Condemned : Criminal Origins

من تعجبم چرا کسی برای این بازی تاپیک نزده بود ، دیگه گفتم من افتتاحش کنم با اجازه

این بازیا نصب کردم ، به نظر من یه سرو گردن گرافیکش از F.e.a.r بالاتره ؟!!!!!!!!!
واقعا حیرت زده شدم از دیدن این بازی
ولی یک مقداری از F.e.a.r سنگینتر اجرا میشه ولی به نظر من خیلی خوش اجرا هستش
امین با این سیستم میتونی راحت بازی را اجرا کنی ولی به شرطی که تنظیماتت را یکمی بیاری پایین من با این سیستمی که دارم در حالت Auto Detect
گذاشتش روی 460 در 640 ولی خوب خیلی عجیبه Vc در حالت On بودش !!! ولی من Vc را Off کردم و گذاشتم روی 600 در 800 ( Monitor من 15 اینچ هستش برای همین 600 در 800 برای من مثل 1024 هستش )
یه نکته ی جالب این بود که مثل F.e.a.r یه گزینه ی Softshadow داشت که من هنوز فعالش نکردم تموم تنظیمات من در حالت Max هستش ولی خوب زمانی که من این بازی را در حالت 600 در 800 بازی میکنم همون مقدار فریم را دارم که توی بازیه F.e.a.r در حالت 1024 دارم پس اینا مطمین باشید که از بازیه F.e.a.r کمی سنگین تر اجرا میشه ولی گرافیکش واقعا خیره کننده تر از F.e.a.r هستش

بازی از لحاظ Game Play مشکل داره مخصوصا در اوایل کار
البته شاید نشه گفت که مشکل ، چون کنترل بازی کلا با بازی هایی که قبلا بازی کردیم متفاوت هستش
و تا بیاد دست عادت کنه بهش کمی طول میکش
هوش مصنوعی در بالاترین سطحی که وجود داشته هستش !!!باید خودتون بازی کنید تا ببینید ، یه تشابح دیگه ای که با F.e.a.r داره اینه که شما قبل از اینکه با دشمنان مواجه بشید صدای اونا را میشنوید حالا ممکنه صدای سلفه کردن باشه ( واقعا جالب ...) یا ریخت و پاش کردنهای روانی کننده یا صدای دویدن های دیوانه وار
کلا بازی یک مقداری آدما روانی میکنه !! روی اعصاب من که خیلی تاثیر گذاشت
دلیلشم شاید این باشه که 95% در گیری ها از نزدیک هستش و دیگه فرصت اینا ندارید که از فاصله ی دور با اصلحه دشمنا را هدف قرار بدید
یک مورد جالب دیگه که در بازی های Fps خیلی به ندرت پیش میاد اینه که شخصیتی که شما باهاش بازی میکنید در طول بازی ممکنه خیلی پیش بیاد که صحبت کنه
طوری که کاملا احساس میکنید این کلمات از طرف اول شخص داره گفته میشه
از لحاظ صدا خیلی مشکل داشته ، البته شاید سیستم من تنظیم نبوده یا ....
مثلا در یک صحنه ممکنه که یک سری کلاغ از پشت شیشه به سمت شما حمله ور بشند ولی هیچگونه صدایی شنیده نمیشه و فقط ما تصویر داریم !!!
بازم میگم شاید این مشکل فقط برای من بوده
در کل بازیه واقعا زیباییه ، به همراه گرافیک خیره کننده ...
ولی اگر خدایی نکرده مثل من مشکل عصبی دارید اصلا طرف این بازی نرید ... از من گفتن بود

تنها چیزی که بازی از نبودش رنج میبره GAME PLAY هستش که البته به نظر من به راحتی میشه نادیده گرفتش
کلام آخر این که بازی فوق العادست

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ehsan_62:
از این بحث های بیهوده که بگذریم بازیا تمومش کردم ، فوق العاده بود ، توپ بود . .... بود
مشکل صدا م هم حل شد ، زمانی که توی تنظیمات گرافیکی دستکاری میکنم صدا ناهماهنگ میشه ، و باید از نو بازی را اجرا کنم

ehsan عزیز
این مرحله رو رفتی .باید کجا برم؟؟بالا توضیح دادم کجا هستم ومشکلم چیه.ضمنا چقدر از بازی مونده فکر کنم اخراش باشه.

