Multi Platform Commandos: Origins

درست حدس زدید بازی خاطره انگیز کوماندوز بعد ریمستر شماره دوم باز میگردد.
شرکت کالیپسو مدیا (Kalypso Media) و استودیوی Claymore Game از بازی جدیدی از سری بازی‌های استراتژی Commandos تحت عنوان Commandos: Origins رونمایی کردند.
بازی Commandos: Origins قرار است در سال ۲۰۲۴ برای PC (استیم و فروشگاه اپیک گیمز) و کنسول‌های پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس/اس منتشر شود. همچنین این اثر از روز اول عرضه در دسترس مشترکان سرویس ایکس باکس گیم پس قرار خواهد گرفت.

Commandos: Origins پیش‌درآمدی بر سری بازی‌های Commandos محسوب می‌شود و اثری در سبک استراژی همزمان است که اتفاقات آن در جنگ جهانی دوم جریان دارد. شخصیت جک اوهارا (Jack O’Hara) در نقش Green Beret به همراه همراهان خود به این مجموعه بازگشته است. بازیکنان می‌توانند از مهارت‌های مختلف این شخصیت‌ها برای انجام ماموریت‌های نجات و حملات استفاده کنند. مخفی‌کاری و خرابکاری به جای درگیری مستقیم با اسلحه اهداف اصلی شما هستند.

در Commandos: Origins بیش از ۱۰ ماموریت مبتنی بر محیط‌های معروف جنگ جهانی دوم، از قطب شمال تا صحرای آفریقا، با پشتیبانی دو نفره (هم به صورت آنلاین و هم از طریق (Split Screen) وجود دارد. شما می‌توانید به طور همزمان دستورات را در تیم خود اجرا کرده و از وسایل نقلیه برای رانندگی استفاده نمایید.

Attachments

• Commandos-Origins-1280x720.jpg
    Commandos-Origins-1280x720.jpg
    148 KB · مشاهده: 11
سلام.

من نسخه Elamigos رو دانلود کرده بودم و بازی به شدت مشکل داشت. ولی عجیب بود که 2 تا پچ برای بازی اومد که روی هم 1.2 گیگ پچ بود. الان بازی مشکل نداره و مرحله اول رو بدون مشکل رفتم.
به نظرم بازی خیلی سعی کرده بازی های Mimimi رو تقلید کنه. باید حالا جلو رفت و دید شرایط بازی چجوری پیش میره.

نمره بازی هم به نظرم برای این بازی رشد محسوب میشه و باید خوشحال باشن که چنین کاری رو تحویل دادن. البته باید جلو برم تا ببینم شخصیت های بازی آیا قابلیت های عجیب و قشنگی دارن یا نه. مثلا شخصیت های بازی Shadow Gambit واقعا ویژگی های قشنگی داشتن که این رو از خلاقیت تیم Mimimi میشه دونست. امیدوارم تیم Mimimi مجددا به عرصه تولید بازی برگرده. حیف این خلاقیت ها و نیروها که الکی ما رو از توانایی هاشون محروم کردن.

خاطره بازی خوبی هستش و میشه یاد گذشته ها رو کرد.

خیلی بازی روی سیستم دارم که باید بازی کنم ولی خدا بده وقت !!

یا علی...

گرافیک بازی از سطح بازی های mimimi بالاتره مخصوصا در نورپردازی و جزئیات
خیلی از المان ها هم از بازی های mimimi کپی شده و مهمترین ویژگی این سری که از کوله پشتی دشمنان وسایل و سلاح برمیداشتیم حذف شده x-(x-(
بازی پر از باگ و کرش هست .در نقطه ای از بازی سیستم کلا ریستارت میشد دو تا اپدیت بازی رو نصب کردم مقداری جلوتر ریستارت شد. ورژن v1.1 رو نصب کردم در سومین مرحله همون مشکل داره . فعلا صبر میکنم چند تا اپدیت باید بیاد تا اخر بازی بدون مشکل بتونم برم !

• Like
Reactions: mohsen_mzh
پچ 1.2 رو دارم میرم تا الان اوکی بوده رو پی سی. قابل بازیه
منو بیشتر یاد کماندوز 1 میندازه تا men of courage (برای من نکته مثبته)
البته فعلا 1 ساعت بازی کردم
دلم نمیاد برم تموم شه!

• Like
Reactions: FERYGAMER
روی XBOX SX نصب کردم .کلا به خودشون زحمت ندادن موس و کیبورد رو روی کنسول بهینه بکنند.بازی Age of Mythology روی کنسول با موس اجرا کردم عالی بود ولی تو این اصلا برای خودش نشانگر موس اینور اونور میره بازی که انقدر وابسته به موس هستش باید روش کار میشد که نشده . انقدر تو ذوقم زد که فعلا سمتش نمیرم بعدا شاید روی PC اجراش کنم.

