commodore 64

کسی بازیهای Turrican و بروس لی رو بازی کرده بود ؟

من بازی Turrican رو خیلی بازی می کردم. واقعا بازی قشنگی بودش. هم گرافیکش خوب بود برای اون زمان. هم گیم پلی جذابی داشت.
فقط یک کمی برام اون موقع سخت بود و زیاد نتونستم جلو برم.

سلام. دیدم این تاپیک قدیمی آپ شده، گفتم یه مطلب جالب در مورد کمودور بگم که جدیدا بهش برخوردم.. حتما دارندگان کمودور سه گانه معروف "The Last Ninja" رو یادشون هست. این بازی معروفترین و پرفروشترین بازی تاریخ کمودور 64 بود و نسخه اول اون به تنهایی در اونزمان حدود 2 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش کرد و بعد از اونهم تبدیل به سه گانه شد. سازنده اونهم شرکت انگلیسی System 3 بود که بعد از دوران آمیگا افول کرد و کم کم از یادها رفت.
اما نکته جالب اینکه سازنده اصلی بازی شخصی بود بنام "جان ولز" . این بنده خدا در اواخر عمر کمودور 64 یه پیشنهاد به شرکت سیستم 3 داد و گفت : برای نجات کمودور 64 حاضره قسمت چهارم بازی "آخرین نینجا"رو به هزینه شخصی اش بسازه . چون مطمئنا با اومدن اون بازی اقلا یک یا دو سال دیگه این کامپیوتر دوست داشتنی عمر میکرد. ولی شرکت سیستم 3 که امتیاز آی پی بازی رو داشت حاضر به انجام این کار نشد. :(

اینم یک شات از اون بازی که هرگز به اتمام نرسید :

ln41.gif

دوستانی که امولاتور کمودور رو دارن میتونن یه پیش نمایش از این بازی رو که توسط همین آقای جان ولز ساخته شده بود رو از آدرس زیر دانلود کنن و ببینن ;)

دانلود نسخه پیش نمایش بازی کنسل شده آخرین نینجا 4 برای کمودور 64

موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام. دیدم این تاپیک قدیمی آپ شده، گفتم یه مطلب جالب در مورد کمودور بگم که جدیدا بهش برخوردم.. حتما دارندگان کمودور سه گانه معروف "The Last Ninja" رو یادشون هست. این بازی معروفترین و پرفروشترین بازی تاریخ کمودور 64 بود و نسخه اول اون به تنهایی در اونزمان حدود 2 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش کرد و بعد از اونهم تبدیل به سه گانه شد. سازنده اونهم شرکت انگلیسی System 3 بود که بعد از دوران آمیگا افول کرد و کم کم از یادها رفت.
اما نکته جالب اینکه سازنده اصلی بازی شخصی بود بنام "جان ولز" . این بنده خدا در اواخر عمر کمودور 64 یه پیشنهاد به شرکت سیستم 3 داد و گفت : برای نجات کمودور 64 حاضره قسمت چهارم بازی "آخرین نینجا"رو به هزینه شخصی اش بسازه . چون مطمئنا با اومدن اون بازی اقلا یک یا دو سال دیگه این کامپیوتر دوست داشتنی عمر میکرد. ولی شرکت سیستم 3 که امتیاز آی پی بازی رو داشت حاضر به انجام این کار نشد. :(

اینم یک شات از اون بازی که هرگز به اتمام نرسید :

ln41.gif

دوستانی که امولاتور کمودور رو دارن میتونن یه پیش نمایش از این بازی رو که توسط همین آقای جان ولز ساخته شده بود رو از آدرس زیر دانلود کنن و ببینن ;)

دانلود نسخه پیش نمایش بازی کنسل شده آخرین نینجا 4 برای کمودور 64

موفق باشید

من یادمه حتی قرار بود یه نسخه سه بعدی برای Xbox1 بسازن ولی کنسل شد

ممنون به خاطر اطلاعات. شخصاً امیدوارم هیچ‌وقت نسخه سه‌بعدی‌ از این بازی ساخته نشه.

• Like
Reactions: che-jaleb
حتما خیلی از شما عزیزان بازیهای کمودور رو در زمان خودش بنا بدلایلی نتونستین تموم کنید یا تا به انتها برید و همیشه این سوال براتون پیش اومده که مثلا بازی Turrican یا بازی های معروف دیگه C64 آخرشون چی میشه ؟
خب الان میتونید به سایت زیر برید و پایان یا Ending بازیهای کمودور رو به آسونی ببینید و در ضمن خاطرات قدیمیتون رو هم زنده کنید ;)

C64 Ending

ممنون به خاطر اطلاعات. شخصاً امیدوارم هیچ‌وقت نسخه سه‌بعدی‌ از این بازی ساخته نشه.
خواهش میکنم. منم امیدوارم نسخه سه بعدی این بازی هرگز ساخته نشه چون مطمئنا به گند زده میشه. بذارن قدیمیا با خاطرات این گیم به یاد ماندنی حال کنن :x

موفق باشید

به به!
بازیسنتر از این تاپیک قشنگا هم داره و من خبر نداشتم؟ ایــــــــــــــــــول.

آره، منم عکس اون بازی سه بعدی رو دیده بودم رو Xbox 1، همون بهتر که ساخته نشه، چون مثلا با موزیک غیر Chip ، هرچی باشه به دل نمیشینه، از pixel art ـش بگذریم ...

• Like
Reactions: alisantori
واقعا یادش به خیر ، چه دورانی بود
کلی طول میکشید تا بازی لود بشه از روی tape

یه بازی بود به شوروی حمله میکردیم ، اولش هم باید با اون هواپیما با حاله از فضا میومدیم تو روسیه
چقدر حال میداد به من این بازی
تست درایو هم خیلی مشت بود

یادش بخیر.بدجور دلم گرفت.بهترین بازی عمرم the last ninja 2 بود.بهترین موزیکهای تاریخ گیم ماله همین بازی بود.بهترین مراحل و روند بازی.همه چیش بهترین بود.چه دورانی داشتیم.tuskerهم بازیه عالی بود.cabal-outrun-turrican-bazookabilو کلی بازیه دیگه.

دقیقا.
چیزای خوبی بازی کردم انصافا، کنسول های خوبی، تجربه های خوبی با گیم های مختلف ولی هیچی، هیچی، هیچی جادوی کمودور 64 نشد. امشب هم باز نشستم Last Ninja 2 رو رفتم، الان اینجام:

این عکسای Last Ninja 4 ـه واقعی ای هستش که System 3 داشت درست میکرد، اون نسخه PS1 هیچ ربطی به System 3 نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or