نوشته شده توسط tv47:
سلام به دوستان بازی Condemned
توی این مرحله موندم :داخل یک ساختمان هستم که خرابه شده سه طبقه داره همکف-اول وزیرزمینی ترسناک-اطراف این عمارت محوطه بازه ظاهرا یک باغه که از پنجرهها معلومه هوا هم تاریکه .اول این مرحله هم با یک ماشین میاییم ایجا.داخل عمارت باید با اون وسیله که نور ابی داره چهار ردیف خط رو تعقیب کنیم تا به یک پیام برسیم واز اون عکس بگیریم .این خطها روی دیوارها-زمین وسقف ادامه داره تا به پیام برسیم من سه پیام رو پیدا کردم :1-داخل کمد 2-داخل گاز 3-توی سینک ظرفشوئی- درادامه نمیدونم چیکار کنم دیگه پیامی پیدا نکردم اگه چیزی باید پیدا کنم لطفا بهم بگید ..ممنون
طبقه پايين اونجايی که کمد آينه هست رو رفتی؟
اونجاييم که کمد از بالا میيوفته پايين
بايد بری بقله کمد و هولش بدی بره کنار ( طبقه همکف رو میگم ) بد بری طبقه 2
ديگه بقيش تابلو

بعد از اتمام اون مرحله يک مرحله ديگه باقی ميمونه..
بازيش بسيار قشنگو جذاب بود

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط allworld:
طبقه پايين اونجايی که کمد آينه هست رو رفتی؟
اونجاييم که کمد از بالا میيوفته پايين
بايد بری بقله کمد و هولش بدی بره کنار ( طبقه همکف رو میگم ) بد بری طبقه 2
ديگه بقيش تابلو

بعد از اتمام اون مرحله يک مرحله ديگه باقی ميمونه..
بازيش بسيار قشنگو جذاب بود

allworld عزیز ممنون از راهنماییت مشکلم این بود که طبقه دوم رو ندیده بودم باید ابتدا در طبقه همکف کارها انجام میشد بعد طبقه دوم میرفتم به هر حال تمام شد واقعا فوق العادده بود -متشکر.

پیرو پورتهای اخیر بازیهای کنسولهای دیگه مثل Gears 2 ، و... برای PC نسخه دوم این مجموعه هم پورت غیر رسمی گرفت.

Condemned 2: Bloodshot​

و بعد از 18 سال به PC اومد.

تو تاپیک خودش ننوشتم چون تو بخش 360 بود ، گفتم بچه ها نبینن.
توجه کنین که پورت نسخه 360 بازیه و به رام اون نسخه احتیاج دارین.

روش نصب:

.Using extract-xiso or xdvdfs, extract all game files from your legally owned copy of Condemned 2: Bloodshot
.In the same folder as "condemned2recomp.exe", create a new folder named "Assets"
.Place extracted game files into the "Assets" folder
.(Optional) Configure your graphic settings by modifying "condemned2recomp.toml"
.Run "condemned2recomp.exe" to start Condemned 2: Bloodshot

خود پروژه پورت رو هم از گیتهاب خودش دانلود کنید و مراحل بالا رو برید:
GitHub - psxrestore/Condemned2Recomp: A static recompilation of Condemned 2: Bloodshot done with RexGlue.

این نسخه 0.1.0 هست ولی کاملا قابل بازیه و نسبت به اجرا روی Xenia پرفورمنس بهتری میده.
البته این پورت هم تا حدی از Xenia استفاده میکنه ولی روال اینطوریه که به مرور که پروژه پیشرفت میکنه و روش ارتباط هر بازی با GPU کنسول به دست میاد و... رندرر خودش رو میگیره و کاملا مستقل از Xenia مثل یه پورت رسمی اجرا میشه.
در هر صورت از دست ندید ، به مرور پورتهای خیلی بیشتری دارن میان.

پیرو پورتهای اخیر بازیهای کنسولهای دیگه مثل Gears 2 ، و... برای PC نسخه دوم این مجموعه هم پورت غیر رسمی گرفت.

روش نصب:

.Using extract-xiso or xdvdfs, extract all game files from your legally owned copy of Condemned 2: Bloodshot
.In the same folder as "condemned2recomp.exe", create a new folder named "Assets"
.(Optional) Configure your graphic settings by modifying "condemned2recomp.toml"

GitHub - psxrestore/Condemned2Recomp: A static recompilation of Condemned 2: Bloodshot done with RexGlue.

