Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
بازیو بازی کردم .. واقعا ارزش 30 تومن پول رو داره از cs های قبلی خیلی بهتره و جذابیتش بیشتره من که خودم با اینکه 3 ساله فقط cod,bf بازی می کنم حال کردم :d

دوستان می شه لطف کنید یه آدرس درست واسه دانلود این بازی بزارید که مشکل کرک نداشته باشه؟
من از میهن دانلود گرفتم که هیچ جوره نمی تونم بازی کنم !تا می خواد وارد بازی شه می پره بیرون!

دوستان می شه لطف کنید یه آدرس درست واسه دانلود این بازی بزارید که مشکل کرک نداشته باشه؟
من از میهن دانلود گرفتم که هیچ جوره نمی تونم بازی کنم !تا می خواد وارد بازی شه می پره بیرون!

مگه کرک شده ؟!
باید اورجینال بخری

بهترین کار اینه که بری ارجینال بگیری ! الان فقط تو ایران 1 سرور ایرانی داریم اونم استیم هست و فقط با کانتر اورجینال میشه بهش وصل شد !

بهترین کار اینه که بری ارجینال بگیری ! الان فقط تو ایران 1 سرور ایرانی داریم اونم استیم هست و فقط با کانتر اورجینال میشه بهش وصل شد !

خیالت راحت مگه میشه کانتر از زیر دست هکر ها در بره ؟!
تا چند ماه دیگه اینم جواد میشه:d

خیالت راحت مگه میشه کانتر از زیر دست هکر ها در بره ؟!
تا چند ماه دیگه اینم جواد میشه:d

میدونم در نمیره ولی هیچی مث اورجینال نمیشه ! هر ماه براش آپدیت میاد کلی چیز میز تغییر میکنه ! الان همین CSS نسخه ی استیمش خیلی با نسخه ی هکش فرق داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or