خبر رسمی Concord در تاریخ 6 سپتامبر (۱۶ شهریور) بصورت کامل آفلاین میشود

dantemaximum

کاربر سایت
📣بازی Concord سه روز دیگر در تاریخ 6 سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بصورت کامل تعطیل میشه و آفلاین میشه

16612e81e4e1a569a0a3e3644526a8c31cdb8558.jpg

در یک اطلاعیه ای اینطور بیان کردن 👇👇

دوستدران Concord! 😊 از زمانی که بازی Concord رو برای پلی‌استیشن ۵ و پی‌سی راه‌اندازی کردیم، نظرات شما رو به دقت شنیدیم و واقعاً از همه کسایی که تو این سفر با Northstar همراه ما بودن، متشکریم. حمایت شما و جامعه پرشور اطراف این بازی برای ما خیلی باارزشه.

اما با اینکه بسیاری از ویژگی‌های بازی با بازیکن‌ها همخوانی داشته، ما متوجه شدیم که بعضی جنبه‌های دیگه بازی و راه‌اندازی اولیه‌مون به خوبی به نظر نمی‌رسن. به همین خاطر، تصمیم گرفتیم از ۶ سپتامبر ۲۰۲۴ ( 16شهریور ماه) بازی رو از دسترس خارج کنیم و گزینه‌های جدیدی رو بررسی کنیم که بهتر با بازیکن‌ها ارتباط برقرار کنه.

در حالی که بهترین مسیر رو مشخص می‌کنیم، فروش کنکورد به طور فوری متوقف می‌شه و به تمامی بازیکنانی که بازی رو برای پلی‌استیشن ۵ یا پی‌سی خریداری کردن، بازپرداخت کامل ارائه می‌کنیم. اگر بازی رو از فروشگاه پلی‌استیشن یا پلی‌استیشن دایرکت خریدید، مبلغ به روش پرداخت اصلی شما برگشت داده می‌شه.

مشتری‌هایی که بازی رو از سایر فروشگاه‌های دیجیتال خریداری کردن، هم شامل برگشت پول می‌شن. اطلاعات بیشتر درباره‌ی برگشت پول از استیم و اپیک رو در ادامه بررسی کنید:

فروشگاه استیم – استیم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریدن، پولشون رو برمی‌گردونه. بعد از پردازش برگشت پول، استیم تاییدیه‌ی برگشت رو ارسال می‌کنه.

فروشگاه اپیک گیمز – اپیک گیمز هم در روزهای آینده به بازیکنانی که بازی رو خریداری کردن، برگشت پول خواهد داد و هر مشتری رو به صورت مستقیم برای تایید برگشت پول تماس می‌گیره.

برگشت پول از سایر فروشندگان – برای مشتری‌هایی که نسخه‌ی فیزیکی رو از فروشگاه‌هایی غیر از پلی‌استیشن خریداری کردن، لطفاً به روند برگشت پول همون فروشنده‌ مراجعه کنید.

بعد از برگشت پول، دیگه به بازی دسترسی نخواهید داشت.

ما شما رو در جریان می‌گذاریم و دوباره از همه‌ی Freegunners که با ما در کهکشان Concord همراه هستن تشکر می‌کنیم.

برگشت پول برای خریدهای فروشگاه پلی‌استیشن و پلی‌استیشن دایرکت ممکنه ۳۰ تا ۶۰ روز طول بکشه تا روی صورت‌حساب بانکی شما ظاهر بشه. اگر منبع پرداخت اصلی شما در دسترس نبود، مبلغ خرید به کیف پول PSN شما برگشت داده می‌شه.

منبع

آخرین ویرایش:
چرا میگین این بازی به خاطر ووک بودن تحریم شد؟
عمرا اگه بالای 10 درصد هم تونسته باشن تاثیر گذاشته باشن.
تازه دست بالا گفتم.

اشتباه تو سیستم درآمدزایی بازی کاملا باعثش شد که خب سونی هم حتما مسئوله در این رابطه.
به نظر من مهمترین عامل قیمتگذاری بازی بود ، اینکه ایده خیلی جدیدی هم نداشت خب حتما تاثیر داشت.
نمی‌شد رایگان باشه چون ایده ادا ای (میگم ادا چون هست) تعریف داستان در یک عنوان تماما مولتی پلیر و فیلتر Realistic سونی باعث هزینه کرد زیاد برای موشن کپچر های بازی شد. سونی متاسفانه خیال می‌کرد این واکنش ها به بازی مشابه Helldivers 2 میشه. منتها Helldivers 2 رقیب قدرتمند نداشت. ولی کونکورد ؟ اورواچ ۲ رایگان، مارول رایوالز، رایگان و در ادامه ولورانت هم رایگان در بازار حضور دارند.

تازه دست بالا گفتم.

اشتباه تو سیستم درآمدزایی بازی کاملا باعثش شد که خب سونی هم حتما مسئوله در این رابطه.
به نظر من مهمترین عامل قیمتگذاری بازی بود ، اینکه ایده خیلی جدیدی هم نداشت خب حتما تاثیر داشت.
کنکورد بتای کاملا رایگان هم داشت و بازم هیچ استقبالی نشد ازش. به وضوح بازی بایکوت شده بود از طرف گیمرا.
قیمتش درسته شاید تاثیر داشته باشه ولی امکان نداره سر قیمت به ۱۰۰۰ تا پلیرم نرسه رو استیم.