این نسخه 0.1.0 هست ولی کاملا قابل بازیه و نسبت به اجرا روی Xenia پرفورمنس بهتری میده.
البته این پورت هم تا حدی از Xenia استفاده میکنه ولی روال اینطوریه که به مرور که پروژه پیشرفت میکنه و روش ارتباط هر بازی با GPU کنسول به دست میاد و... رندرر خودش رو میگیره و کاملا مستقل از Xenia مثل یه پورت رسمی اجرا میشه.
یه بزرگمردی پیدا نشده The Darkness رو پورت کنه؟

روش نصب:

چه تاپیکی رو از توی گور کشیدی بیرون! :دی
۱. یادش بخیر Condemned. با اینکه این جور بازی‌های اول شخص با اتمسفر سنگین بهم نمی‌سازن و سکته می‌کنم، ولی چیز جالبی بود. در کنار Dark Sector (که البته تیزرش با بازی نهایی متفاوت بود) هم از اولین بازی‌هایی بودن که برای نسل هفتم معرفی شدن. هنوز از X360 و PS3 رونمایی نشده بود و یادمه توی مرحوم بازیدات بودیم که یه روز یکی از بچه‌ها چند تا اسکن از یه مجله‌ای توی یکی از سایت‌های فرنگی پیدا کرد که عکس‌های Condemned توش بود و نوشته بود برای پی‌سی و کنسول‌های نسل بعد میاد. چیزی که خیلی جلب توجه می‌کرد، کیفیت حیرت‌انگیزِ خون بود و توی بعضی از عکس‌ها، طرف با سلاح‌های سرد زده بود به دشمن و خونش پاشیده بود توی هوا و سه‌بعدی‌ترین خونی بود که تا اون روز توی یه بازی دیده بودیم. :دی
۱. خدا رحمت کنه Monolith رو. واقعاً حیف شد که به عنوان یکی از استودیوهای قدیمی و خالق یه سری IP اول شخص جذاب و یکی از بهترین بازی‌های ارباب حلقه‌ها، کارش اون‌طوری تموم شد.
۲. الآن که به اون سال‌ها نگاه می‌کنیم، چه دوران عجیبی بود و چقدر بازی بزرگ برای کنسول‌ها می‌اومدن که روی پی‌سی غایب بودن. از سبک‌هایی که انگار کلاً با پی‌سی قهر بودن، تا حتی چیزی مثل Condemned 2 به عنوان یه اثر اول شخص که نسخه اولش هم برای پی‌سی اومده بود.
۳. توی یکی از پست‌های تاپیک، بهزاد به یکی از دوستان می‌گه ۲۰۰ هزار تومن برای کارت گرافیک جدید خرج کن. :دی الآن قیمت پیتزا ۴،۵ برابرِ اون رقم هست و بستنی‌های مگنوم‌طور مغازه‌ای (نه یه چیز شیک و خاص) در همون محدوده ۲۰۰ هزار تومن هستن و بعضی‌هاشون هم ۲۵۰ هزار تومن! دیگه قیمت کارت‌های گرافیک درست و حسابی رو هم بی‌خیال بشیم بهتره و همون قیمت بستنی قشنگ‌تره!

۱. یادش بخیر Condemned. با اینکه این جور بازی‌های اول شخص با اتمسفر سنگین بهم نمی‌سازن و سکته می‌کنم، ولی چیز جالبی بود. در کنار Dark Sector (که البته تیزرش با بازی نهایی متفاوت بود) هم از اولین بازی‌هایی بودن که برای نسل هفتم معرفی شدن. هنوز از X360 و PS3 رونمایی نشده بود و یادمه توی مرحوم بازیدات بودیم که یه روز یکی از بچه‌ها چند تا اسکن از یه مجله‌ای توی یکی از سایت‌های فرنگی پیدا کرد که عکس‌های Condemned توش بود و نوشته بود برای پی‌سی و کنسول‌های نسل بعد میاد. چیزی که خیلی جلب توجه می‌کرد، کیفیت حیرت‌انگیزِ خون بود و توی بعضی از عکس‌ها، طرف با سلاح‌های سرد زده بود به دشمن و خونش پاشیده بود توی هوا و سه‌بعدی‌ترین خونی بود که تا اون روز توی یه بازی دیده بودیم. :دی
۱. خدا رحمت کنه Monolith رو. واقعاً حیف شد که به عنوان یکی از استودیوهای قدیمی و خالق یه سری IP اول شخص جذاب و یکی از بهترین بازی‌های ارباب حلقه‌ها، کارش اون‌طوری تموم شد.
۲. الآن که به اون سال‌ها نگاه می‌کنیم، چه دوران عجیبی بود و چقدر بازی بزرگ برای کنسول‌ها می‌اومدن که روی پی‌سی غایب بودن. از سبک‌هایی که انگار کلاً با پی‌سی قهر بودن، تا حتی چیزی مثل Condemned 2 به عنوان یه اثر اول شخص که نسخه اولش هم برای پی‌سی اومده بود.
۳. توی یکی از پست‌های تاپیک، بهزاد به یکی از دوستان می‌گه ۲۰۰ هزار تومن برای کارت گرافیک جدید خرج کن. :دی الآن قیمت پیتزا ۴،۵ برابرِ اون رقم هست و بستنی‌های مگنوم‌طور مغازه‌ای (نه یه چیز شیک و خاص) در همون محدوده ۲۰۰ هزار تومن هستن و بعضی‌هاشون هم ۲۵۰ هزار تومن! دیگه قیمت کارت‌های گرافیک درست و حسابی رو هم بی‌خیال بشیم بهتره و همون قیمت بستنی قشنگ‌تره!
اون موقع کارت جدید معقول ۲۰۰ تومن بود، الان هم همون ۲۰۰ تومنه:دی

