Command & Conquer 4 pc

سلام به همه این بازی این جور که بوش از گیم اسپات می اد تایید شده و این هم یک ویدیو که یک اخطار بدم بعضی ها شاید خوششون نیاد یکم داستان رو فاش می کنه ولی باری من هیجان انگیز بود:
http://www.gamespot.com/pc/strategy...deo/6214198/command--conquer-4-reveal-trailer

بحث در مورد بازی هست و اخبار مرطبت.

امکانش کمه تریبیوم واره 2 بشه چون همون موقع تموم شد این جا بوی همکاری nods and gdi میاد ولی نود ها نمی تونن صلح کنن تحملش رو ندارن مخصوصا بعد از حمله ای که GDI کرد و کین رو از برادرهود فراری داد.

از تصاویری که تا بحال منتشر شده چیز چندان دلچسبی به نظر نمیاد، ظاهرا قراره مثل RA3 کاملا فانتزی بشه، با C&C3:TW که خیلی حال کردم و خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا نسبت به این احساس خوبی ندارم...............

از تصاویری که تا بحال منتشر شده چیز چندان دلچسبی به نظر نمیاد، ظاهرا قراره مثل RA3 کاملا فانتزی بشه، با C&C3:TW که خیلی حال کردم و خیلی عالی بود ولی نمیدونم چرا نسبت به این احساس خوبی ندارم...............
باید بگم این بازی فاجعه هست و اصلا دور این بازیو خط بکشید. حتی این بازی ارزش نداره براش تایپیک بزنید. احساس شما هم کاملا درسته. من دموشو بازی کردم و یک دموی خیلی کاملی هم هست ولی من از این بازی خیلی ناامید شدم. گرافیکش بهتر نشده. گیم پلی افتضاه. هیچ چیزی تو بازی کوچکترین شباهتی به سری تایبریوم نداره و یک بازی کاملا جدید هست که فقط اسم tiberium روش هست. من خیلی ناراحت شدم چون دیوانه ی سری C&C بودم مخصوصا تایبریم...

گرافیکش بهتر نشده
آهان یادم رفت بگم، گرافیکش یه پسرفت اساسی پیدا کرده به طوری که فکر می کنید 4-5 سال به عقب برگشتیده، جزییاتی که تو این شماره هست از جزییات C&C3:TW خیلی کمتر شده، همون موقعی که اولین عکس ازش منتشر شد خیلی تعجب کردم، گفتم شاید این کار اولیس ولی حالا میبینم هیچ تغییری نکرده :( آخه واقعا تو کله پوک این EA-LA لعنتی چه کوفتی میگذره :angry:؟!

دوستان سلام :biggrin1:
ببخشید من اینترنت فوق العاده سریع دایال آپ دارم میشه یکی توضیح بده چه جوریه بازی؟:confused:
آخه ناسلامتی ما یه عمر با Tiberium Wars انس گرفته بودیمو زندگی کردیم!:biggrin1::love:

بدون خطوط پرسرعت دایلاپ هم میتونی همه چیز رو بفهمی. تو این شماره کلا داستان Tiberium Wars تموم میشه و این شماره آخره. تو این شماره چند تیپ جدید یونیت اضافه شده و بازی از نظر گرافیکی بهبود یافته شماره 3 هستش. مثل شماره قبلی افکت آب عالی کار شده و محیط های خشکی هم دارای جزییات و بافت های قابل قبول تری هستند. برایه اطلاعات بیشتر و درک صحت حرف هام میتونید به عکس ها و دمو های موجود مراجعه کنید.

من redalert 3 رو اصلشو خریده بودم برای همین شماره سریال دموی C&C4 توش بود که submit کردم تو سایت ea.
شما فقط تو دهنتون افتاده که بگید گرافیک مهم نیست. نخیر همون قدر که گیم پلی مهمه گرافیک هم به همون اندازه مهم هست که متاسفانه تو این بازی با یک گرافیکی که هر سال داره تو سری C&C تکرار میشه و یک گیم پلی شدیدا افتضاح مواجه هستیم. اگر هم مایل هستید میتونم عکس هایی که خودم از بازی گرفتم اینجا بزارم.

من redalert 3 رو اصلشو خریده بودم برای همین شماره سریال دموی C&C4 توش بود که submit کردم تو سایت ea.
شما فقط تو دهنتون افتاده که بگید گرافیک مهم نیست. نخیر همون قدر که گیم پلی مهمه گرافیک هم به همون اندازه مهم هست که متاسفانه تو این بازی با یک گرافیکی که هر سال داره تو سری C&C تکرار میشه و یک گیم پلی شدیدا افتضاح مواجه هستیم. اگر هم مایل هستید میتونم عکس هایی که خودم از بازی گرفتم اینجا بزارم.

درود

اگه چنتا عکس هم بزارید بد نیست ما بلاخره میفهمیم شما از چیه بازی انقد دلت پره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or