Cory Balrog و چشمک برای GOW 3 !!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام, يک خبر ميدم که يه خورده ذهنتون درگير شه

به نقل از PlayStation Blog طی آخرين Comment هايی که از Cory Balrog رسيده اميدی برای God of War 3 مثل اينکه هست

70943_hs.jpg

"Comment by: XxBigP123xX | September 27th, 2007 at 5:07 pm god of war is one of the reasons i bought a ps3! nice to know im getting this demo. when will we see god of war 3?"
از اون ميپرسند God of War 3 اولين دليل من هست برای خريدن PS3 ، ما کی ميتونيم اين بازی رو ببينم ؟!!

و Cory جون اينگونه جواب ميده:

من اطلاع ندارم که تو در مورد چی صحبت ميکنی ؟ ؛)

"Comment by: corybarlog | September 27th, 2007 at 5:34 pm God of War 3? I have no idea what you are talking about? ;)"
خوب حالا اين چشمکی که آخرش اين آقا گزاشته شده سوژه منابع خبری و همه گير دادن که اين به معنای وجود داشتن ساخت اي بازی هست
ديگه با شماست استنات اين موضوع که جريانش چيست ؟

Cory Balrog :PS = خالق God of War: Chains of Olympus هست که داره برای PSP مياد

زیوس کی هست؟

این سوال واقعا :eek: هم داشت.
حالا بگذریم..
خدمتتون عرض کنم که Zeuss در واقع خدای خدایان کوه المپ (Olympus) هست.همون بابای هرکول(دیگه این یکی رو که می شناسید؟!).

راستی یه سوالی من هنوز نتونستم دیسک سالم بازی GOW II رو پیدا کنم.فکر کنم تو این شماره اشاره هایی هم به اینکه زوئوس پدر کریتوس هست شده.(مطمئن نیستم چون من اصلا نتونستم حتی یه دو نه از Cut-scene ها شو درست و حسابی و به طور کامل ببینیم.دلیلش هم مشکلات دیسک بوده.)

راستی یه سوالی من هنوز نتونستم دیسک سالم بازی GOW II رو پیدا کنم.فکر کنم تو این شماره اشاره هایی هم به اینکه زوئوس پدر کریتوس هست شده.(مطمئن نیستم چون من اصلا نتونستم حتی یه دو نه از Cut-scene ها شو درست و حسابی و به طور کامل ببینیم.دلیلش هم مشکلات دیسک بوده.)

راستش آخر بازی اونجایی که آتنا (Athena) رو اشتباهی به جای زئوس می کشیم؛ قبل از اینکه آتنا بمیره ، یه چیزایی به کریتوس میگه که راستش درست نفهمیدم چی گفت ؛ ولی یه چیزی تو مایه های همین بود که زئوس نباید به دست تو کشته میشد و این حرفا... (نمیدونم چرا این بازی زیرنویس نداشت؟!)

ولی مطمئنا کریتوس هر کی باشه ، پسر Zeus نیست ، فکر کنم شما اون Cut-scene رو میگی که یه بچه توسط یه غول بزرگ میخواد خورده بشه؛ اون بچه خود زئوس هست و کسی هم که نجاتش میده گایا یا مادر زمینه.

البته فکر کنم قسمت مهم بازی ، همون حرف های آخر آتنا به کریتوس بود ، فکر کنم ارزشش رو داشته باشه یه بار دیگه بازی کنیم! :cheesygri

ویرایش ویرایش ویرایش:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kratos#God_of_War_II

بله !!! Kratos پسر Zeus هستش !!!! ولی آخه..... (خیلی عجیبه!) ;):eek::-":love:

همون صحنه ای که آتنا داره میمیره این چیز ها رو میگه:

Before Kratos could kill Zeus, Athena intervened and took the blow instead. Dying, she revealed the truth of Zeus' intentions, explained that Zeus is Kratos' father, and told Kratos that Zeus must live for the sake of Olympus. However, Kratos did not heed her wishes, saying that the time of the Gods has come to an end.

آتنا ، کریتوس رو از انگیزه های زئوس آگاه میکنه! او میگه که زئوس پدر کریتوسه!!!! و زئوس باید به خاطر Olympus زنده بمونه!
ولی کریتوس حرف های آتنا رو قبول نمی کنه و میگه که دوران خدایان به پایان رسیده......................

ادامه داستان در شماره 3 :love: :love: :love:
منتظر باشید!!!!

آخرین ویرایش:
اونجا اتنا می گه زیوس هویت المپ است واگه اون را بکشی المپ نابود می شه برای هئین خودشو ئی انداز جلو زیوس در ضمن گایا با دوستاش ئی خواستن زیوس را بکشن که اون پرنده که نئیدونم کی بود اون را ننجات ئیده دوستان اگه جایش را اشتباه کردئ بگین

راستش آخر بازی اونجایی که آتنا (Athena) رو اشتباهی به جای زئوس می کشیم؛ قبل از اینکه آتنا بمیره ، یه چیزایی به کریتوس میگه که راستش درست نفهمیدم چی گفت ؛ ولی یه چیزی تو مایه های همین بود که زئوس نباید به دست تو کشته میشد و این حرفا... (نمیدونم چرا این بازی زیرنویس نداشت؟!)

ولی مطمئنا کریتوس هر کی باشه ، پسر Zeus نیست ، فکر کنم شما اون Cut-scene رو میگی که یه بچه توسط یه غول بزرگ میخواد خورده بشه؛ اون بچه خود زئوس هست و کسی هم که نجاتش میده گایا یا مادر زمینه.

البته فکر کنم قسمت مهم بازی ، همون حرف های آخر آتنا به کریتوس بود ، فکر کنم ارزشش رو داشته باشه یه بار دیگه بازی کنیم!

ویرایش ویرایش ویرایش:

http://en.wikipedia.org/wiki/Kratos#God_of_War_II

بله !!! Kratos پسر Zeus هستش !!!! ولی آخه..... (خیلی عجیبه!)

همون صحنه ای که آتنا داره میمیره این چیز ها رو میگه:

Before Kratos could kill Zeus, Athena intervened and took the blow instead. Dying, she revealed the truth of Zeus' intentions, explained that Zeus is Kratos' father, and told Kratos that Zeus must live for the sake of Olympus. However, Kratos did not heed her wishes, saying that the time of the Gods has come to an end.

آتنا ، کریتوس رو از انگیزه های زئوس آگاه میکنه! او میگه که زئوس پدر کریتوسه!!!! و زئوس باید به خاطر Olympus زنده بمونه!
ولی کریتوس حرف های آتنا رو قبول نمی کنه و میگه که دوران خدایان به پایان رسیده......................

ادامه داستان در شماره 3
منتظر باشید!!!!
پس من با اینکه نصف بازی رو دیدم ولی درست متوجه شدم.همون طور که گفتم هنوز نسخه کامل بازی رو گیر نیوردم با اینکه 3 تا دیسک گرفتم همه یه نوع مشکل خاص داشتند حالا..

خوشحال شدم که حدس هام درست بود.

فکر کنم شما اون Cut-scene رو میگی که یه بچه توسط یه غول بزرگ میخواد خورده بشه؛ اون بچه خود زئوس هست و کسی هم که نجاتش میده گایا یا مادر زمینه.
بابا دست درد نکنه اون که هنوز به وسط های بازی هم نرسیده.بعد هم تابلوئه که اون بچه خود زئوس هست.ولی واقعا باباش چقدر احمق بود که بچه رو از سنگ تشخیص نداد :lol: :lol:

ممنون.!

بابا دست درد نکنه اون که هنوز به وسط های بازی هم نرسیده.بعد هم تابلوئه که اون بچه خود زئوس هست.ولی واقعا باباش چقدر احمق بود که بچه رو از سنگ تشخیص نداد :lol: :lol:

آره واقعا خیلی احمق بود ، تازه خوبه بو هم کشید!!!! :laughing:

ولی من هنوز مشکلم با 2 تا سوال حل نشده:

1. چرا گایا ، زئوس رو نجات داد ؟

2. چرا گایا ، کریتوس رو نجات داد ؟ (البته میدونم که گفت : Zeus must be stopped اما واقعا چرا ؟)

2. چرا گایا ، کریتوس رو نجات داد ؟ (البته میدونم که گفت : Zeus must be stopped اما واقعا چرا ؟)

ج1=چون کار کرونوس رو بسازه
ج2=چون گایا تایتان بود و زئوس در Great Titan War حساب تایتان ها رو رسید و حالا کریتوس رو به عنوان منجی اونها اومده به اونا کمک کنه البته کریتوس بیشتر دنبال اهداف خودشه (من فکر میکنم عمق داستانی GOWIII در حد و اندازه های GOWI & II شایدم بیشتر باشه)
هیچوقت این جمله آتنا رو فراموش نمیکنم=کریتوس تایتان ها اصلا قابل اعتماد نیستن
حتما تایتان ها یه بلایی سر کریتوس میارن

ج1=چون کار کرونوس رو بسازه
ج2=چون گایا تایتان بود و زئوس در Great Titan War حساب تایتان ها رو رسید و حالا کریتوس رو به عنوان منجی اونها اومده به اونا کمک کنه البته کریتوس بیشتر دنبال اهداف خودشه (من فکر میکنم عمق داستانی GOWIII در حد و اندازه های GOWI & II شایدم بیشتر باشه)
هیچوقت این جمله آتنا رو فراموش نمیکنم=کریتوس تایتان ها اصلا قابل اعتماد نیستن
حتما تایتان ها یه بلایی سر کریتوس میارن

1. این کرونوس کی بود؟ :confused:

2. ایول!! خیلی جالب شد! دستت درد نکنه! :love:

1.کرونوس یکی از بچه های گایا بود که بچه های خودش رو میخورد قبل از زئوس 5تا از بچه هاش رو خورده بود و زئوس بچه ششم بود وهمونطور که دیدین زئوس به کمک مادرش رئا نجات پیدا میکنه و گایا اونو بزرگ میکنه گایا از بزرگ کردن زئوس یک هدف داشته و اون جلوگیری از خودسری و قدرت تلبی کرونوس هست غافل از اینکه همین زئوس با نفرتی که از تایتانها پیدا میکنه مقدمات نابودیشونو فراهم میکنه.زئوس با کمک گایا با خروندن دارویی باعث میشه که کرونوس هر چیزی رو که خورده بوده بالا بیاره و به این ترتیب تمام برادرا و خواهرای زئوس از شکم پدرشون بیرون میان.به این ترتیب جنگ خدایان المپ و تایتانها شروع میشه.

2.گایا برای مقابله با زئوس و دارودستش چاره ای جز نجات کریتوس و بازگردوندنش به دنیای زنده ها نداره چون کریتوس تنها کسی هست که قدرت و توان و سابقه شکست دادن خدایان المپ رو داره و کریتوس انگیزه کافی برای این کارو هم داره.(فراموش نکنیم که کریتوس پسر نامشروع زئوس هست یه دورگه که پدرش خدا هست و مادرش یه ادم معمولی.زئوس در اساطیر یونان معروف به هوس ران و خانوم***:-":biggrin1:)

david jaffeقبل از اومدن g.o.w2 گفته بود که g.o.wی یک سه گانه است و خودش مستقیما بر g.o.w3 نظارت میکنه(یعنی کارگردانشه)
ولی حالا یه استودیو ساخته و به نظر نمی رسه کارگردانش باشه, که اگه بود ارزش یه ps3 خریدن رو حتما داشت
در ضمن کوری بارلاگ کارگردان gow2بود وgod of war:chains of olampius رو استودیو ready at downمیسازه کارگردانشم یکی دیگست و بارلاگ سرپرست طراحان انیمیشن (مثل نسخه اولش)هست
به احتمال زیاد بازی در حال ساخته , چون بازی که شروع میشه ساختنش همون اول که نمی تونن چیزی از بازی نشون بدن , حداقل باید 1 سال,1.5از ساختش بگزره تا ساختش اعلام بشه
مثل call of duty4 که بعد از 2 سال تایید شد و اولین تریلر ازش به نمایش دراومد
god of war 1 هم در طول 3 سال ساخته شد

خبر رسمي اومدن GoW 3 براي PS3 مسلمآ بعد از عرضه ي GoW CoO اعلام ميشه...

