Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,077
مشکل از فیبر مخابراته.
منم دوستهام باهاش روی CS2 مشکل دارن.

انصافا CS یک تعهد میخواد.
یه روتین روزانه تمرین ، یادگیری ، گرم کردن ، مچ دادن و... که زمانبره.
البته حتما روزهایی پیش میاد که روز آدم نباشه ولی خب در کل خود شخص تو خودش میبینه که داره پیشرفت میکنه.

جدای از اون از یه جایی به بعد خیلی مهمه که تیمی بازی کنیم.
این یه بازی تیمیه و بهترین شکل تجربش هم اینه که حداقل با دو-سه نفر دیگه تیم بشیم.
سولو خیلی وقتها شاید آدم راحت تر هم باشه ولی خب به همون نسبت مشکلات خودش رو هم داره.
سولو این بازی عین رینبو اعصاب فولادین میخواد
گاهی اوقات بازیایی که باید همکاری کنی وقتی کسی رو نداشته باشی زهرمار میشه

از سرکار ادم میاد خونه میاد چندتا مچ بازی کنه انقدر چیتر ریخته تو بازی که حالش بهم میخوره
Faceit بزن برادر

View attachment 391594

از دست ندید! همین. :>

خیلی از بروکی خوشم میاد از زمانی که کچل کرد اعتماد به نفسی که توی کلاچ ها داشت سیمپل اون موقع اوجش نداشت
کلا به کلاچ مستر معروفه و به شدت مایند پلیر هست

آخرین ویرایش:
چی هست؟ چجوریه؟

فیس‌ایت یه پلتفرم آنلاین CS2 هست که سرورهاش ضدچیت قوی دارن و تقریبا چیتر توش کلا وجود نداره
اگه می‌خوای بدون چیتر بازی کنی و رقابتی‌تر باشه، باید بری فیس‌ایت.
تمام پلیر های پرو میرن اونجا و در واقع سالهاست عملا سرور های خود Valve فقط برای اماتورهان و حرفه ای ها اونجا باز نمیکنن

سطح کاربر ها بر اساس لِول و ELO شناخته میشه ( هر بازی که ببری مثلا بهت چند تا امتیاز میده ) و هر چه این امتیاز بالاتر باشه ELO شما هم بالاتره

شما نصبش میکنی روی سیستم ، توش ثبت نام میکنی
CS رو باز میکنی و میزاری اماده باشه
ALT +TAB میکنی و فیس ایت رو میزنی روی فایند مچ
مچ برای شما فایند میشه و بهت ای پی سرور رو میده
ای پی رو داخل کنسول توی cs میزنی و وارد بازی میشی

بهتره قبلش کلا یک ویدئو ببینی ازش که راحت باشه

جدا از مشکل نت که خب همه بازی هارو مورد عنایت میده
من یچیزیو در مورد این بازی نمیفهمم
نت درسته پکت لاست هم ندارم تیر میزنم یارو نمیمیره یعنی بطور عجیبی نمیمیره
بشدت رومخه گان پلی بازی تو اینجور مواقع

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
تو سی اس 2 سرور با سرور یکم فرق داره، پینگت چقدره ؟
معمولا سرور های اروپا استیبیلیتی بهتری دارند از این نظر.

آخه این مورد یکبار دوبار نبوده
شایدم بخاطر مکانیزم گیم پلی بازیه
منم بعضی وقتها یهو حس میکنم تیر هام اصلاحا "رجیستر" نمیشه
با ریستارت کردن اینترنت و خود بازی بعضی اوقات بهتر شده.

یچیز دیگه هم اینکه حالا مثلا من خودم شرایط لن پلی دادن در سطح حرفه ای رو ندارم و نداشتم ولی مثلا تو تمرین با Bots تو ورکشاپ ها
میشه فهمید شوتینگم در چه سطحیه. اینم میتونی تست کنی ببینی تو ورکشاپ ها که مشکلات اینترنت وجود نداره، به چه شکلی هست.

