Cory Balrog و چشمک برای GOW 3 !!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام, يک خبر ميدم که يه خورده ذهنتون درگير شه

به نقل از PlayStation Blog طی آخرين Comment هايی که از Cory Balrog رسيده اميدی برای God of War 3 مثل اينکه هست

70943_hs.jpg

"Comment by: XxBigP123xX | September 27th, 2007 at 5:07 pm god of war is one of the reasons i bought a ps3! nice to know im getting this demo. when will we see god of war 3?"
از اون ميپرسند God of War 3 اولين دليل من هست برای خريدن PS3 ، ما کی ميتونيم اين بازی رو ببينم ؟!!

و Cory جون اينگونه جواب ميده:

من اطلاع ندارم که تو در مورد چی صحبت ميکنی ؟ ؛)

"Comment by: corybarlog | September 27th, 2007 at 5:34 pm God of War 3? I have no idea what you are talking about? ;)"
خوب حالا اين چشمکی که آخرش اين آقا گزاشته شده سوژه منابع خبری و همه گير دادن که اين به معنای وجود داشتن ساخت اي بازی هست
ديگه با شماست استنات اين موضوع که جريانش چيست ؟

Cory Balrog :PS = خالق God of War: Chains of Olympus هست که داره برای PSP مياد

خوب اینکه مسلمه که GoW3 ساخته میشه،بازی ای که هم طرفدار داشته باشه،هم امتیازاش خوب شه،هم فروشش خوب باشه به نسبت و هم آخرش اونطوری تموم شه دیگه واسه در دست ساخت بودنش که چشمک لازم نیست.

نه عماد ، خوب halo هم همينجوری ميتونست فروش کنه ، پس چرا قضيه master chief تموم شد تو اين نسخه ؟
اين دليل نميشه

خوب اینکه مسلمه که GoW3 ساخته میشه،
بحث سر اينجاست که اين بازی تاييد رسمی نميشه و همه مخفيش ميکنند ساختش
الان هم اين آقا گفته که نميدونم در مورد چی حرف ميزنی!! يعنی خودش رو زده به کوچه علی چپ و بعد يک چشمک زده
حالا معنی اين 2 تا کنار هم چيست سرش بحثه
هرچند که سونی تو وضع فعلی به همه اين عنوان ها احتياج داره

چه ربطی داره؟!
هیلو رو تصمیم گرفتم داستانشو تموم کنن،و شما مطمئن باش تا میتونن از کنارش میخورن،این سیاستی بود که سازنده هیلو در پیش گرفت تا به کیفیت بازیش صدمه وارد نشه.
ولی وقتی آخر GoW2 اون یارو به زئوس میگه دارم میام حالتو بگیرم،یهو نمیان سری رو قطع کنن که!حالا اگه SCEE میخواد مثلا سورپرایز کنه یه بجث دیگه س!

سلام, يک خبر ميدم که يه خورده ذهنتون درگير شه

به نقل از PlayStation Blog طی آخرين Comment هايی که از Cory Balrog رسيده اميدی برای God of War 3 مثل اينکه هست

70943_hs.jpg

از اون ميپرسند God of War 3 اولين دليل من هست برای خريدن PS3 ، ما کی ميتونيم اين بازی رو ببينم ؟!!

و Cory جون اينگونه جواب ميده:

من اطلاع ندارم که تو در مورد چی صحبت ميکنی ؟ ؛)

خوب حالا اين چشمکی که آخرش اين آقا گزاشته شده سوژه منابع خبری و همه گير دادن که اين به معنای وجود داشتن ساخت اي بازی هست
ديگه با شماست استنات اين موضوع که جريانش چيست ؟

Cory Balrog :PS = خالق God of War: Chains of Olympus هست که داره برای PSP مياد

وایییییییییییییی:excited:
حتما دارن روش کار میکنن:yes:
تایید بشه با کله میرم ps3میخرم:love:

با اين مثال هايی هم که خودت زدی ساختنش احتمالش فراوانه

ولی وقتی آخر GoW2 اون یارو به زئوس میگه دارم میام حالتو بگیرم،یهو نمیان سری رو قطع کنن که!
مطمئناً ميخوان اينکارو انجام بدند چون اين وضع اسف بار کنسول اعلام اين خبر بدون شک تکونی به وضع بازارش ميده
احتمالاً بايد منتظر سورپرايز و ايده های بهتری باشيم مخصوصاً در شرايطی که توان تبليغی ms رو هم به هيچ وجه sony نداره

حالا اگه SCEE میخواد مثلا سورپرایز کنه یه بجث دیگه س!

