Multi Platform Control: Resonant

سازنده
Remedy Entertainment
تاریخ انتشار
24Sep, 2026
ناشر
Remedy Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1765514328372.png
نقد و نمرات بازی Control: Resonant
بررسی بازی Control Resonant توسط بازی سنتر

Control: Resonant یک عنوان اکشن، با تمرکز بر روی مبارزات تن به تن است که داستان نسخه اول را ادامه خواهد داد اما این بار، بازیکن را در قامت برادر «جسی»، یعنی «دیلن» قرار می‌ دهد و وی را با مقابل دنیایی بزرگ‌ تر، تهدید هایی خطرناک‌ تر و دشمنانی متفاوت روبرو می‌ کند.

تریلر رونمایی از بازی در The game awards 2025
تریلر گیمپلی در State of Play 2026
مروری بر آنچه در بازی 1 Control گذشت
1765513939060.png CTRL_R_Announce_Art_FINAL_4K_NoLogo-d6bb169cb96eaf7b2768.jpg ss_4f6b8163b8aea5608f3196ca380e28a11ca978a1.1920x1080.jpg

Control-Resonant-1024x576.jpg CTRL_R_Announce_SS_2-e627a5912dda09c7d52a.jpg ss_7077752e1450db6e34350faf00008080ae65a57c.1920x1080.jpg ss_78ea62ce924c2629d8d1084b9b9f287418ea2dec.1920x1080.jpg ​

آخرین ویرایش:
پلات شد. به نظرم تغییر سبک خیلی خوب رو این بازی جواب داده ، واقعا ریسک بزرگی بود اون گیمپلی عالی نسخه اول رو تغییر اساسی بدی.
شدیدا هم گیمپلی عمیق و خفنی داره کلی پلی استایل مختلف و ابلیتی های مختلف + پلتفورمینگ عالی. منطقه اخر بازی یه مایند فاک واقعیه :D
مخلوطی از اینسپشن و گرویتی راش. از نظر داستانی هم که میشه گفت دقیقا ادامه قبلیه و اون پیچیدگی دوست داشتنی رمدی رو داره.

ایراد هم بخوام بگیرم میشد تعداد باس ها بیشتر باشه، انمی ها حتی بعد از پچ هم هنوز HP زیادی دارن.
کمی مشکل پرفورمنس هم داره، فکر کنم به این مشکل مموری لیک میگن که بعد چند ساعت بازی مشکل پرفورمنس میگیره و گاها در حد نیم ثانیه فریز میشه.
چند باری مجبور شدم ری استارت کنم.

امتیاز هم 8.5 میدم

پ.ن : اینم بگم بازی برخلاف ترند مزخرف روز به هیچ عنوان بهتون مستقیم نمیگه چی کار کنید و کجا برید. خودت باید محیط رو بگردید یا از تو منو متن کوست
رو بخونید که بیشتر توضیح میده باید چیکار کنید. دنبال اسکن اوتومات محیط و رد باد معده نباشید :D

آخرین ویرایش:
مردد بودم دانلودش بکنم ولی خب شروع کردم.
بازی خیلی خوبه با وجود اینکه از دور شدن دوربین از شخصیت تو فضای باز زیاد خوشم نمیاد اما این بازی و محیطش خیلی جذاب و عالی طراحی شده.
فقط دو تا مشکل داره بازی فعلا که یکی مینی مپ بازی هست دیگری نقشه بازی که انگار داری سی تی اسکن میبینی :|
در ضمن مثل اینکه ملت از حجم کله دیلن راضی نبودن ماد براش ساختن کوچکتر بشه :D
https://www.nexusmods.com/controlresonant/mods/47

مردد بودم دانلودش بکنم ولی خب شروع کردم.
بازی خیلی خوبه با وجود اینکه از دور شدن دوربین از شخصیت تو فضای باز زیاد خوشم نمیاد اما این بازی و محیطش خیلی جذاب و عالی طراحی شده.
فقط دو تا مشکل داره بازی فعلا که یکی مینی مپ بازی هست دیگری نقشه بازی که انگار داری سی تی اسکن میبینی :|
در ضمن مثل اینکه ملت از حجم کله دیلن راضی نبودن ماد براش ساختن کوچکتر بشه :D
https://www.nexusmods.com/controlresonant/mods/47
آخه چرا؟؟؟!! :)) :))
شبیه قارچ شده :))

• Smile
Reactions: Augustus
Zoe's Mixtape هر کدوم از ترک هاش فوق العاده است.
ترک Another World خاطرات ashtray maze بازی اصلی رو زنده کرد.
گرچه شنیدن خود ترک موقع مرحله فرار از Sinkhole با اون صحبت های زویی یک حس و حال دیگه ای داره.

View attachment Another World.mp4

من تازه بازی رو شروع کردم همه چی عالیه ولی یه مشکل پرفورمنس طوری دارم با اینکه بازی 60 فریم ثابته برام و فریم جنریشن و V-Sync هم خاموشه اصلا responsive نیست، FSR رو روی نیتیو گذاشتم فرقی نداشت، بقیه هم این مشکلو دارن رو پیسی؟
انگار بازی اینپوت لگ داره.

