به ترتیب پیپربک ها بخون خب

بخوای بگردی توش حقیقتا گم میشه آدم۱۰ ولوم اصلی هست. البته نسخه ابسولوت هم داره اگه لینک دانلودش پیدا بشه که واقعا عالیه. من دارم مجددا از ابسولوت میخونم. نسخه های جدیدتر ولوم ۱ رنگ آمیزی بهتری دارن انگار.
به عنوان مثال ولوم ۵ که میشه A Game of You بعضی از خط داستانی های ولوم دوم یعنی The Doll's House رو ادامه میده و در نهایت داستان هایی که میگه تو ولوم ۹ یعنی The Kindly Ones تموم میشه. یعنی داستان های ولوم ۲ و ۵ و ۹ تکمیل کننده هم هستند. ضمن این که مثلا خود ولوم ۹ ارجاعاتی به ولوم ۶ داره
ولوم ۴ یعنی Season of Mists یک تک داستان دنباله داره به نام Death: At Death's Door که به حالت مانگا هست.
The Sandman: Overture پریکوئل هست.خیلی هم عالیه به نظرم بعد از خوندن ۱۰ ولوم اصلی بخون.
The High Cost of Living و The Time of Your Life دو تا مینی سری در مورد Death هست.
Sandman: Endless Nights هم بعد از تموم شدن ۱۰ ولوم اصلی هست.
Fables & Reflections و World's End و Dream Country که میشن ولوم های ۶ و ۸ و ۳ هر کدوم داستان های کوتاه تک شماره ای هستن که خط سیر اصلی داستانی رو دنبال نمیکنن تا حدودی (یعنی اگه بخوای فقط داستان اصلی رو بخونی میتونی بعدا بیای سراغ این ها اما به هرحال به این ترتیب چاپ شدن و این که بعضی مواردی توشون مطرح میشه که بعدا تکمیل میشه یا ارجاع داده میشه)
The Dream Hunters هم یک رمان کوتاه هست که داستانش رو میشه بدون نیاز به خوندن سری اصلی خوند و البته یک چهارشماره کمیک هم ازش ساخته شده.
Sandman Mystery Theatre در یک ستینگ دیگه هست. واقعا عالیه. وحشتناک. با سندمن گیمن اشتباه گرفته نشه.
Sandman Midnight Theatre هم شخصیت های سندمن اصلی و میستری تئاتر با هم برخورد میکنند. تک شماره هست.
احتمال داره سینا جور دیگه ای خونده باشه، خود من هم به ترتیب انتشار نخونده بودم چون خوندن سندمن مال زمان دیال-آپ بود و مشکل دانلود