Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
سلام دوستان من تازه بازی خریدم چند تا سوال داشتم لطفا دوستانی که تو بازی با تجربه هستن جواب بدن
1- اسلحه جدید چطوری بگیرم الان شدم لول 3 کلا دو تا اسلحه جدید داده و چطوری اسلحمو مثل پلیرا دیگه elite یا همون rare کنم ؟
2- با pistol من مشکل دارم تیرام خطا میره چیکار کنم بهتر بشه ؟
3- یک sniper هست به اسم AWP طرف بدون اینکه بره تو حالت Zooming درجا میکشه من هر چقدر تست کردم نشد یک راهنمایی کنید ؟
4- چطوری یک چیتر ریپورت کنم بن بشه ؟

لتنسی خیلی تاثیر داره. این ویدیو رو نگاه کنید. من نگاه کردم ناامید شدم. با این لتنسی نمیشه.
از هرچی اجنبی با لتنسی 20 و یه awp توو دست و یه نگاه به دوردست، حالم بهم میخوره.
اگه ویدیو نیومد توو گوگل بنویسید: CS-GO - Your view is a lie
youtube.com/watch?v=LbXtXMmgKOc&ab_channel=3kliksphilip

سلام دوستان من تازه بازی خریدم چند تا سوال داشتم لطفا دوستانی که تو بازی با تجربه هستن جواب بدن
1- اسلحه جدید چطوری بگیرم الان شدم لول 3 کلا دو تا اسلحه جدید داده و چطوری اسلحمو مثل پلیرا دیگه elite یا همون rare کنم ؟
2- با pistol من مشکل دارم تیرام خطا میره چیکار کنم بهتر بشه ؟
3- یک sniper هست به اسم AWP طرف بدون اینکه بره تو حالت Zooming درجا میکشه من هر چقدر تست کردم نشد یک راهنمایی کنید ؟

0- سلام
1- اسلحه جدید وجود نداره. اگه منظورت شکل ظاهری اسلحه‌ست یا همون skinn اسحله، اونا رو شانسی بهت میده یا میتونی بخری.
2- تمرین کن
3- میره توو زوم ولی اگه نزدیک باشه همینجوری شانسی نشونه میگیره میزنه. یکی دیگه هم هست که از زوم در نمیاد همینجوری شلیک میکنه (تق تقی:d)
4- نمیدونم منم تازه کارم.

آخرین ویرایش:
لتنسی خیلی تاثیر داره. این ویدیو رو نگاه کنید. من نگاه کردم ناامید شدم. با این لتنسی نمیشه.
از هرچی اجنبی با لتنسی 20 و یه awp توو دست و یه نگاه به دوردست، حالم بهم میخوره.
اگه ویدیو نیومد توو گوگل بنویسید: CS-GO - Your view is a lie
youtube.com/watch?v=LbXtXMmgKOc&ab_channel=3kliksphilip

0- سلام
1- اسلحه جدید وجود نداره. اگه منظورت شکل ظاهری اسلحه‌ست یا همون skinn اسحله، اونا رو شانسی بهت میده یا میتونی بخری.
2- تمرین کن
3- میره توو زوم ولی اگه نزدیک باشه همینجوری شانسی نشونه میگیره میزنه. یکی دیگه هم هست که از زوم در نمیاد همینجوری شلیک میکنه (تق تقی:d)
4- نمیدونم منم تازه کارم.

الان این اسلحه هایی که داخل مارکت استیم میفروشن پلیرا داستانش چیه ؟ شانسی میده ؟

من قبلا رنکم Silver سه یا 4 بود. منتها بازی رو پاک کردم الان حتی نمیذاره mm بدم و میگه باید به Private rank 3 برسی. چاره ای نیست ؟ :-/

خیر . باید Deathmatch و Casual و دیگر مد های Official بازی رو برید تا Point بگیرید و لول 3 شید برید match .
اگر هم Coin بخرید بیشتر Xp میده + دراپ کیس Falchion

سلام
دو تا سوال داشتم یکی اینه که زمان شروع بازی روی صفحه عکس یک gift میاد این یعنی چی ؟
دومین سوالم اینه که یک ایتم هست توی inventory اسمش contract چیکار میکنه ؟