سلام.

من این بازی رو رو لپ‌تاپ نصب کردم و هر وقت فرصت بکنم می رم سراغش.

می خوام شرایط رو تا الان خدمت دوستان عرض کنم. بازی تا الان 3 تا آپدیت داده (البته آپدیت Day One، رو اگر نشمرید). من الان مرحله 12 هستم.

قبل از اینکه شرایط و یه توضیحی راجع به بازی بگم. خدمت دوستان عرض کنم که سردمدار این سبک بازی در حال حاضر استودیو تعطیل شده، Mimimi بود که 3 بازی تاثیرگذار در کارنامه خودش داره.

Shadow Tactics
Desperados3
Shadow Gambit

بازی کوماندوز، در رتبه 4م قرار داره.

درباره چند موضوع صحبت کنم :
طراحی مراحل : بازی مرحله به مرحله طراحی هاش قشنگ تر میشه. در بیابان / برف / شب / گل و .... من دیروز مرحله 11ـی رو رد کردم که واقعا از طراحی مرحله لذت بردم. بازی در سطح متوسط خیلی هم ساده نیست. واقعا برای اینکه بتونید یک نفر رو بکشید، باید حتما برنامه و تاکتیکی براش داشته باشید.

من تا الان که شروع مرحله 12 هستم (ظاهرا بازی 14 مرحله هستش)، فکر کنم حدودا 20 ساعت طول کشیده که به اینجا برسم. بیشترین تایم من هم مرحله 8 بود که 235 دقیقه طول کشید. این رو هم بگم که من در این سبک بازی واقعا خوبم و اگر متمرکز باشم، می تونم بازی رو بدون حتی Quick Save رد کنم.

بازی هایی که در بالا نام بردم، اولی، 3 بار، دومی 4 بار و سومی رو 2 بار تموم کردم. پس وقتی بازی از من اینقدر وقت میگیره، خیلی هم فکر Easy بودن نداشته باشید.

کارکترهای بازی هنوز دلچسبی های دوران جووونی من رو دارن.

شما با

Green Beret
Sapper
Sniper
Marine
Spy
Driver

(در مجموع 6 نفر) بازی رو جلو می برید. ولی Spy واقعا حس و حال خوبی به مرحله می ده و لذت بخش میشه.

داستان :
شروع بازی با یه سینماتیکی شروع میشه که
Green Beret رو دارن تیربارون می کنن و بعد از اعلام شلیک، صفحه سیاه میشه و بازی شروع میشه. تا اینکه در مرحله 11 بازی که تا اینجا به نظرم اوج طراحی و زیبایی بازی هستش (تمام کارکترها رو اینجا دارید). این سینماتیک رو به زیبایی جواب می ده و صادقانه من هاج و واج مونده بودم.

صداگذاری و گرافیک :
بازی تو گرافیک در سطح متوسط رو به بالا هستش و باز هم Mimimi یه سروگردن بالاتر از این استودیو هستش. ولی در حد خودش طراحی خوبی داره و میشه از محیط و صداگذاری محیط لذت برد.توانایی های کارکترها هم بعضی جاها واقعا کار راه بندازه و بعید می دونم بعضی از مراحل رو بشه فقط Solo رفت و از ویژگی های تیمی کمک نگرفت.

کنترل :
این رو دلم نیومد نگم. کنترل بازی با توجه به پچ هایی که براش اومده، هنوز گیروگور داره و باید صبور باشید برای اینکه بازی رو تموم کنید با توجه به باگ ها و کنترل بد بازی.
من که بازی رو با موس و کیبورد می رم.

در کل :
بازی تجربه خوبی داره با توجه به اینکه من این بازی رو با پسرم می رم و در کنار همدیگه کلی تاکتیک می چینیم که بتونیم دشمن ها رو بکشیم. این جدا از کیفیت بازی، نزدیکی پدر و پسری رو هم ایجاد می کنه.
این رو هم بگم که پسر من که الان 8 سالش هست، تمام بازی های Mimimi رو تموم کرده تنهایی بدون کمک من. برای همین این مدل بازی رو کاملا بلده.

نمره من به بازی : 7.5 به نظرم نمره خوبی هستش.

البته 3 مرحله دیگه مونده که بازی تموم بشه. امیدوارم تا هفته دیگه این بازی تموم بشه روی لپ‌تاپ

یا علی...

تریلر لانچ دی ال سی Shadows Over Crete
...
اگه بجای صرفا یه جزیره که همون جزیره کرِت یونان باشه مثلا ماموریتهای کل بالکان رو درش می آوردن شاید میشد تعداد ماموریتها رو به دو برابر افزایش داد ، چون 4تا واقعا کمه

• Like
Reactions: Tatsumaru

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or