Command & Conquer 2013 | PC

13235692581.png

بدون شک طرفداران سبک استراتژیک و مخصوصا طرفداران سری Command & Conquer با جنرالز خاطرات بسیاری دارن و مدت هاست که منتظر تایید شدن نسخه دوم این شاهکار هستن، پس تبریک میگم امروز روزیه که این بازی تایید شد ! و قراره توسط دستان تنومند BioWare ساخته بشه.

اطلاعاتی که از بازی اومده و خواهد آمد:

1.خُب اولین چیزی که از بازی معلوم شد اینه که توی 2013 میاد.

2. بسیار زیبا موتور گرافیکی بازی هم Frostbite 2 هستش :دی

3. لینک دانلود اولین تیزر بازی

4. تجهیزات توی بازی مثل اینکه مال زمان حال نیس و بازی توی آینده ای نزدیک هستش، واسه قضاوت زوده هنوز ولی به نظر ایده های خوبی دارن.

5. خُب بازی هم که انحصاری پی سی هستش و دیگه نگرانی ای وجود نداره که به خاطر کنسولا گند بخوره بهش.

تصاویر بازی Command & Conquer: Generals 2

سایت بازی

units/structures

European Union

Infantry

Vehicles

Humvee
Tank
Dozer

Aircraft

VTOL Craft

Structures

Command Center
Barracks
War Factory

Defenses

Wall

Global Liberation Army

Infantry

Rebel

Vehicles

Technical
Quad Cannon
Rocket Buggy
Tank

Aircraft

Toxin Helicopter

Structures

Defenses

با اومدن هر اطلاعاتی از بازی این پست آپدیت میشه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: raya2
برعکس من امید زیادی به بازی دارم حتی چند پست بالاتر هم سایت‌های گیم نظر مثبتی به بازی دارند حتی فن‌ها هم بازخورد‌ها خوبی نسبت به بازی داشتند.
اگر بودنید یکی از سازندگان این شماره کی است بازم فکر کنم بد بگید به بازی

امیدوااااااااااااااارم، امیدوارم حرف های من اشتباه باشه! وگرنه خودتون میتونید از آواتار و امضاء من متوجه بشید که چقدر به این بازی علاقه دارم!
10 سال هست با این عنوان خاطره دارم!

خو همینجا بگو دیگه :دی
همینجا نمیشه:d
Hello sawanti!
Thank you for officially applying for the closed testing phases of the new Command & Conquer!
you will receive a sperate acceptance email that contains instructions on how to install and activate the game.
Should you choose to participate in the testing, everything associated with his gametesting will be considered confidental information, and you may not discuss it with anyone except other players through the Command & Conquer game testing forum only
Good News Arrives Soon:d

آخرین ویرایش:
امیدوااااااااااااااارم، امیدوارم حرف های من اشتباه باشه! وگرنه خودتون میتونید از آواتار و امضاء من متوجه بشید که چقدر به این بازی علاقه دارم!
10 سال هست با این عنوان خاطره دارم!

نمیدونم چقدر جنرال باز هستین ولی من تک بازی مورد علاقم این بود ! تو ساختن فرودگاه و راش هوایی توی گیم نت همه روی من حساب میکردن ( وحشت ) :d بذار تا ریلیز بشه بعد بیا ببینم چند مرده حلاجی :دی :d الان نزدیک 7 سالی هست از آخرین باری که بازی کردم ! دیگه اکثر چیزاش یادم رفته ولی هر روز بازی میکردم. توی مدرسه با بچه ها میرفتیم گیم نت مچ میزدیم حریف نداشتم ! آخ یادش افتادم عجب روز های بود :(( این نسخه جدید کی میاد !؟ بعد از 7-8 سال دوباره ... کی میاد دقیقا ؟ :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or