شاید منظورش این بود که برای Ps2 میاد ( البته فقط یه نظر بود)
مگه سازنده Gow نمی دونم چی چی جفری نبود؟
اون دیوید جفیه.فکر نکنم به این زودی بیاد روی خدای جنگ3کار کنه چون قبلا تو سایت در بارش گفتن که چند تا عنوان دیگه تو برنامش هست.اصلا شاید بازی رو دادن به همین جناب بالروگ.
به هرحال عاشقان کریتوس چشم انتظار این کچل باعظمت هستن تا بابازگشتش پوزه بعضی پر ادعا هارو به خاک بزنه:-"

بحث سر اينجاست که اين بازی تاييد رسمی نميشه و همه مخفيش ميکنند ساختش
الان هم اين آقا گفته که نميدونم در مورد چی حرف ميزنی!! يعنی خودش رو زده به کوچه علی چپ و بعد يک چشمک زده
حالا معنی اين 2 تا کنار هم چيست سرش بحثه
هرچند که سونی تو وضع فعلی به همه اين عنوان ها احتياج داره

همون طور که دوستان گفتن ، GOW3 مسلمه که قراره برای PS3 بیاد، اصلا شماره 2 یه جوری تموم شد که بازی کننده رو ترغیب کنه که ببینه بالاخره چه بلایی سر Zeus ، Kratos میاد.
بعدش هم یه مدت بعد از عرضه همین GOW2 ، بحث سر ساختن یه سه گانه از این بازی بود و سازنده گفته بود که : خیلی دوست دارم دوباره (یعنی 3باره :cheesygri)روی این پروژه کار کنم، (توی آرشیو خبرهای گیم اسپات هست اگه دنبال منبع میگردید)

همون طور که دوستان گفتن ، GOW3 مسلمه که قراره برای PS3 بیاد، اصلا شماره 2 یه جوری تموم شد که بازی کننده رو ترغیب کنه که ببینه بالاخره چه بلایی سر Zeus ، Kratos میاد.
بعدش هم یه مدت بعد از عرضه همین GOW2 ، بحث سر ساختن یه سه گانه از این بازی بود و سازنده گفته بود که : خیلی دوست دارم دوباره (یعنی 3باره :cheesygri)روی این پروژه کار کنم، (توی آرشیو خبرهای گیم اسپات هست اگه دنبال منبع میگردید)
زیوس کی هست؟

زیوس کی هست؟
:eek:
تایید بشه با کله میرم ps3میخرم
:cheesygri
خبر خیلی تکان دهنده ای بود :lol: معلومه که میسازنش.

پ.ن. دیوید خان گفته بود این ماجرا بیشتر از 3 قسمت خواهد بود. یعنی جا داره حالا حالاها کششش بدیم :biggrin1: ( چقدر ش شد:cheesygri ) .

:eek:

:cheesygri
خبر خیلی تکان دهنده ای بود :lol: معلومه که میسازنش.

پ.ن. دیوید خان گفته بود این ماجرا بیشتر از 3 قسمت خواهد بود. یعنی جا داره حالا حالاها کششش بدیم :biggrin1: ( چقدر ش شد:cheesygri ) .
اگه ببیشتر از شماره 3 ادامه بدن دیگه ضایع میشه!!!;)

اگه ببیشتر از شماره 3 ادامه بدن دیگه ضایع میشه!!!;)
ولی به نظر من این بازی میتونه بیشتر از 3 قسمت باشه چون داستان فوق العاده ای داره الان برای مشخص شدن تکلیف کریتوس و زئوس زوده اول باید حساب نوچها یا برادرای زئوسو برسه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or