منم بعضی وقتها یهو حس میکنم تیر هام اصلاحا "رجیستر" نمیشه
با ریستارت کردن اینترنت و خود بازی بعضی اوقات بهتر شده.

یچیز دیگه هم اینکه حالا مثلا من خودم شرایط لن پلی دادن در سطح حرفه ای رو ندارم و نداشتم ولی مثلا تو تمرین با Bots تو ورکشاپ ها
میشه فهمید شوتینگم در چه سطحیه. اینم میتونی تست کنی ببینی تو ورکشاپ ها که مشکلات اینترنت وجود نداره، به چه شکلی هست.
دقیقا پینگ پایین خیلی تاثیر داره.
بات که عالیه و لی تو این سرور داخلی ها با پینگ نهایتا 20-10 که بازی میکنیم واقعا زمین تا آسمون تفاوت داره.
الان بهترین اینترنت برای کانتر که من دیدم فیبر ایرانسله(چشم نزنم :D ) که برای فیسیت هم نیاز به ضدتحریم و... نداره.
پینگهاش هم عالیه.
خودم و دوستم تست کردیم ، البته من الان بیش از یکساله که بازی نمیکنم.
ولی دوستم اعتیاد داره افتضاح:D
تو این بازی خط گیری و پریفایرهای دیفالت بازی هم خیلی تاثیر داره.
خیلی از این کامنتهایی که ملت میگن طرف چیت کرده ، راه رفت من رو زد یا وال داره و... دلیلش اینه که با بازی خیلی آشنایی ندارن و مکانیکهاش رو نمیدونن.
در مورد رجیستر نشدن هم اگه مشکل از نت و ارتباط با سرور نباشه قطعا از سمت کاربره.
حالا یا FPS پایینه یا مانیتورش هرتز پایینه و اشتباه دیده و...

دقیقا پینگ پایین خیلی تاثیر داره.
بات که عالیه و لی تو این سرور داخلی ها با پینگ نهایتا 20-10 که بازی میکنیم واقعا زمین تا آسمون تفاوت داره.
الان بهترین اینترنت برای کانتر که من دیدم فیبر ایرانسله(چشم نزنم :D ) که برای فیسیت هم نیاز به ضدتحریم و... نداره.
پینگهاش هم عالیه.
خودم و دوستم تست کردیم ، البته من الان بیش از یکساله که بازی نمیکنم.
ولی دوستم اعتیاد داره افتضاح:D

تو این بازی خط گیری و پریفایرهای دیفالت بازی هم خیلی تاثیر داره.
خیلی از این کامنتهایی که ملت میگن طرف چیت کرده ، راه رفت من رو زد یا وال داره و... دلیلش اینه که با بازی خیلی آشنایی ندارن و مکانیکهاش رو نمیدونن.
در مورد رجیستر نشدن هم اگه مشکل از نت و ارتباط با سرور نباشه قطعا از سمت کاربره.
حالا یا FPS پایینه یا مانیتورش هرتز پایینه و اشتباه دیده و...
منم بازیم بد نیست الان از اول سال میلادی دارم حرفه ای پلی میدم، بخاطر همین واقعا حسرت اینکه با پینگ پایین مثل بقیه که نرمال همون 20-30 هستند بازی کنم یا حتی لن ببینم چند مرده حلاجم.
زمین تا آسمون فرقشه واقعا.
حسرت بعدیمم اینه بتونم راحت یه مدت فیس ایت پلی بدم ببینم تا کجا میتونم بیام بالا که متاسفانه هنوز نتونستم.

CS واقعا اعتیاد آوره. من کسایی رو میشناسم که گیم تو روتین زندگیشون نیست، ولی سی اس میزنند :D و اینکه واقعا برد و باختش حالت رو دگرگون میکنه یه جورایی من با فوتبال بازی کردن مقایسه میکنم که برد و باختش خیلی مهم بود
مسابقاتش هم دیدنش هم بازی کردنش هیجان لازم رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or