.
اینطوریه که دیگه حداقل وال هک رو همه دارند

دوبار تو این مدت بازی رو پاک کردم بعد چند روز دوباره رفتم سراغش. بازی واقعا لذت بخشه، ولی این لذت رو چیتر داره به شدت خراب میکنه.

من اینو رو چندتا اکانت رو دارم ، الان با یه چیت free بازی کنی بهت WH میده و 1 ماه شاید بیشتر طول بکشه تا بن بشی ، پریمیوم بخری تا حدود 1 سال میتونی بدون ریسک بن شدن بازی کنی ، یه راننده اوبر تو مصاحبه یوتیوب میگفت هر ماه پول کانتر میدم تا چیت بزنم اینطوری بهم حال میده !

یه تعداد زیادی از بازیکنا اصلا آدم واقعی نیستن Ai هست که میاد تو بازی کیس بگیره ، من تقریبا بهتون بگم نزدیک 1000 نفر تو ادلیستم داشتم فقط جدیدا یا کنسول پلیرا میرن سمت کانتر ، هفته ای بازی کنید همون کیسشو بگیرید 1 دلار یا 2 دلار میبرید و تموم ، وقت براش نزارید آموزشُ یوتیوب همش چرت و پرت وقتی اکثریت چیت میزنن معنی نمیده اینکارا من نظر خودمو میدم بالای 1500 ساعت یه اکانتم دارم بقیه هم زیر 500 ساعت از سال 2013 دارم بازی میکنم تقریبا از سال 2019 دیگه غیر قبال بازی کردن شد.
سر قصه چیت بازی Dayz رو PS5 بازی میکنم الان 10 روزه کاراکترم نمرده رو استیم یه نصف روز نمیتونی زنده نگهش میداری یهو میمیری مینویسهyou're dead ، وقتیم اینطوری میشه که کلی آیتم و gear داشته باشی ، چیت رو PC از دسترس خارج شده الان با این همه پیشرفت نرم افزاری و هوش مصنوعی نمیتونن از پس یه چیت بر بیان ؟ صد در صد نمی خوان چون اونی که هر ماه داره پول به این بازی میده سود بیشتری میرسونه
توی PUBG تخمین زده بودن نزدیک 50% رسما چیترن ، چندین هزار نفر ماهیانه بن میشن :D اونم من گذاشتم کنار !
بعضی گیم ها چیت بزنی اصلا بن نداره به هیچوجه ، همه ی اینا روی کنسول تقریبا غیر ممکنه نمیگم نمیشه ، مثلا رو GTA V با یه سری DNS کد ها قوانین بازی برات تغییر میکرد اما بشدت محدوده
همین DAYZ سرور رسمی موس و کیبورد داره بهترین کار ممکن رو کردن تهش چهارتا گلیچ و باگ هست فقط

من خیلی نمیخوام حرفه ای بازی کنم که برم faceit، بعد شنیدم دردسرهای خودشو داره مثلاً با IP ایران مورد داره البته دقیق نمیدونم
بعد چرا باید برای یه بازی اینجوری باشه که بری چیز دیگه ای نصب کنی
مورد دیگه ای هم که هست اینه که بازی برای خود ولوه آدم انتظار داره بیشتر پیگیری کنه ولی انگار برعکسه
اون شوق و ذوق آدم رو نابود میکنه چیتر!

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
من اگر فیس ایت دردسر نداشت، فقط فیس ایت پلی میدادم. پینگم میشه 100 اونم جیتر داره ثابت 100 نمیده که لامصب.
البته با یه نرم افزار دور زدن رایگان اینو تست کردم، با اگزیت لگ که یه 3 روز فری داد اصلا نمیتونستم وصل بشم
اشتراکیشم که رو این اکانت اصلیم نمیتونم، باید یه اکانت دیگه کلا باز کنم دوباره پرمیوم بخر و فلان

یعنی تو این مملکت یه گیم ساده هم نمیشه زد.

در مورد اینکه چرا valve نمیتونه هم خب مگه روی PC جلوی هک ، کرک و... رو میشه گرفت که جلوی چیت رو بشه؟
میلیونها دلار هم هزینه کنی باز یه نفر هکر 15-14 ساله ممکنه که یه سوراخی پیدا کنه و نفوذ کنه.
من خیلی نمیخوام حرفه ای بازی کنم که برم faceit، بعد شنیدم دردسرهای خودشو داره مثلاً با IP ایران مورد داره البته دقیق نمیدونم
بعد چرا باید برای یه بازی اینجوری باشه که بری چیز دیگه ای نصب کنی
مورد دیگه ای هم که هست اینه که بازی برای خود ولوه آدم انتظار داره بیشتر پیگیری کنه ولی انگار برعکسه
اون شوق و ذوق آدم رو نابود میکنه چیتر!

این مورد همش دست valve هم نیست.
خب توسعه دادن آنتی چیت زمانبره و بازی هم رایگانه.
این دوتا با هم تناقض دارن و دشمن همدیگن.

هر سری که بخوان آپدیتی براش بدن باید بزارن یه مدت ملت هرچی میخوان استفاده کنن تا روشهای جدید و الگوریتم چیتهای جدید شناسایی بشن تا بشه بنشون کرد.
هر سری آپدیت جدید برای Vac میاد یه مدت همه چی خوبه تا دوباره این چیت فروش ها روشهای جدید پیدا کنن.
خلاصه یه سری دارن از فروش چیتهای حرفه ای پول در میارن ، valve هرکاری کنه نمیتونه جلوی این ملت رو بگیره.
نهایتش اونها چیتها رو میفروشن و چیترها استفاده میکنن ، Vac هم یه مدت باید مانیتور کنه تا بتونه شناساییشون کنه و دسته جمعی بنشون کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• M4JiD
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or