Company of Heroes: Tales of Valor

يكي از بهترين سري هاي Relic و نيازي به معرفي نداره!
Tales of Valor دومین EP بازی اصلیه و به صورت Stand Alone هست. CoH:ToV كمي شبيه بازي هاي Faces of War و Men of War هست.

موتور گرافيك CoH:ToV همان Essence Engine هست.​

آخرین ویرایش:
به نظرم همون پک 7GB رو دانلود کن
نسخه ی ای که من دارم نصب شدش 9 گیگ و خورده هست پچ شده نسخه ی 2.602 هم هست که خیلی تو مالتی تاثیر داره این پچ تو واسه دانلود حتما ورژن 2.602 رو دانلود کن البته پچ هاش جدا گانه موجوده ولی پچ کردنش کلی دنگ و فنگ داره اگه نسخه ی 2.602 گیرت نیومد بگو تا روش پچ کردن بازی رو برات بزارم بعدم خواستی کل کمپاین های بازی واست باز بشه بگو تا راهنمایت کنم

یعنی نسخه 2.602 بدون پچ و مشکل کرک و ... هست ؟ سوال دیگم اینه که تمام کمپین های بازی قفل هستن ؟ یعنی ؟! خوب مگه نمیشه کمپین رو یکی یکی رفت و بازشون کرد ؟

برای نسخه کامل و پچ شده لینک دانلود داری با مپ های کامل ؟

یعنی نسخه 2.602 بدون پچ و مشکل کرک و ... هست ؟ سوال دیگم اینه که تمام کمپین های بازی قفل هستن ؟ یعنی ؟! خوب مگه نمیشه کمپین رو یکی یکی رفت و بازشون کرد ؟

برای نسخه کامل و پچ شده لینک دانلود داری با مپ های کامل ؟

36753900546918941614.jpg

این عکس رو ببین شش تا کمپین هست که موقعی که برا اولین بار وارد بازی میشی هر شش تا قفل هستن که برا بازی کردن سه تا آخری فقط سریال کفایت میکنه ولی سه تا بالایی که اونه اصل کاریند بعد علاوه بر سریل نیاز به دیسک بازی داره که اینجا باید دیک بازی رو بزاری و سریال رو وارد کنی تا آنلاک بشه که من یه کاری میکنم که هر شش تا به دونه درد سر باز بشه به راحتی هرجه تمام تر . پایین صفحه رو ببین ورژن بازی رو نوشته تو باید واسه دانلود بازی دنبال واژه Company of Heroes: Tales of Valor 2.602 بگردی

36753900546918941614.jpg

این عکس رو ببین شش تا کمپین هست که موقعی که برا اولین بار وارد بازی میشی هر شش تا قفل هستن که برا بازی کردن سه تا آخری فقط سریال کفایت میکنه ولی سه تا بالایی که اونه اصل کاریند بعد علاوه بر سریل نیاز به دیسک بازی داره که اینجا باید دیک بازی رو بزاری و سریال رو وارد کنی تا آنلاک بشه که من یه کاری میکنم که هر شش تا به دونه درد سر باز بشه به راحتی هرجه تمام تر . پایین صفحه رو ببین ورژن بازی رو نوشته تو باید واسه دانلود بازی دنبال واژه Company of Heroes: Tales of Valor 2.602 بگردی

حالا اگر این نسخه نبود نمیشه کاری کرد ؟ اگه لینک دانلود این نسخه رو داری بده منم دانلود کنم . این کمپین ها رو اگر مرحله های بازی رو تا اخر بری باز نمیشن مگه ؟

عزیز این ها پولی هستن بد نیست یکم پست های قبلی بچه ها رو بخونی لینک دانلود رو هم باید یه سرچی بکنم خبرش رو میکنم .

اوکی .من دانلود مکینم . اگر مشکلی پیش نیومد ، چه یر یا چه زود خبرش و میدم . فقط امیدوارم مشکلی پیش نیاد . برای این بازی مد ها و نقشه های اضافی هم هست ؟ یا اینکه قابلیت MOD سازی توسط کاربر وجود داره ؟

اوکی .من دانلود مکینم . اگر مشکلی پیش نیومد ، چه یر یا چه زود خبرش و میدم . فقط امیدوارم مشکلی پیش نیاد . برای این بازی مد ها و نقشه های اضافی هم هست ؟ یا اینکه قابلیت MOD سازی توسط کاربر وجود داره ؟
MOD واسه بسایر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or