Counter Strike 2

درود.
کانتر استریک جدید اینبار با عنوان Global Offensive وارد عرصه جهان بازی های اکشن آنلاین شده.
کانتر استریک یکی از قدیمیترین بازیهای اکشن آنلاین است که از سال 2000 یعنی قریب به 12 سال پیش جای خود را در بین گیمرهای جهان به خوبی باز کرد.
در این تاپیک به بحث در مورد این بازی مهیج و قدیمی خواهیم پرداخت، بازی که به زودی رلیز خواهد شد.

attachment.php

در این سری ما شاهده مپ های قدیمی و پرطرفدار که بار دیگر باز سازی شدن به علاوه مپ های جدیدی خواهیم بود.
هم اکنون نسخه بتای این بازی آماده برای تست است.

Attachments

• 277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    277326_counter-strike-global-offensive.jpg
    47.5 KB · مشاهده: 2,076
تراست فکتور نمیشه دید.

سرور هم بر اساس پینگ و IPت هست.
اصولا همینطوری کانکت بشی میندازه خاور میانه با هندی/پاکستانی یا عرب که ایرانیها همه اونجان.

بهترین کار اینه که Vpn بزنی و بعد از اینکه لابی پیدا شد قطع کنی و دوباره جوین بشی که بیفتی با اروپایی ها.
اگه هم با دوستهات بازی میکنی اونی که queue میکنه فقط باید vpn بزنه و بعد قطع کنه.
ممنون از جوابت فقط قسمت دوم رو درست متوجه نشدم . منظورت اینه که با Vpn مچ مکینگ رو شروع کنم و وقتی ده نفر پیدا شدن و بازی شروع شد رفت رو وارم آپ قطع کنم دوباره وصل بشم به مچ ؟

ممنون از جوابت فقط قسمت دوم رو درست متوجه نشدم . منظورت اینه که با Vpn مچ مکینگ رو شروع کنم و وقتی ده نفر پیدا شدن و بازی شروع شد رفت رو وارم آپ قطع کنم دوباره وصل بشم به مچ ؟
دقیقا.
فقط وصل میشی به اروپا که خب پینگت میره بالاتر ولی خب دیگه اعصابت نوسان نمیکنه.

• Like
Reactions: amir hosein 14
کسی هست اینجا با اکانت قدیمی بدون رنک بازی کرده باشه و بعد از رنگ گرفتن بتای CS2 رو بگیره؟ خیلی وقته بازی نکردم رنکم مخفی شده میخواستم بدونم الان برم دوباره رنک بگیرم بتا رو میده یا نه

کسی هست اینجا با اکانت قدیمی بدون رنک بازی کرده باشه و بعد از رنگ گرفتن بتای CS2 رو بگیره؟ خیلی وقته بازی نکردم رنکم مخفی شده میخواستم بدونم الان برم دوباره رنک بگیرم بتا رو میده یا نه
سلام بر شما

بله من همون روزی که خبر زد بتا سری جدید رفتم رنکو باز کردم فرداش داد بتا رو این بتا تا جایی که میدونم عمومی هست دیگه تعداد محدود نباید باشه برای همین تا جایی که من دیدم به همه داده .

آقا من بعد مدت ها میخوام برگردم
این prime status ارزش خرید داره؟
پرایم همیشه ارزش داره.

اما اگه faceit بازی میکنی نیازی بهش نداری.
ولی خب با این ریبوت CS ، همینطور سیستم رنک جدید فعلا میتونم بگم مچمیکینگ خود CS خیلی جوابه.

حالا تا ببینیم همینطور خوب میمونه یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or