Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دوستان عزیز لطفاً یه سایتی معرفی کنید که بشه راحت ازش دانلود کرد. حتی اگر هم پولی باشه مهم نیست فقط دنبال دسترسی راحت هستم و حتماً میخوام ترجمه نشده باشه. مخصوصاً کمیک هایی که مربوط به Game هستش مثل The Evil Within یا Darksiders و یا Batman سری های Arkham...
ممنون

امیدوارم به جوابم برسم :|

دوستان بخوام کمیک بتمن و بخوانم چطور باید از اولین شماره تا آخرین دسترسی داشته باشم تورنت میزنم ولی انقدر شماره 1 وجود داره گیج شدم :|

من هیچوقت داستان و بترتیب متوجه نشدم :(

دوستان بخوام کمیک بتمن و بخوانم چطور باید از اولین شماره تا آخرین دسترسی داشته باشم تورنت میزنم ولی انقدر شماره 1 وجود داره گیج شدم :|

اینجا به طرز عجیبی رها شده :d منم الان مدت هاست که سوالمو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم :(

شما از سری New 52 بشینید با خیال راحت بخونید. علاوه بر آرک های خیلی خوب ابتدایی که داره تو آرک Zero Year به سال های ابتدایی و نحوه بتمن شدن بروس وین هم مروری میکنه هرچند ضعیف ترین آرک کل سری هست.

الانم 43 تا Issue داره و خیلی راحت میتونید از تورنت این سری رو دان کنید. نویسنده هم Scot Snyder هست و طراح هم Greg Capullo هست برای اطمینان که چیز اشتباهی دانلود نکنید.

بعد از اینکه این سری رو کامل خوندید بیاید همینجا بگید تا خودم یا بقیه دوستان سری های خوب دیگه بتمن رو بهتون معرفی کنن ولی برای شروع حتما از همین سری شروع کنید و لازم نیست برید بتمن های قرن 20 رو بخونید. در واقع کمپانی DC اینکارا رو کرد تا کسانی امثال شما که n سال هست از داستان عقب هستن بتونن با خیال راحت شروع کنن. این سری رو که خوندید میتونید بعدا برید سراغ بهترین های بتمن.

- - -ویرایش - - -

دوستان من کمیک خون نبودم میخوام شروع کنم. میخوام هم با سری های مارول یا dc شروع کنم. کدوم سری کیفیت بهتری داره؟ با کدوم داستان ها شروع کنم؟
برای این میپرسم که اگر یک فقط یک کمیک (مثلا Guardians of Galaxy) رو شروع کنم به خوندن، به علت کمیک های مرتبط و هم یونیورسش که بهرحال با هم ربط هایی هم دارن دچار مشکل توی فهم داستان نمیشم؟
من کل همین کمیک Gotg روگرفتم (سری مدرنش البته. فکر کنم 27 تا شماره اومده ازش). میخوام شروع کنم به خوندن. حالا موندم اگر کمیک های بهتری هستن که باهاشون شروع کنم و اینا بگین.
درکل برای یک تازه کار راهنمایی هاتونو بگین :دی سرتونو درد اوردم

کمی تا حدودی بستگی به سلیقه شخصی خودت داره که از چه سوپرهیرویی خوشت میاد ( اگه هدفت از کمیک خوندن فقط سوپر هیرو ها باشه) و بر اساس اون سلیقه پیگیرشون باشی.

در نتیجه تو مبحث سوپر هیرو این قضیه به خودت بستگی داره ولی اگه خواستی سوپرهیرویی رو شروع کنی برای Marvel از سری Marvel NOW شروع کن به خوندن و برای DC هم از سری New 52.

ولی خب تو مبحث غیر سوپر هیرو اگه علاقه داری بشین حتما اینا رو بخون:

Harvest/Fatale/Hellblazer/I,Vampire/100 Bullets/ A History Of Violence/ SAGA / The Private Eye/ Y: The Last man / Sin City/ کل کار های Alan Moore و ...

اینا خوبن و کلی کار های دیگه :دی

کمی تا حدودی بستگی به سلیقه شخصی خودت داره که از چه سوپرهیرویی خوشت میاد ( اگه هدفت از کمیک خوندن فقط سوپر هیرو ها باشه) و بر اساس اون سلیقه پیگیرشون باشی.

در نتیجه تو مبحث سوپر هیرو این قضیه به خودت بستگی داره ولی اگه خواستی سوپرهیرویی رو شروع کنی برای Marvel از سری Marvel NOW شروع کن به خوندن و برای DC هم از سری New 52.

ولی خب تو مبحث غیر سوپر هیرو اگه علاقه داری بشین حتما اینا رو بخون:

Harvest/Fatale/Hellblazer/I,Vampire/100 Bullets/ A History Of Violence/ SAGA / The Private Eye/ Y: The Last man / Sin City/ کل کار های Alan Moore و ...

