کمیک های جدید و در حال انتشاری که بنظر من خیلی خیلی ارزش دارن برای خوندن( غیر از اونایی که تو این چند صفحه دربارشون بحث شد مثل Deadly Class و East Of West و ...)
The Wicked + The Divine
پلات کمیک بر این اساس شروع میشه که هر 90 سال خدایان باستانی بصورت جوون هایی بسیار معروف در حد Pop Star و Rock Star ظهور میکنن ولی خب یه مسئله وجود داره و اونم اینه که بعد از دو سال میمیرن و میره تا 90 سال بعد...
بزارید اول از این مورد شروع کنم که طراحی ها و رنگ آمیزی های این کمیک بدون کوچکترین شکی جز Top 5 کارهایی هست که تا حالا افتخار خوندشون رو داشتم

جزییات بی نظیر بعلاوه ترکیب رنگ های فوق العاده در کنار شهر London کلا این بخش از کمیک رو تبدیل به یه چیز منحصربفرد و فوق العاده زیبا میکنه. البته استایل کلی قلم زنی کمیک رو رئالیسم میچرخه ولی نه رئالی در حد Kingdom Come بلکه یه رئال کمیکی و فانتزی زیبا که از هیچ رنگی دریغ نمیکنه و صحنه های اکشنی که وجود داره تو این کمیک واقعا نفسگیر و شاهکار ترسیم شدند و خدا رو شکر از این صحنه ها و پلان ها هم کم نداره
در مبحث داستان و روند پیشبردش هم خیلی خیلی عالیه و فکر کنم همون پلات کلی اش کافیه تا سریع برید دانلود کنید و شروع کنید به خوندن

کاراکتر ها بخصوص خود کاراکتر اصلی و خدای Lucifer هم جز نکات هایلایت داستان حساب میشن.
خلاصه کلام اینکه، The Wicked + The Divine یکی از بهترین کمیک های 2014 و همین امسال یعنی 2015 هست و مطمئنا از نظر طراحی ها تو جوایز آیزنر حرف های زیادی برای گفتن داره البته اگه Fiona Staples عزیز امان بدند و طبق معمول با Saga جوایز رو درو نکنن
Black Science
این رو قبلا هم من یه اشاره ای بهش کرده بودم و هم پویا توضیحات خیلی خوبی دربارش داد

نویسنده داستان که Rick Remender نام آشنا یعنی نویسنده سری Deadly Class و Fear Agent و Low هست
گروهی از دانشمند های بی پروا و بسیار مشتاق شروع میکنن به ساختن یک وسیله که باهاش میتونن به دنیاهای موازی سفر کنن تا زمین در حال نابودی رو با توجه به اون دنیا و پیدا کردن چیز های جدید نجات بدند اما خب اولین استفاده از دستگاهشون به فاجعه تبدیل میشه و بخاطر خرابکاری یکی از اعضا در دستگاه هر چند ساعت به دنیا هایی سفر میکنن که نه ریسک اشون رو میدونن و نه اصلا از شرایطش خبر دارند، حالا این فاجعه زمانی بدتر میشه که میفهمن وقتی هر خرابکاری در هر دنیایی میکنن رو دنیای بعدی که میرن تاثیر مستقیم میزاره و دستگاه بصورت Random دنیا ها رو انتخاب نمیکنه...
مثل تمامی کار های بالایی که از RR مثال زدم بازم شاهد شخصیت پردازی های خسته و نابود و افسرده ولی با اینحال جذاب و زیبا پرداخته شده هستیم که رشد شخصیتیشون رو در هر شماره میتونیم حس کنیم، پلات کلی داستان هم من رو به شخصه خیلی یاد Rick And Morty با یک لحن جدی و تاریک انداخت و به شخصه خیلی برام جذاب هست که در هر قسمت و هر چند قسمت وارد یک دنیای کاملا جدید و زیبا میباشیم

از بُعد داستان بگذریم میرسیم به طراحی و رنگ آمیزی ها که کلا حرفی برای گفتن نمیذاره واقعا

یعنی کافیه یه Issue رو بگیرید و بخونید تا متوجه بشید با چی طرف هستید

اوج نهایت فانتزی و علمی تخیلی در کنار هم بعلاوه رنگ بندی های مغز منفجر کننده
Black Science رو اگه طرفدار سریال Rick And Morty و اللخصوص کار های قبلی Rick Remender هستید بدون شک باید بگیرید و بخونید و در کنار اینا اگه مثل من دنیا های موازی و جالب بودنش رو دوست دارید پس دریغ نکنید از خودتون
Injection
خیلی دوست دارم اینجکشن رو پیشنهاد بدم برای خوندن بخصوص وقتی تیمی اون رو نوشته که کار قبلیشون رو میپرستم ( Moon Knight) ولی خب واقعا کمیک گنگی هست و تا الان واقعا بدجور مغزم رو آمپاس کرده، قسمت اول که هیچ ولی حداقل در قسمت دوم بازم شاهد هنرنمایی بینظیر Declan Shalvey در خلق صحنه های اکشن و پر از درگیری و خون و خونریزی هستیم، صحنه هایی که تو Moon Knight تسلط و تخصص و هنرش رو نشون داده بود و همین کافیه حداقل برای من تا بخوام ادامه بدم هرچند منتظرم Warren Ellis روانی و دوست داشتنی هم بیشتر داستان رو مشخص کنه تو Issue های بعدی.
-----------------
فعلا اینا رو داشته باشید برای خوندن اما Southern Bastards، Wytches، Deadly Class، East Of West و اللخصوص مثل همیشه SAGA از یادتون نره