Command & Conquer 4 pc

سلام به همه این بازی این جور که بوش از گیم اسپات می اد تایید شده و این هم یک ویدیو که یک اخطار بدم بعضی ها شاید خوششون نیاد یکم داستان رو فاش می کنه ولی باری من هیجان انگیز بود:
http://www.gamespot.com/pc/strategy...deo/6214198/command--conquer-4-reveal-trailer

بحث در مورد بازی هست و اخبار مرطبت.

من امروز بازیشو گرفتم همچین بدکم نیست فقط چندتا مشکل داره!
یکی اینکه کیبوردم تو بازی کار نمیکنه و یکیم اینکه بعضی مواقع دستور میدی به نیروهات جابه جا نمیشن!
در ضمن محدودیت ساخت نیرو داره البته تا اینجایی که اومدم داشته!

درود، از دوستان کسی اگر به مراحل (احتملا) انتهایی بازی رسیده میشه یه راهنمایی به ما بده با این مشکل: بعد از همکاری با اسکرین میریم تو بیس اسکرین و از هوش میریم انگار؟ اون خانومه هم میاد بالا سرمون گریه و زاری میکنه و پیام میاد " System Shutdown " و برمیگردیم به 2 مرحله قبل ( همونجا که با بیس GDI باید بریم کین رو نجات بدیم! چه کنیم؟ ایراد کار کجاس؟

درود، از دوستان کسی اگر به مراحل (احتملا) انتهایی بازی رسیده میشه یه راهنمایی به ما بده با این مشکل: بعد از همکاری با اسکرین میریم تو بیس اسکرین و از هوش میریم انگار؟ اون خانومه هم میاد بالا سرمون گریه و زاری میکنه و پیام میاد " System Shutdown " و برمیگردیم به 2 مرحله قبل ( همونجا که با بیس GDI باید بریم کین رو نجات بدیم! چه کنیم؟ ایراد کار کجاس؟

اونجا تموم میشه بقیشو باید با nod بری تا دموی کاملو ببینی.

چه مرضی دارن گیم پلی این بازی رو تغییر بدن؟! فن های این بازی که تغییر گیم پلی نمی خواستن(حداقل من نمی خواستم!) یک بازی می خواستم که داستانشو با یک گیم پلی درست حسابی تمام کنم که به لطف EA ر*** شد به هرچی خاطره از این بازی داشتم!

این نسخه شبیه نسخه های قبله یا نه من هنوز بازی رو نگرفتم یه نفر لطف کنه سیستم مورد نیازشم بگه
requirements

Operating System: Microsoft Windows XP (SP3), Vista (SP1), 7
Processor: Intel Pentium Core 2 or AMD 64 X2
Memory: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista, 7)
Hard Drive: 10 GB HDD space
Video Card (graphics): 256 MB compatible with Shader Model 3 support
Sound Card: DirectX compliant
DirectX: DirectX 9.0c

دوستان وقتي ميخوام وارد بازي بشم اين پيام را ميده
Cannot create file C:\Windos \system32\\drivers\etc\hosts
فکر کنم يک فايلي را نصب نکرده
و تازه من اين را توي ويندوز 7 نصب کردم
و وقتي هم که ميرم توي بازي وقتي ايدي را ميزنم قبول نميکنه و اروره اينترنت ميده چه کار کنم
کسي نيست کمکي کنه
ممنون ميشم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or