من خودمو به عنوان یه فن سر سخت remedy میدونم که همه بازی هاشو بارها تموم کردم ولی الان بعد یه تایم طولانی از بازی کردن resonance یه انتقاد اساسی دارم که چرا حالا که سبک بازی اینطوری شده تنوع دشمنای بازی انقدر کمه؟.این سبک از بازی میطلبه تنوع زیادی تو طراحی بده ولی نصف بیشتر وقتمو تا الان داشتم دوتا موجود تکراری رو میکشتم که یکیش این ابولاس که با سر میکوبن زمین

من خودمو به عنوان یه فن سر سخت remedy میدونم که همه بازی هاشو بارها تموم کردم ولی الان بعد یه تایم طولانی از بازی کردن resonance یه انتقاد اساسی دارم که چرا حالا که سبک بازی اینطوری شده تنوع دشمنای بازی انقدر کمه؟.این سبک از بازی میطلبه تنوع زیادی تو طراحی بده ولی نصف بیشتر وقتمو تا الان داشتم دوتا موجود تکراری رو میکشتم که یکیش این ابولاس که با سر میکوبن زمین
من هنوز اوایل بازی‌ام ولی همون گنده‌ها واسم راحت‌ترن تا اون جله جوله‌هایی که از دور هی چیزی پرت می‌کنن و دمیج می‌دن. تا این گنده‌ها رو هم نزنی که نمیشه سراغ اون کوچیک‌ها بری. باز این گنده‌ها رو می‌شه جاخالی داد و اون دمیج بیشتر رو اکتیو کرد.
ولی از بین همه این مدل‌های دشمن که توی همین چند ساعت اول دیدم، همه بدقلق هستن و اینطور نیست که با راه‌حل ساده از سر راه برداشته بشن. من اون قابلیتی هم گرفتم که مثل جسی خرت و پرت از زمین برمی‌داره و پرت می‌کنه. اونم حتی دمیج زیادی نداره که اون جله جوله‌های دور رو بکشه. اونا هم مثل بقیه گنده‌ها باید حتما بری نزدیک تا بکشیشون.
البته می‌گم اولشم. فعلا بیخودی دارم از اونا هیت می‌خورم و هر مبارزه بیخودی سخت می‌شه و هی باید حواسم به هلث پفکی دیلن باشه.

من هنوز اوایل بازی‌ام ولی همون گنده‌ها واسم راحت‌ترن تا اون جله جوله‌هایی که از دور هی چیزی پرت می‌کنن و دمیج می‌دن. تا این گنده‌ها رو هم نزنی که نمیشه سراغ اون کوچیک‌ها بری. باز این گنده‌ها رو می‌شه جاخالی داد و اون دمیج بیشتر رو اکتیو کرد.
ولی از بین همه این مدل‌های دشمن که توی همین چند ساعت اول دیدم، همه بدقلق هستن و اینطور نیست که با راه‌حل ساده از سر راه برداشته بشن. من اون قابلیتی هم گرفتم که مثل جسی خرت و پرت از زمین برمی‌داره و پرت می‌کنه. اونم حتی دمیج زیادی نداره که اون جله جوله‌های دور رو بکشه. اونا هم مثل بقیه گنده‌ها باید حتما بری نزدیک تا بکشیشون.
البته می‌گم اولشم. فعلا بیخودی دارم از اونا هیت می‌خورم و هر مبارزه بیخودی سخت می‌شه و هی باید حواسم به هلث پفکی دیلن باشه.
اولش آره بدقلقن و شاید نیاز بشه تمرکز کامل بذاری ولی زود حرکاتشون قابل پیش بینی میشه. اگر فعالیت های فرعی رو بری که بتونی خودت آپگرید کنی واقعاً کامبتش و حتی باس هاش تا حد زیادی ساده میشه

اولش آره بدقلقن و شاید نیاز بشه تمرکز کامل بذاری ولی زود حرکاتشون قابل پیش بینی میشه. اگر فعالیت های فرعی رو بری که بتونی خودت آپگرید کنی واقعاً کامبتش و حتی باس هاش تا حد زیادی ساده میشه
آره متوجه‌م که باید لول منطقه رو برد بالا تا آسون‌تر بشه. خوبه، روش جالبیه. من که همینجوریش هم دنبال فرعی‌ها می‌رفتم. ولی یکی دوتا رو رفتم تا یه جایی رسیدم، بعد دیدم راهی نیست انگار باید قابلیت‌های جدید رو بگیرم. برگشتم به ماموریت‌های اصلی :D
الان مثلا منطقه central به لول ۷ رسیده، این جله جوله‌ها خیلی راحت‌تر می‌میرن. حداقل با یه دمیج از راه دور می‌میرن.

• Like
Reactions: shayan7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or