اوایل پستت رو خوندم می‌خواستم بگم واقعا بازی‌های جدید افت کردن و چرت و پرت شدن، باز می‌ترسم همه بیان بگن ببین میانگین بازی‌ها رفته بالای ۸۵ متا و اینا و سونی چند تا AAA زده و فلان.:دی

در نتیجه چیزی نمیگم و از خبر پورت لذت می‌برم:>

یه بزرگمردی پیدا نشده The Darkness رو پورت کنه؟
خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنی آماده میشه ، شاید تو یکی از همین روزها یا هفته های آینده.
پشت به پشت دارن پورتها سرازیر میشن.
چون ابزارش آماده شده تعداد پورت کننده ها هم زیادتر شده و از روی دست هم کپی میکنن و پورتها کیفیتشون بالاتر هم میره.

یادش به خیر منم از اولین بازی هایی که یادمه برای نسل هفت تریلرش را دیدم همین بازی بود. اون موقع زیاد دسترسی به اینترنت نداشتیم و بیشتر تو همین سی دی های همراه مجله ها میدیدم نمایش بازی ها را. اگه اشتباه نکنم نمایش بازی هم تو E3 2005 بود و من اصلا از یادم نمیره چجوری میخکوب گرافیک بازی و البته هوش مصنوعی بازی شده بودم. یک صحنه ای بود یارو کاراکتر بازی را میدید میدویید میرفت پشت یک در که شیشه مات مشجر داشت قایم میشد و از پشت شیشه دیده می شد. ماکه قبلا همچین هوش مصنوعی و گرافیکی ندیده بودیم یادمه با دوستم پشمی برامون نمونده بود.

یاد دوران به خیر که برای من به شخصه بهترین خاطرات گیمینگ را داشت.

• Like
Reactions: Dinosaur
واقعا یاد monolith بخیر...
چه استودیویی بود. چقدر نافرجام بود سرنوشتش و داغ بزرگی رو به دل همه طرفدارای قدیمی گذاشت. تقریبا تمام عناوینش سطح بالا و بیشترشون حتی شاهکار بودن.
همیشه عناوینش پیشرو بودن و پارامترهای جدیدی رو پرزنت میکردن. سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ واقعا گلدن ایج بود برای صنعت ویدئو گیم.

واقعا یاد monolith بخیر...
چه استودیویی بود. چقدر نافرجام بود سرنوشتش و داغ بزرگی رو به دل همه طرفدارای قدیمی گذاشت. تقریبا تمام عناوینش سطح بالا و بیشترشون حتی شاهکار بودن.
همیشه عناوینش پیشرو بودن و پارامترهای جدیدی رو پرزنت میکردن. سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ واقعا گلدن ایج بود برای صنعت ویدئو گیم.
آقا من الان فهمیدم مونولیث تعطیل شده :|:| نمیدونم چطوری از اخبارش جا مونده بودم. همش میگفتم زودتر اون واندر وومن احتمالا زباله رو رلیز کنن برن سر وقت یه عنوان دیگه. :|

شوکه شدم اصلا.

• Sad
Reactions: uriel
آقا من الان فهمیدم مونولیث تعطیل شده :|:| نمیدونم چطوری از اخبارش جا مونده بودم. همش میگفتم زودتر اون واندر وومن احتمالا زباله رو رلیز کنن برن سر وقت یه عنوان دیگه. :|

شوکه شدم اصلا.
متاسفانه این اتفاق افتاده😔😔.
شاهکارهایی مثل fear و condemned و no one lives for ever و middle earth و blood و ... به خاطره ها پیوستن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or