اینا خوبن و کلی کار های دیگه :دی
اول يك تشكر بزرگ بابت پاسخ كامل

تقريبا از هر دو كمپاني يك اندازه خوشم مياد. كدوم يونيورس كيفيت كار هاش بالاتره؟ بعد مثلا سري new52 رو مثلا اگر بخوام شروع كنم با كدوم كميك ها شروع كنم؟ چون اگر اشباه نكنم اكثر كاراكتر ها و كميك هاي مهم (بتمن ، گرين ارو، جاستيس ليگ و...) سري new52 دارند.
براي marvel now هم همينو بگين خيلي ممنون ميشم

اول يك تشكر بزرگ بابت پاسخ كامل

تقريبا از هر دو كمپاني يك اندازه خوشم مياد. كدوم يونيورس كيفيت كار هاش بالاتره؟ بعد مثلا سري new52 رو مثلا اگر بخوام شروع كنم با كدوم كميك ها شروع كنم؟ چون اگر اشباه نكنم اكثر كاراكتر ها و كميك هاي مهم (بتمن ، گرين ارو، جاستيس ليگ و...) سري new52 دارند.
براي marvel now هم همينو بگين خيلي ممنون ميشم

همون کیفیت کار‌های یونیورس هم بستگی زیادی به سلیقتون داره، DC بتمن و جاستیش لیگ و گرین لنترن و واندر ومن و بت ومن و ... خیلی کار های خوب دیگه‌‍‌‌ای داره که از نظر جو و فضا نمیتونید تو مارول پیدا کنید و از اون طرف مارول هم، ایکس من و اونجرز و هاک آی و هالک و تور و ... رو داره که اینم نمیتونید مشابه اشون رو تو دی سی پیدا کنید ولی خب اصولا کمیک های مارول بخاطر اینکه کمی طیف سنی مخاطب هاشون گسترده تر هست فروش بیشتری از سهم بازار دارن.

سری New 52 هم هر کاراکتر از Issue 1 شروع میشه و هیچ ابتدا و انتها مشخصی نداره، هر کاراکتر کمیک ( یا کمیک ها!) مخصوص به خودش رو داره و جز مواردی مثل جاستیس لیگ و بعضی کراس آور ها ربطی به همدیگه ندارن. Marvel Now هم به همین شکل هست.
درضمینه کراس آور ها هم خود کمیک ها بهتون اشاره میکنن که ادامه فلان شماره رو از داخل فلان کمیک فلان کاراکتر پیگیری کنید و از این لحاظ مشکلی نیست.

البته لازمه بگم درسته هر دو سری جدید Marvel Now و New 52 قرار بودن که یه سر آغاز باشه اما بصورت کمال و تمام اینجوری نیست و داستان مثلا گرین لنترن کمی مرتبط با اتفاقاتی هست که در سری های قبلی افتاده و ایکس من ها در مارول هم همینطور.

1_medium.jpg

چقدر این سری جدید Hellboy عالیه، پلات کمیک هم زمانی هست که دنیا در حال نابودی هست و HB هم بعد از اینکه فداکاری میکنه و بریتانیا هم نبود میشه دنیا رو نجات میده ولی خب بلطبع میمیره. حالا رفته جهنم و خیلی از کسایی رو که کشته و نخواسته کشته بشن و ... رو ملاقات میکنه و جالب تر اینکه فرصتی میبینه که رو تخت سلطنت جهنم بشینه.
از جذاب بودن ایده داستان بگذریم، طراحی های کمیک هم عالی هستند و قطعا ارزش خوندن رو داره و اگه مثل من دیوانه Hellboy هستید حتما باید بخونید. نویسنده و طراحی هم که یکی از بهترین های این سری یعنی Mike Mignola بر عهده داره.

The Mighty Thor شماره اولش فوق العاده بود.
اینکه یه سری مشکلات زمینی و انسانی به سوپرهیروها اضافه میکنن به نظرم خیلی جواب میده. اینجا هم ثور علاوه برا تمام دشمن های روتینش باید با سرطان هم مبارزه کنه که حسابی داغونش کرده.

یه کمیک دیگه که خیلی سر و صدا کرده The Goddamned هست که داستان قبل از طوفان نوح رو میگه که زمین پر از انواع و اقسام جنایات و موجودات شرور شده.
این وسط اکثر شخصیت های انجیل هم هستن که تا حد زیادی بد دهن و حتی به خشن تر شدن کار کمک کردن. تقریبا مثل Preacher می مونه. با اینکه ی موضوع مذهبی داره ولی به شدت غیرمذهبی و sacrilegious هست.

Deadly Class و Southern Bastards همچنان بهترین کمیک های سال برا من بودن.