ضمنآ خودمونيما اين چشمك كه دليل نميشه... حالا :ديييييييي ميزد يه چيزي! :biggrin1:

جالبه اینجا همه اساطیر رو تفسیر میکنن پس جای ما خالیه ببخشید کی گفته کرونوس پوزیدون و هیدیز رو میخوره....
درباره ی یه چیزی براتون توضیح بدم:زئوس یک شخصی بوده که حس شهوت در او بسیار بالا بوده البته این یکی از خاصیتهای یونانیان قدیم بوده که به قول خودشون اوج لذت آنها نوشیدن شراب و همخوابگی با زنان بوده.البته زئوس یه جورایی تو این قضییه نامرد بوده عاشق دختران میشد و خود را به هر وسیله شده به آنها میرسوند گاهی اوقات خود را شبیه مردان زیبا میکرد گاهی اوقات شبیه حیوانات و گاهی اوقات در هیبت سلطان خدایان خود را نشان میداد و بسیاری از انها را پس از مدتی به حال خود رها میکرد.به طور مثال هرکول که یکی از خدازادگان است یعنی یک نیمه او از خدا هست و نیمه دیگر او از انسان و از ترکیب خون انسان و خدا بوجود می آید.این خدازادگان دارای قدرتهای ماورایی بودن اما محدودیت هایی مانند انسانها در برابر خدایان داشتند به طور مثال تمامی خدازادگان فناپذیر بودند و مانند خدایان نبودند.کریتوس هم چنین حالتی داره مادر او تا اواخر عمر واقعیت پدر کریتوس را از او پنهان میکرد تا اینکه اخرین لحظه ی عمرش در برابر جواب کریتوس که گفت پدر من کیست؟جواب داد زئوس.یعنی زئوس به طور نامشروع از مادر کریتوس فرزندی داراست که اسم او کریتوس هست و کریتوس ریشه ی اصلی دشمنی خود را با زئوس در این میبیند.البته همیشه در سرنوشت زئوس امده که یکی از فرزندان او زئوس را به زیر میکشد مطمئن باشید اون فرزند کریتوس هست.

در اخر هر کسی در مورد اساطیر یونان و داستان گاد اف وار و تحلیل اون سوالی داشت بنده حقیر خودم در اون حدی میبینم که بتونم پاسخ بدم.

جالبه اینجا همه اساطیر رو تفسیر میکنن پس جای ما خالیه ببخشید کی گفته کرونوس پوزیدون و هیدیز رو میخوره....
مدیر سایت!!!:biggrin1:(اینم لینکش)
کرونوس 6 تا بچه داشته 5 تاشو میندازه بالا!!!:biggrin1:و زئوس باقی میمونه بعدشم که خودتون میدونید
5 تا بچه قبلی هم اینا بودن=هستيا (Hestia) و دمتر (Demeter) و هرا (Hera) و هيدز (Hades) و پوزيدون (Poseidon)
تو این مدت اونا اونتو چیکار میکردن خدا میدونه من نمیدونم چرا اقدامی برای آزادیشون نکردن مثلا بزنن شکم کرونوس رو پاره کنن!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا من یه سوال دارم مگه نمیگن خدایان فنا ناپذیرند پس چه جوری کریتوس میخواد زئوس رو بکشه با برادران;)
خدایان فنا ناپذیرند ولی بوسیله قدرتهای خاصی مثل شمشیر اولمپیوس که آتنا بوسیله اش کشته شد یا جعبه پاندورا کشته میشوند البته این رو تو گاد اف وار دیدیم ولی تو اساطیر چنین چیزی مشاهده نمیکنیم. که خدایی بمیره مگر بدست خود خدایان مثلا زئوس;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or