Cory Barlog از خدای جنگ می گوید

mr-game&watch

کاربر سایت
god-of-war-ps4-e3-2016-father-son.jpg

در مصاحبه با EPNdotTV نویسنده و کارگردان عنوان خدای جنگ Cory Barlog إذعان کرد که بازی he Last of Us این امکان را برای بازیسازان فراهم کرده تا گونه ای از داستان را ارائه دهند که پیش از آن قادر نبودند. "The Last of Us بازی بی نظیری است و نادی داگ تیم با استعدادی، مقایسه شدن با انها فوق العاده است. اما برای من تاثیرگذاری بیشتر مشابه حرکت از رزیدنت ایول3 به رزیدنت ایول 4 است. مخاطبان برای داستان های بالغ تر (پخته تر) آماده است و نه تنها داستانی برای رده M بلکه داستانی که تمام جوابها را در اختیار مخاطب نمی گذارد و مخاطب را برای عمیق شدن بیشتر به چالش بکشد ... بله Last of Us راه را برای اینکار باز کرد و من به این خاطر خوشحال هستم".
بالروگ همچنین این احتمال را مطرح کرد که ممکن است صحنه های از بازیهای قدیمی سری خدای جنگ در بازی جدید و با گیم پلی جدید قابل بازی باشند.

God of War PS4 New Details: Game Is Inspired By The Last of Us, May Include Playable Scenes From Previous Games « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

همین که گیم پلی بازی بازیکن رو کاملا درگیر میکنه خودش نشان از پختگی و سطح بالای داستانه
کات سین هاش که بماند پر از احساس بود

واقعا اين قسمت تاثير گرفتن رو من خيلي پسنديدم ، تأثيري كه TLOU رو اين صنعت گذاشت خيلي كم تو اين صنعت پيش مياد همچين چيزي . كي فكرش رو ميكرد خداي جنگ با اون نوعش كه خيلي متفاوته بياد شبيه اين بازي بشه . من به شخصه ازش استقبال ميكنم .

اما نكته اي كه اينجا هست اينه سانتا با GOW در دو نسل قبل سه نسخه اصلي رو آرائه كرد كه از محبوبترين و موفق ترين بازي ها شد ولي الان واقعا نياز به تغيير بود . تغييري كه تو نسخه Ascension هم به نوعي خواستن اونو أعمال كنن . در واقع ascension يه نوعي ارزيابي براي ادامه اصلي GOW بود . توش مكانيزم گيم پلي دچار تغيير جدي كردند و در داستان هم كريتوس رو بيشتر دل رحم تَر و دا واقع بهش يه سري اهداف جدي دادند . و حالا با اين نسخه جديد به نظر تيم سازنده به خوبي ميتونه از پس اين تغييرات زياد بر بياد .
بعد از E3 من بارها تريلرش نگا كردم اصلا فوق العاده بود . طوري كه منو وادار كرد برم نسخه هاي ١ و ٢ و ٣ رو دوباره بازي كنم .
من وقتي GOW 3 رو بازي ميكردم نميتونستم تصور كنم gow جديد چه گرافيك و گيم پلي بي نظيري خواهد داشت .

در مورد داستان بازي هم به لحاظ كليت داستان بازي GOW و نحوه روايت اون بسيار عالي بود ولي چيزي كه كارگردان بازي مد نظرش هست اينه كه احتمالا به جزييات بيشتري ميرسيم . يعني كليت بازي بر سر يه انتقام ختم نميشه . بلكه همين روابط پدر و پسر و تاثيرات خودش بار خيلي سنگيني به بازي اضافه ميكنه .
احتمالا ديگه با يك كريتوس كله شق طرف نيستم كه هر كي جلوش ميرسه رو ميكشه و دنيا رو نابود ميكنه . اينو به وضوح ميشه از ديالوگ هاي داخل تريلر هم فهميد كه كريتوس عوض شده و داراي يه سري هدف هاي با ارزش هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or