![god-of-war-ps4-e3-2016-father-son.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.bestof2016hq.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F06%2Fgod-of-war-ps4-e3-2016-father-son.jpg&hash=e5b87fb313e0effd0c5fa0b8e857954b)
در مصاحبه با EPNdotTV نویسنده و کارگردان عنوان خدای جنگ Cory Barlog إذعان کرد که بازی he Last of Us این امکان را برای بازیسازان فراهم کرده تا گونه ای از داستان را ارائه دهند که پیش از آن قادر نبودند. "The Last of Us بازی بی نظیری است و نادی داگ تیم با استعدادی، مقایسه شدن با انها فوق العاده است. اما برای من تاثیرگذاری بیشتر مشابه حرکت از رزیدنت ایول3 به رزیدنت ایول 4 است. مخاطبان برای داستان های بالغ تر (پخته تر) آماده است و نه تنها داستانی برای رده M بلکه داستانی که تمام جوابها را در اختیار مخاطب نمی گذارد و مخاطب را برای عمیق شدن بیشتر به چالش بکشد ... بله Last of Us راه را برای اینکار باز کرد و من به این خاطر خوشحال هستم".
بالروگ همچنین این احتمال را مطرح کرد که ممکن است صحنه های از بازیهای قدیمی سری خدای جنگ در بازی جدید و با گیم پلی جدید قابل بازی باشند.
God of War PS4 New Details: Game Is Inspired By The Last of Us, May Include Playable Scenes From Previous Games « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog