Command & Conquer 2013 | PC

13235692581.png

بدون شک طرفداران سبک استراتژیک و مخصوصا طرفداران سری Command & Conquer با جنرالز خاطرات بسیاری دارن و مدت هاست که منتظر تایید شدن نسخه دوم این شاهکار هستن، پس تبریک میگم امروز روزیه که این بازی تایید شد ! و قراره توسط دستان تنومند BioWare ساخته بشه.

اطلاعاتی که از بازی اومده و خواهد آمد:

1.خُب اولین چیزی که از بازی معلوم شد اینه که توی 2013 میاد.

2. بسیار زیبا موتور گرافیکی بازی هم Frostbite 2 هستش :دی

3. لینک دانلود اولین تیزر بازی

4. تجهیزات توی بازی مثل اینکه مال زمان حال نیس و بازی توی آینده ای نزدیک هستش، واسه قضاوت زوده هنوز ولی به نظر ایده های خوبی دارن.

5. خُب بازی هم که انحصاری پی سی هستش و دیگه نگرانی ای وجود نداره که به خاطر کنسولا گند بخوره بهش.

تصاویر بازی Command & Conquer: Generals 2

سایت بازی

units/structures

European Union

Infantry

Vehicles

Humvee
Tank
Dozer

Aircraft

VTOL Craft

Structures

Command Center
Barracks
War Factory

Defenses

Wall

Global Liberation Army

Infantry

Rebel

Vehicles

Technical
Quad Cannon
Rocket Buggy
Tank

Aircraft

Toxin Helicopter

Structures

Defenses

با اومدن هر اطلاعاتی از بازی این پست آپدیت میشه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: raya2
بحث تو فروم خود بازي بالاگرفته ميگن بازي داري شبيه C&C 4 ميشه با يك كمي تفاوت البته بعضيها ميگن ريمك از سريهاي قبلي ميخوان
image.php

اگه شبيه c&c 4 بشه واقعا بايد انداختش تو سطل زباله. اخه چه ربطى به اون داره؟؟؟؟

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

شرمنده من جایی رو پیدا نکردم که این پست رو اونجا بزنم.
چند تا سوال درباره ZH دارم از کی میتونم بپرسم؟ همینجا میتونم بگم؟
غیر از این دنبال چند تا بازی قدیمی هم هستم ممنون میشم بگید به کدوم تاپیک میتونم مراجعه کنم

شرمنده من جایی رو پیدا نکردم که این پست رو اونجا بزنم.
چند تا سوال درباره ZH دارم از کی میتونم بپرسم؟ همینجا میتونم بگم؟
غیر از این دنبال چند تا بازی قدیمی هم هستم ممنون میشم بگید به کدوم تاپیک میتونم مراجعه کنم
http://forum.bazicenter.com/groups/356/

بازی بخش تکنفره نداره و همچنین از قابلیت DX 11 حمایت میکنه
Next, Singleplayer – Your voices definitely have been heard. What the exact result will be down the road is not up to me. But you should consider that this platform is an ongoing service with continuous support and addition of content that the players want. Because that’s a main success criteria for a Free to Play game – You need to make and support a game, that people want to play.
- no single player campaigns
- no skirmish
- no offline playing
- no map generator

آخرین ویرایش:
بازی بخش تکنفره نداره و همچنین از قابلیت DX 11 حمایت میکنه

- no single player campaigns
- no skirmish
- no offline playing
- no map generator
wtf!?
کلا بازی رو کنسل کنن خو یعنی فقط انلاین؟
New Command & Conquer announced powered by Frostbite 2 - Page 14
اعتراضی داری به این ادرس برو بگو
اون متن انگلیسی رو بخونی میفهمی چرا نگذاشتن سینگل رو
ممنون ولی انگلیسیم در اون حد پرفکت نیست
حالا سینگل پلیر به درک skirmish دیگه چرا اخه

آخرین ویرایش:
Single به کنار (هرچند برای C&C خیلی مهمه که باشه ) ! هیچی نذاشتن تو بازی ! دیوانم مگه همچین چیزی رو بگیرم ؟
کلا از لیستم خط خورد :d

می خواستی چی بذارند تو بازی؟JVC هم با اون وعده دادنش:|
ممنون ولی انگلیسیم در اون حد پرفکت نیست
حالا سینگل پلیر به درک skirmish دیگه چرا اخه
اونو باید از خود سازنده بپرسی
Bioware Victory general manager John Van Caneghem told me last week that Generals 2 will ship without a single player mode. Instead, “co-operative and competitive” skirmishes will serve as the core, with more modes to be added later based on community feedback. A story mode could be added later, but “it is something we haven’t announced yet how we’re going to do it.” Van Caneghem said that the studio “really want to get back to the roots of what made Command & Conquer great.” Generals 2 will let us harvest and throw up bases in order to “build a zillion units” and “go out and kill all the bad guys.” Despite the familiar RTS trappings, Generals 2 will be a dedicated online experience at launch.
“As a live service I think the exciting part is you can try things,” said Van Caneghem. “You can see what the community wants, you can give it a shot, you can put it up for a weekend and see how it goes, develop towards what the fans like.”

Generals 2 will be tied to an online account that can be levelled up with new matches. Regular DLC, both free and paid-for, will add new maps and modes as time goes on. Will the Red Alert and Tiberium entries in the series share that same account?
“We’re obviously open to the concept,” said Van Caneghem. “I know another person asked me the other day if they’d be able to fight games between factions. I guess that’s something we can look at at some point.”

آخرین ویرایش:
می خواستی چی بذارند تو بازی؟JVC هم با اون وعده دادنش:|

اونو باید از خود سازنده بپرسی
چی بذارن ؟
نه سینگل نه skirmish ! به چه دردم میخوره که فقط آنلاین که اونم محدوده بازی کنم ؟ اونم تازه به عنوان F2P که اونم میدونیم یعنی چی ! یعنی اگه کسی خوش رو Premium کنه، باید فقط جلوش لبخند بزنی. که باز Premium شدن مسئله ای نداشت. اما اینکه نه Single داشته نه Skirmish نه ..... موضوعی که من به شخصه حاضر نیستم 1 دلار هم براش بدم.

حداقل AOE Online یه سینگل داشت، Arena داشت و .... ! آدم Premium هم میکنه تا یه مدت زیاد از بازی استفاده میکنه ! اما این ..........

آخرین ویرایش:
چی بذارن ؟
نه سینگل نه skirmish ! به چه دردم میخوره که فقط آنلاین که اونم محدوده بازی کنم ؟ اونم تازه به عنوان F2P که اونم میدونیم یعنی چی ! یعنی اگه کسی خوش رو Premium کنه، باید فقط جلوش لبخند بزنی. که باز Premium شدن مسئله ای نداشت. اما اینکه نه Single داشته نه Skirmish نه ..... موضوعی که من به شخصه حاضر نیستم 1 دلار هم براش بدم.

حداقل AOE Online یه سینگل داشت، Arena داشت و .... ! آدم Premium هم میکنه تا یه مدت زیاد از بازی استفاده میکنه ! اما این ..........
می شه اعتراض کرد خودشون گفتن نظرات رو گوش می دیم در مورد سینگل
فکر کنم باید با بازی خدا حافظی کرد
وقتی تقاضا زیاد باشه درست میشه فقط باید بری بگی سینگل میخوایم
As well as multiplayer deathmatch and co-operative modes, Van Caneghem mentioned that the team are integrating e-sports features. “We’re really going to run the gambit of what people enjoy in a multiplayer environment,” he said.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or