PC Company of Heroes 2

سازنده
Relic
تاریخ انتشار
June 2013
ناشر
Sega
پلتفرم‌ها
  1. PC
Company_of_Heroes_2_cover.jpeg


Developer : Relic
Publisher : Sega
Genre : RTS
Release Date : Released

طبق اعلام رسمی مجله ی PC Gamer در شماره ی آینده ی این نشریه به طور رسمی از عنوان Company Of Heroes 2 پرده برداری خواهد شد ، Relic خالق بازی وظیفه ی ساخت آن را بر عهده داشته و بازی در سال 2013 منتشر خواهد شد ،


تصاوير بازي :

Untitled-2.jpg

ss_3c2be390bf0d98564e1ec10aadd48141336ea526.1920x1080.jpg

2690950-coh2_aa_houffalize_godview_1413197300.jpg

Image43.jpg



تاپيك تصاوير بازي


Official Site
آپدیت اول
سال 1941 جنگ در جبهه شمالی شروع شده و نیروهای روسی با نازیها در جنگ هستند و نیروهای المانی به تازگی عملیات بارباروسا را شروع کرده اند .و سمت شرق را تحت حمله خود قرار داده اند منطقه ای که در تسخیر ارتش سرخ روسیه است و این برای روسیه فرصتی است برای عقب راندن نیروهای المان نازی .بازی از انجین ارتقا یافته Essence 3.0 Engine بهره میبرد که باعث ایجاد انفجارهایی طبیعی نورپردازی خوب صحنه های بزرگ و مبارزات نفس گیر. که پیروزی فقط با فکر کردن و استفاده از تانیک مناسب امکان پذیر است مولتی پلیر نیز در بازی تایید شده و برای فن های بازی نیز حالت Co-Op در نظر گرفته شده است.
Update 2:

ColdTech سیستم و تکنولوژی جدیدی بر مبنای اب و هوا است که در بازی COH 2 برای اولین بار در این سری و بازیهای سبک RTS است که رونمایی می شود. با سرد تر شدن زمستان در سمت شرق بازیکن در شرایط سختی قرار می گیرد و به استراتژی دست خواهد زد که باید راهی برای زنده ماندن سربازان خود از سرمای شدید زمستان پیدا کند و راه حلی هوشمندانه برای شکست دادن دشمنان.
استدیو Relic با رونمایی از سیستم ColdTech که با استفاده از موتور گرافیکی Essence Engine 3.0 می تواند به راحتی سرمای شدید جبهه اتحاد جماهیر شوروی را در زمان جنگ جهانی دوم به خوبی شبیه سازی کند.
ColdTech سیستمی است که شبیه سازی دقیقی از سرمای شدید زمستان در شوروی در سال 1941 را در درجه F -40 نشان می دهد. در این درجه پوست و بدن انسان به سرعت یخ می زند. در بازی واحد های نظامی یخ خواهند زد و بخاطر صدمه ندیدن در بوران و از یخ زدگی مجورند اتش روشن کنند خود را گرم نگه دارند در فضاهای باز کولاک های شدیدی خواهد امد و این موضوع باعث صدمه دیدن گروهان پیاده نظام می شود.
ColdTech این اجازه را می دهد که بارش برف به صورت طبیعی باشد و حتی ذوب شدن و چسبیدن ان به اشیا را نیز به تصویر می کشد و شاید ساهد بهمن هم باشید. اینان همه از قدرت موتور Essence Engine پدید امده اند.
با توجه به این سیستم تغییرات و اب و هوایی در بازی نقش مهمی دارند مثل این که جنگ افزارهای شما بر روی دریاچه ای یخ زده قرق شوند.
با استفاده از این سیستم و توانایی های موتور بازی شبیه سازی فلج شدن ارتش رایش سوم در سیبری روسیه به اسانی میسر است.

فروم بازي هم تاسيس شده
Company of Heroes 2 system requirements (minimum)
  • CPU: 2 GHz dual core CPU, Intel Core 2 Duo or better
  • RAM: 512 MB system memory
  • Graphics: DirectX 9 video card with 256 RAM, Nvidia 8000-series or Radeon 3000-series or integrated graphics such as Intel HD3000 or HD4000.
  • Operating system: Windows XP SP3
  • DirectX audio card
  • 12 GB hard disk space
Company of Heroes 2 system requirements (recommended)


  • CPU: 2.6 GHz quad core processor, Intel Core i5,or AMD FX 8000-series or better
  • RAM: 2 GB (4 GB for 64 bit Operating System)
  • Graphics: DirectX 11 card with 512 MB RAM, Nvidia 400 series or AMD 5000 series or better.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX audio card
  • 12 GB hard disk space
 
آخرین ویرایش:
دوستان کسی Save از اول مرحله 7 رو داره
اون مرحله که باید از Base دفاع کنی تا کاپتان رو از زیر اوار در بیارن دهنم سرویس شد نمیتونم ردش کنم:d

اپدیت: ردش کردم.اوفیییییییییی:d
 
آخرین ویرایش:
کسانی که 4 گیگ رم دارن تنظیمات بازی رو روی Higher نذارن که بازی 3.5 گیگ از رم رو مصرف میکنه!اینو خودم توی Task Manager ویندوز 8 متوجه شدم.
500 مگابایت دیگش احتمالا میره واسه بقیه. اگه بخواد کل 4 گیگ رو استفاده کنه که ویندوز رو باید ببنده:دی
 
این کمپانی ها باسیاست هستند... با "نابهینه سازی" شما رو به مجبور به خرید سخت افزار جدید از کمپانی های همکار میکنند تا با اونا در سود شریک باشند...
یعنی خیلی وقته منم همینو میگم ... خیلی حرص درار شده اوضاع ... گرافیک بازی نسبت به 1 اگه نگیم افت کرده پیشرفتم نکرده ولی من با همون سیستمی که coh1 رو بالاترین تنظیمات 60 فریم میگیرم اینجا باید تیک و افت فریم ببینم چرا ؟ چون ابر کارتای انویدیا و amd که قدرتشون 10 برابر بازیهای این نسله بی مصرف بنظر نیان و ملت بخرنشون . بخاطر این پیر کنسولای این نسل هم استدیو ها هنوز نخواستن استانداردای گرافیکیشون رو یکم بالا ببرن چون اون چیپ خرفت کنسولا کشش نداره !
 