[MENTION=7417]ghost[/MENTION]

Mighty Thor ادامه داستان همون تور مونث هست؟ :دی سری مونث اش که خیلی خیلی خوب بود :دی البته آخرش یکم ماسمالی شد ولی کلا سری خوب و تنوع عجیب و جالبی بود :دی

پویا احیانا Black Science رو میخونی؟ چجوریه نظرت :دی یه نیمچه توضیحی هم بده در رابطه با Deadly Class تا برم تو کارش :دی

@ghost

Mighty Thor ادامه داستان همون تور مونث هست؟ :دی سری مونث اش که خیلی خیلی خوب بود :دی البته آخرش یکم ماسمالی شد ولی کلا سری خوب و تنوع عجیب و جالبی بود :دی

پویا احیانا Black Science رو میخونی؟ چجوریه نظرت :دی یه نیمچه توضیحی هم بده در رابطه با Deadly Class تا برم تو کارش :دی

اره تور همچنان مونث هست :d
Black Science شروعش عالی بود. طراحی و مخصوصا colorist اش هرکی که هست، کارش عالیه.
برا کسایی که از دنیای alien خوششون میاد فکر کنم خوندنش واجب باشه. یه عالمه پنل های اکشن خوب هم داره. درکل میتونه جزو تاپ 20 امسال باشه. هرچند این ارک جدیدش یکم ناامید کننده بود.

Deadly Class رو هم باز همین ریک ریمند نویسنده ی Black Science مینویسه، داستانش درمورد یه مدرسه اس که مخصوص تعلیم و تربیت ادم کش های حرفه ای هست.
ولی باحال تر از داستانش، تم خسته اش و کلی دیالوگ های باحال و کاراکترا و طراحیشه :d طراحی و پنل بندی هاش ادمو یاده Hawkeye میندازه. حتی رنگ بندیش.

zgotzg810rtpe90els2p.png

دیروز و پریروز بکوب نشستم 16 تا Issue کمیک رو خوندم :دی اگه Harry Potter و Kick-A*s و طراحی های Hawkeye را با هم مخلوط کنیم میرسیم به چیزی بنام Deadly Class :دی

من به شخصه داستان های اینجوری رو خیلی دوست دارم یعنی همون Harry Potter مانند دیگه شما فرض کنید با یه خشونت بی حد و مرز عالی و صفحات و پنل های اکشن اپیک همراه بشه بعلاوه یه کاراکتر داغون و High!! یعنی دیگه خود جنسه!
بیس و پایه داستان که خب گفته شد جز دسته هری پاتر مانند ها هست، خشونت و فضای کاراکتر ها شبیه دوران اوج Kick-A*s هست و طراحی ها هم شبیه کار David Aja در Hawkeye با نیم نگاهی به کمیک Preacher هست :دی
خود کمیک واقعا از نظر ظاهر و بُعد طراحی حرف نداره واقعا جوری جذبتون میکنه که نمیفهمید چجوری چند ساعت رو به تبلت یا مانیتور خیره بودید و همینجور داشتید از صحنه های اکشن و یا زمانی که مارکوس مواد میزنه و میره تو حالت خلسه نهایت لذت رو میبردید.

داستان هم خب طبق روال این بیس داستانی با یه کاراکتر Fuc*ed up به تمام معنا طرف هستیم و غلظتش از این لحاظ خیلی بیشتر از Kick-A*s هست. در کل واقعا نمیشه بدون اسپویل در رابطه با داستان چیزی گفت ولی بدون شک این بخشش هم از طرف من نمره کامل میگیره :دی

بخونید حتما این کمیک رو چون واقعا با همچین ترکیب خوبی فکر نکنم حالا حالا مواجهه بشید.

------------------------------

حدود 6 تا Issue هم از Black Science خوندم و تا اینجا نسبتا خوب بوده ولی خب واقعا در حال حاضر تو جو Deadly Class هستم و نتونستم بصورت کامل لذت ببرم فقط اینکه همونطور که پویا گفت طراحی ها و رنگ آمیزی بی عیب و نقص هست.

@ghost

خدا بگم چیکارت کنه پویا :| :دی یه مدت از کمیک و اینا دور شده بودم اما الان باز اعتیاد پیدا کردم :دی

یه Heads Up در رابطه با Lazarus و East Of West و The Fade Out و Descender بده ببینم دنیا دست کیه :دی کدومش تو اولویت هست :دی این East Of West خیلی جالب انگیز میزنه :دی پلاتش خوبه :دی

پ.ن: عجیبه! آخرین باری که یه کمیک سوپر هیرویی خوندم برمیگرده به Batman! قبل از این آرک آخری بتمن هم که اصلا یادم نمیاد، حالا واقعا باید بررسی کرد چرا اینجوری شده، بخاطر بالا رفتن سن هست، تغییر ذائقه هست، کیفیت کمیک های سوپر هیرویی اومده پایین(حداقل اونایی که من بهشون علاقه دارم) و موارد دیگه ای نمیدونم.

یه نکته دیگه هم اینکه واقعا کلاس کاری Image یه چیز دیگست :دی بدون شک برای من بهترین ناشر و بی رقیب هست. یه تیم سوپر قوی از نویسنده ها و طراح های عالی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or