Counter Strike 1.6 Online

سلام علیک !
آقا هر کی دوست داره کانتر با سرعت عالی بازی کنه بره به سایت rapgame.ir
طریقه بازی :
باید کانتر 1.6 ( ترجیحا با پچ 1.19 داشته باشین )
روی find server کلیک کنید
به قسمت Favorite برید .
Add Server رو بزنید !
این IP ها رو وارد کنید .
هر کدومشون یه سروره !
80.191.163.10:27015
80.191.163.20:27015
از بازی لذت ببرید !!
منم توی سرور ها با اسم
RapGame] S - A - M]
میام معمولا
البته هر چی به Sam و SamFisher مربوط باشه منم ! :lol:

از سایت خود AMD آخرین نگارش Dual Core Optimizer رو نصب کنید.
http://www.amd.com/us-en/assets/cont...ties/Setup.exe
یک patch هم بود با Bioshock به اسم AMD Dual Core Timing Fix یا یک همچین چیزی. اول اون رو امتحان کنید . چون برخی مواقع این Dual Core Optimizer .. البته توی نگارش های قبلی اش .. باعث میشد کامپیوتر الکی ریست بشه. البته توی اون سری های اول ولی من توی نگارش های جدیدش چیزی ندیدم.

راه اولی رو هنوز امتحان نکرده.ولی ميگفت وقتی اين Dual Core Optimizer رو نصب ميکنه سيستماشون کلاً به هم ميريزند.حالا دوباره ميگم با نگارش جديدش يه تستی بزنند ببنند ميشه يا نه.

علی ای حال بسيار ممنون از کمک دوستان

وقتی میخوام SXE INJECTED رو اجرا کنم ارور میده کسی نمیدونه دلیلش چیه؟در ضمن ورژن 4.3 هست پچ 21 برای کانتر رو هم ریختم.ظهر مشکلی نداشتم ولی الان این ارور رو میده:confused:

من یه مشکلی تو انلاین دارم

بعد از چند دور که بازی میکنم منو از بازی می دازه بیرون واین این پیغام رو می ده

mod_num for name:models/w9mmclipt.mdi not found
اگر کسی این فایل رو داره لطف کنه بزاره

راستی پینگ اگر بالا باشه بهتر یا پایین
مال من 250تا300هست

آخرین ویرایش:
من یه مشکلی تو انلاین دارم

بعد از چند دور که بازی میکنم منو از بازی می دازه بیرون واین این پیغام رو می ده

mod_num for name:models/w9mmclipt.mdi not found
اگر کسی این فایل رو داره لطف کنه بزاره

راستی پینگ اگر بالا باشه بهتر یا پایین
مال من 250تا300هست
PING پایین تر باشه بهتره.
پینگ شما خیلی بالا.همش هم لگ میندازه.کلا شما با اون پینگ بی خیال کانتر شو;)

یک سوال آماتور از حضار داشتم!:blushing:
من کانتر 1.6 رو دارم (اون ورژن اولیه یعنی هیچ پچی روش نصب نیست!) میخواستم به صورت Single بازی کنم مثل کانتر 1.7 یعنی رو به روم Bot باشه باید چیکار کنم؟؟؟

من یه سوال از افراد حرفه ای اینجا داشتم و اونم اینه که یه نفر چطور میتونه بازی خودشو توی کانتر قوی کنه.(دلیل:من با چندتا از دوستام سر کانتر شرط بندی کردم حالا دیدم بازی اونا از بازی من بهتره لطفا به صورت تئوری یه کمک کوچیک بهم بکنید تا پیش اونا ضایع نشم با تشکر فراوان):biggrin1::love:

البته هرکی يه جوری بازی ميکنه ولی خوب اصولاً اينايی که ميگم ميتونه کمک کنه
تو کانتر کلاً تمرکز و دقت و همينطور سرعت حرف اوّل رو ميزنه که کسی که بتونه همشو باهم داشته باشه بازيکن خوبی ميشه.
هميشه سعيت اول اين باشه که aim رو بزنی ، يعنی همون سرشو بپاشونی. هرکی يه جوری واسه نخوردن عمل ميکنه امّا جلو کسايی که بازيشون خوبه سعی کن بشينی چون اينجوری aim شون بهم ميريزه چون بازيکنای خوب اصولاً aim شون بالاست جلو طرف.
البته بازيکنای خيلی خوب سرعت عملشونم واسه زدن کسايی که ميشينن بازم بالاست اين دليل نميشه ولی در کل مفيده ، بعضی ها هم که حرکت زياد ميکنن که من پيشنهاد نميکنم شما خوب نميتونی بزنی اينکارو بکنی.
سعی کن از نزديک رگباری بزنيش و از دور اگه هست دونه دونه بزنی تو مخش.
ديگه چيزی فعلاً يادم نمياد امّا فکر ميکنم اينارو بتونی انجام بدی بازيکن خوبی ميشی ، هرچند که من خودمم بازيم زياد شاخ نيست چون تمرکزم ضعيفه !
موفق باشيم

من یه سوال از افراد حرفه ای اینجا داشتم و اونم اینه که یه نفر چطور میتونه بازی خودشو توی کانتر قوی کنه.(دلیل:من با چندتا از دوستام سر کانتر شرط بندی کردم حالا دیدم بازی اونا از بازی من بهتره لطفا به صورت تئوری یه کمک کوچیک بهم بکنید تا پیش اونا ضایع نشم با تشکر فراوان)

با سلام آقا این سریال نامبر رو باید کجا وارد کرد ما هر چی می خوایم بریم تو یا invlid keyمیده یا retryconectionبعد ورژن کانتر هم 1.6هستش که این پچ noun stream هم نصب کردم روش مشکل چیه؟؟؟

How is Life In Qazvin :D

تيم نداره ولی بعضی از مديران اينجا از بچه های کلن Game Zone هستند. G.Z | ..
منم که Hunter ام!
عضويتت رو هم تو بهترين سايت بازی ايران تبريک ميگم

سلام
این سایت تیم داره ؟ ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or