اون مرحله فکر کنم شش بود که باید فرمانده عملیات رو که گیر کرده و باید از وسط هجوم دشمن نجات بدیم سرباز بدبختی که کل گردان رو بسیج کرد برای نجات فرمانده. آخرش خیلی کمدی شد یدفعه یه تیر خالی کردن تو مخش جالب بود :))
 
اون مرحله فکر کنم شش بود که باید فرمانده عملیات رو که گیر کرده و باید از وسط هجوم دشمن نجات بدیم سرباز بدبختی که کل گردان رو بسیج کرد برای نجات فرمانده. آخرش خیلی کمدی شد یدفعه یه تیر خالی کردن تو مخش جالب بود :))
من فکر کردم الان فرمانده بهش میگه دمت گرم خیلی شجاعی، خیلی باحالی، عجب کاری کردی، باید مدال بگیری و...:d ولی یه دفعه ...به قول شما خیلی کمدی شد !:d
 
یعنی خیلی وقته منم همینو میگم ... خیلی حرص درار شده اوضاع ... گرافیک بازی نسبت به 1 اگه نگیم افت کرده پیشرفتم نکرده ولی من با همون سیستمی که coh1 رو بالاترین تنظیمات 60 فریم میگیرم اینجا باید تیک و افت فریم ببینم چرا ؟ چون ابر کارتای انویدیا و amd که قدرتشون 10 برابر بازیهای این نسله بی مصرف بنظر نیان و ملت بخرنشون . بخاطر این پیر کنسولای این نسل هم استدیو ها هنوز نخواستن استانداردای گرافیکیشون رو یکم بالا ببرن چون اون چیپ خرفت کنسولا کشش نداره !
من خودم نسخه ی Gold Edition شماره ی 1 رو چند ماه پیش تموم کردم ولی این قدر افت فریم نداشت و نسخه ی 2 با اینکه از نظر من هیچ پیشرفت گرافیکی خاصی نداره واسه من 12 فریم میده!! اعصابم رو داغون کرده! اگه پچی اومد واسه فریم ما رو هم خبر کنین.
 
در اینکه بازی بهینه نیست هیچ شکی نیست ولی توجه کنید که گرافیک بازی فرق کرده انفجارها, انعکاسها, مقدار کمی بافتها, شما فقط کافیه یه نگاه به سطح برف بکنید. یکی از چیزهایی که در این نسخه دیدم وجود ذرات زیاد در کل نقشه( برف,دود) که باعث میشه رم خیلی پر بشه
 
به نظر من حالت کمپین بازی ضعیف کار شده و طراحی مراحل هم همینطور داستان بازی هم معلوم نیست چی به چی از این شاخه به اون شاخه میپره و سر یه موضوع فوکوس نمیکنه اصلا به خوبی شماره 1 نیست
دوستان راهی هست حالت اسکیرمیش رو افلاین بازی کرد؟
 
خب به سلامتی بالاخره با تاخیر فراوان تموم شد!!!
فقط کاش داستان بهتری داشت,می تونست خیلی بهتر از اینا باشه هرچند بازم معرکه بود!!!
با این که یکم در مورد ارتش شوروی تند رفته بود ولی قصاوت ارتش شوروی رو خوب نشون داد!
 
چرا بازی انقدر نسبت به یکش تغییر کرده =شده 2 تا کشور و خانه سازی درست درمونی نداره و مزخرف شده ؟؟؟؟؟؟ ایا واقعا کمپپانی دو اینه/:)
 
آخرین ویرایش:
سلام
دوستان واسه skrimsh این بازی میشه با هوش مصنوعی بازی کرد؟ مثل شماره 1 اش ؟ همه‌ی گزینه‌ها رو زدم ولی مدام می‌خواد آنلاین شه و کسی رو نمیاره ...
 
سلام
دوستان واسه skrimsh این بازی میشه با هوش مصنوعی بازی کرد؟ مثل شماره 1 اش ؟ همه‌ی گزینه‌ها رو زدم ولی مدام می‌خواد آنلاین شه و کسی رو نمیاره ...

برا حالت skrimish ایحتیاج به یه کرک داره. یه سرا به اینجا ( 48 ) بزن.. مشکل حل میشه
 
سلام..آقا ما با بچه همسایه با یه کابل شبکه کردیم..اینترنت هم نداریم..حالا هر کار میکنیم توی بازی با هم وصل نمیشیم!! کسی هست کمک کنه؟؟ لدفن کمک!!ممنون!!
 
دوستان با سلام
من cd key original گرفتم برای online بازی کردن اما توی steam نمیدونم دقیقا چی باید باشه من یک فایل common درست کردم و توی اون نمیدونم اسم بازی در steam باید چی باشه تا cd را که قبلا install کردم بریزم توش تا steam اونو بشناسه و نیاز به download 12 gig نباشه اگر کسی میدونه کمکم کنه لطفا
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or