اینو من خیلی خوب بلدم )))))))))
ببین چیتر هایی که ما تشخیص میدیم 80 درصد smurf هستن یعنی رنک های بالا تر بودن اومدن سطح پایین ولی شما از صحنه ی فجیعی که انجام میده یه ویدیو بگیرید با یه برنامه مثل ocam بعد برید تو پروفایل یارو قسمت more بعد report رو بزنید گزینه ی
Suspected Cheater رو تیک بزنید
بعد sharing link بازی رو که میتونید پایین صفحه ی متچ در قسمت your matches ببینید رو بنویسید تو اون قسمت به علاوه نوع چیت مثلا visual assistance یا Wallhack و یا aim assistance یا aimhack بنویسید و ویدو هم یه جا upload کنید بفرستید 1 روز نشده اگه چیت ضایع باشه بن میشه ولی اگر سخت باشه چند تا متچ بعدیش رو هم auto بررسی میکنن (مسخره بازی هم نیست خیلی دقیقن !! ) بن میشن از تو بازی report فایده نداره زیاد ....

- - -ویرایش - - -

سلام
دو تا سوال داشتم یکی اینه که زمان شروع بازی روی صفحه عکس یک gift میاد این یعنی چی ؟
دومین سوالم اینه که یک ایتم هست توی inventory اسمش contract چیکار میکنه ؟[/QUOTE]

یک ایتم هست توی inventory اسمش contract چیکار میکنه ؟​

• این 10 تا اسلحه از یک نوع رو باهم جمع میکنه یه گان از سطح بالاتر میده هرچه نوع سلاح هات rare تر باشه امکانه دادن یه چیز خیلی RARE بالاتر میره در کل ممکنه با 10 تا ابی یه چیزی تو مایه های 50 دلار هم بده

این رو تو عمرم من ندیده بودم وسط DM یه ایتم میده به یارو به ارزش 280 دلار

• این 10 تا اسلحه از یک نوع رو باهم جمع میکنه یه گان از سطح بالاتر میده هرچه نوع سلاح هات rare تر باشه امکانه دادن یه چیز خیلی RARE بالاتر میره در کل ممکنه با 10 تا ابی یه چیزی تو مایه های 50 دلار هم بده
این Contract ها رو واسه شانس گرفتن آیتم های کمیاب استفاده میکنن. مثلا یارو 5 تا M4A1 Knight FN میذاره 5 تا آیتم FN دیگه که شانس 50/50 داشته باشه برای Dragon Lore FN، چون اینکه آدم یهو بیاد 10 تا M4A1 Knight بذاره برای DLore اصلا نمی صرفه :دی یه مصرف دیگه اش هم استفاده بهینه از بقایای Case opening های شکست خورده هست :دی
پ.ن: اون Knight هم برای همین شانس گرفتن Dragon Lore از ترید آپ اینقدر گرونه :دی

موقع کریسمس یه پک گیفت اضافه شده بوده که اگر وسط گیم استفاده میکردی به صورت رندم به یه نفر توی بازی آیتم میداد، ولی الان سایت های شرط بندی (که اکثرا اسکم هستن) همینطوری فله ای دارن اینا رو مصرف میکنن که اسمشون بیاد اون بالا برای تبلیغ :دی

سلام خسته نباشید.
دوستان امروز رفتم دیدم بن شدم در صورتی که دیشب مچ هم تموم کردم و مشکلی نداشت بازی چه مرگش شده؟
7 روز بن شدم.
بله دیگه نوشته !You have kicked too many teammates from recent matches
مرسی واقعا خب اون عوضی یه نوبه سگه که بازی بلد نیست خب من چی کار کنم ریده به تیم کیک نکنم؟
واقعا این سیستم مسخرس

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید.
دوستان امروز رفتم دیدم بن شدم در صورتی که دیشب مچ هم تموم کردم و مشکلی نداشت بازی چه مرگش شده؟
7 روز بن شدم.
بله دیگه نوشته !You have kicked too many teammates from recent matches
مرسی واقعا خب اون عوضی یه نوبه سگه که بازی بلد نیست خب من چی کار کنم ریده به تیم کیک نکنم؟
واقعا این سیستم مسخرس
داداش از یجا دیگه توپت پره اینجا جای خالی کردنش نیست. :|

دوستان عزیز سلام.
رفقا یه مشکلی برام پیش اومده اگه لطف کنید کمکم کنید بسیار ممنون میشم از شما.
ببینید من و دوستم میخوایم کانتر 1و6 از طریق نت با هم بازی کنیم ولی متاسفانه اصلا نمی دونیم چی کار کنیم چون اصلا سابقه ی آنلاین با پی سی رو ندارم.
اگه یه جوون بیاد توضیح بده ممنون میشم خدا خیرش بده:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or