من Secret Level رو یادم رفته بود و الان توی توئیتر دیدم ملت بهش اشاره می‌کنن.
یه سریال انیمیشنی تو مایه‌های Love, Death and Robots هست که هر اپیزودش با محوریت یه بازی ساخته شده و یکی از اپیزودها هم برای Concord هست! :دی با این وضعیت فجیعی که پیش اومد، فکر کنم سونی به آمازون بگه اون اپیزود رو آتیش بزنین و جنازه‌ش رو بندازین سطل آشغال که آبرومون بیشتر از این نره! :-"
----
این هم زیبا بود! :دی

2ead03_24Screenshot-20240903-203816-Chrome.jpg

تازه دست بالا گفتم.

شاید زیاد در جریان خبرهاش تو x نبودی ولی قطعا بخاطر ووک بودن و جوی که علیه بازی اتفاق افتاد بود. بالا هم گفتم اگر مشکل درآمد زایی بود اصلاحش میکردن نه اینکه بازیو به کل تعطیل کنند. خود سونی فهمید قضیه رو.

آخرین ویرایش:
قاعدتا به عنوان یه سونی فن باید از این خبر ناراحت بشم ولی نمیدونم چرا انقدر خوشحالم .خیلی دارم سعی میکنم یه چیزی بنویسم که به بچه هایی که این سبک ها را دوست دارن برنخوره حداقل امیدوارم سونی دیگه سمت این ات و اشغال های گس و انلاین و... نره کسایی هم که این سبک ها را دوست دارن به اندازه کافی تو مارکت توسط ترد پارتی ها هست بزارن سونی همون اکشن ادونچر های سوم شخص سینما زده را برای ماها بسازه :D

تازه دست بالا گفتم.

بازی ضعف خلاقیت داشت و یه کپی پیت از دستینی و اورواچ.
شکستش واضح بود و برا این نکته بتای اولیه بازی که مخصوص پیش خرید کنندگان بود بیش از 1200 تا پلیر گرفت ولی تو عرضه پلیر همزمان زیر 700 بود.
خود کسایی که خریدن، رفتن برگشت زدن.

Fps رو پلی استیشن طلسم شده، همه چیز بازی استاندارده، کافی بود سوم شخصش میکردن، هم اینهمه زحمت در طراحی کارکترهای خاص و رنگارنگ بیشتر به چشم میومد، هم بیس اصلی طرفدارهای دوربین رو شونه ی سونی اینجوری بهش بی مهری نمیکردن
این شکست میتونه تلنگری برای ناتی باشه تا درباره پروژه اول شخصش دست به عصا حرکت کنه

واقعا شدت ریدمان سونی تو بخش گس از تراژدی به درجات کمدی رسیده. تمام بازی‌هایی که تا الان کنسل شدن به کنار، این وسط هنوز بازی‌هایی مثل fairgames و احتمالا دو پروژه گس از هورایزن هم تو راهن که از چند کیلومتری بوی شکست می‌دن با وجود اینکه چیزی ازشون مشخص نیست. یعنی همون آرت استایلی که ازشون دیدیم کافیه که بدونیم سرنوشت جالبی قرار نیست داشته باشن به احتمال زیاد.
سه میلیارد دلار خرج بانجی کردن که مثلا چنین فاجعه‌ای رخ نده که داد. یک میلیارد دلار هم اضافه خرج کردن که اعضای بانجی از استودیو جدا نشن که شدن. نه تنها هیچ پروژه‌ای به لطف بانجی به موفقیت نرسید، بلکه حتی خودشون هم گویا دارن تو لجن دست و پا می‌زنن.

تنها بازی گس موفق سونی‌ هم هلدایورزی بود که اصلا بهش اعتقاد نداشتن! :)) یعنی محشر بود جریان گس و سونی.
کلا با هزینه کارمندا شد 3.5 میلیون.
______
هورایزن یه مقدار جدیده اگه بتونن شبیه مانتر هانتر طوری در بیارن میگیره و fair games هم فکر کنم باید تا ریلیز فاصله داشته باشه، هیون تازه 2021 تاسیس شد و 2022 خریداری، تاریخ 2026 منطقیتره.
در مورد هلدایورزم بهتره یه pvp براش بدن تا بخوان محتوای سنگین مثل دستینی براش بزنن.

قاعدتا به عنوان یه سونی فن باید از این خبر ناراحت بشم ولی نمیدونم چرا انقدر خوشحالم .خیلی دارم سعی میکنم یه چیزی بنویسم که به بچه هایی که این سبک ها را دوست دارن برنخوره حداقل امیدوارم سونی دیگه سمت این ات و اشغال های گس و انلاین و... نره کسایی هم که این سبک ها را دوست دارن به اندازه کافی تو مارکت توسط ترد پارتی ها هست بزارن سونی همون اکشن ادونچر های سوم شخص سینما زده را برای ماها بسازه :D
بدبختیش اینجا بود که خود سونی یکی دو سال پیش یه کمپانی رو خرید که گیم پلی بازیش خیلی به این زباله نزدیکه ولی کاراکتر دیزاین خیلی بهتر داره و کلی محتوای Co Op و سینگل پلیر هم داره :D این بازی اصلا باید همون موقع خرید بانجی کنسل میشد و سازنده هاش رو باید تبدیل میکردن به استودیو ساپورت دستینی که PVP ـش یتیم و بدبخت یه گوشه افتاده :دی

• Like
Reactions: ashe
آخ الان دلم میخواد آسترو بات بفروشه مثل بنز
دقیقا منم بعد این خبر ، دوست دارم به زودی چنین خبری بشنویم که فروشش عالی بوده! :x
گرچه بعید میدونم اونم اونقدرا ملت بهش حال بدن:(

منظورم حال دادن در حد سوشیما و بقیه AAAهاست...
اگر اونجوری میفروخت چه حالی میداد...:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or