Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
خب پس این noAds چی میگه این وسط؟ :دی
اون احتمالا یه ریلیز دیگه هست :دی از اسمش اینطور برمیاد که تبلیغات نداره :-/ :دی
فقط من حس میکنم کمیک واکینگ دد هم داره کشدار میشه؟
یه سری قسمت ها که واقعا اضافی هستن، این قضیه فعلی که درگیرش هستن هم توی 2 شماره آینده تموم میشه. فقط موندم بعدش میخوان چیکار کنن :دی اگه بخوان باز همین روند فعلی رو ادامه بدن که اصلا جالب نیست.

فقط من حس میکنم کمیک واکینگ دد هم داره کشدار میشه؟
این بخش All Out War خیلی الکی کِش اومده. هر قسمت 70،80%ـش چرت و پرت هست و فقط یه اتفاقی می افته و تموم میشه تا قسمت بعد ! :دی
کاراکتر Negan یه جورایی از اون ابهتش خارج شد به نظرم. :دی کاراکتر خیلی خفن و جالبی بود و اون اوایل هم خیلی ترسناک ظاهر شد ، ولی انقدر این داستان رو طول دادن که دیگه جذابیتش از دست رفت و یه حالت کاریکاتوری پیدا کرد !
ولی این 2 قسمت باقی مونده باید چیز جالبی باشه و احتمالاً پایان All Out War خیلی خفن میشه و کلی از کاراکترها شهید میشن.

126 واکینگ دد هم اومد!
من که اصلا راضی نیستم.بدترین پایانی که فکرشو میکردم شد.امیدوارم یک اتفاق هیجان انگیزی در راه باشه تو قسمت بعد

126 واکینگ دد هم اومد!
من که اصلا راضی نیستم.بدترین پایانی که فکرشو میکردم شد.امیدوارم یک اتفاق هیجان انگیزی در راه باشه تو قسمت بعد
واقعاً چرت ترین پایان ممکن بود! :|
من رو بگو که به ممد گفته بودم فکر میکنی Negan چطوری میمیره!! :| نه تنها نمرد، که حتی آسیب بدی هم ندید و سالم و سلامت باید بشینه و آباد کردن دنیا توسط Rick رو ببینه و غصه بخوره!
حالا اون به کنار، کلهم کسی از جبهه قهرمانان ماجرا هم آسیبی ندید. فکر میکردم توی 2،3 قسمت آخر نصف کاراکترها بمیرن یا یه اتفاق خفنی براشون بیفته، ولی حتی استاد Ezekiel هم نمرد چه برسه به بقیه! :دی
در مجموع برخلاف شروع طوفانی ای که این ماجرای Negan داشت، آروم آروم افت کرد و توی بدترین حالت هم تموم شد. احتمالاً یکی دو قسمت بعدی هم در آرامش کامل باشه تا کم کم ماجرای بعدی شروع بشه.
تنها چیزی که میتونه قضیه رو جالب کنه اینه که مثلاً Negan در طول زمان شخصیتش عوض بشه و حالت مثبتی پیدا کنه. یه کم خنده دار هست، ولی اگه بتونن خوب پردازشش کن جالب میشه!

آخرین ویرایش:
126 واکینگ دد هم اومد!
کرکمن خراب کرد. بدم خراب کرد. البته طبق گفته خوده کرک‌من میخواد یه ده سال دیگه هم حداقل ادامه بده کمیکو. ولی من بازم انتظار داشتم اندینگ این آرک درب‌ و داغون همون‌طوری که خودش میگه خوب باشه که اصلا خوب نداد. در واقع همه‌چیو تویه همون دو سه صفحه‌ی اول تمومش کردن. باقیشم حرفایه حال به هم زن ریک بود

دوستان توضیح دادن، به نظر من هم چرت بود این قسمت :دی به عنوان کسی که تقریبا 2 سال هست با این کمیک آشنا شدم کم کم دیگه داره حوصله ـم سر میره، اینجوری هم که مشخصه گویا فعلا داستان ادامه داره :دی

منم تقریبا 2 ساله شروع کردم.فکر کنم تازه از 100 رد شده بود اون موقع.حقیقتا هر چی جلوتر میومدم اتفاقات بهتر و هیجان انگیزتر میشد.هر دو سه قسمت یک عده جدیدی میمردن.اونم نه تو یک جنگ الکی یک مشت سیاهی لشگر بترکن بلکه شخصیتهای اصلی میمردن.وقتی رفتن تو زندان از همون اول مرگ و میر شروع شد.بچه هاd هرشل،دختر تایریس و کارول و ... آخرم که تو اون جنگه خفن در عقرب نصف شخصیتها مردن.اما اینسری فقط یک گلن بود که مهم بود و مرد و اتفاقا کاش نمیمرد.من خیلی دوسش داشتم!
البته من طرفدار مرگ و میر نیستم فقط می خوام یکم داستان مرموزتر باشه.همون مردنا قبلا هرکدوم یک سوالی پشتش بود.الانم منتظر یک اتفاق سوال برانگیزم مثلا یک هواپیما ببینن تو آسمان یا یک نفر یک حرکت عجیبی بزنه و اینا مجبور شن از سوراخشون بیان بیرون ،ییا کجوری از هم جدا بیفتن یک مدت یا ....

راستی زامبی ها هم که هیچی.جدیدا انقدر راحت میرن و میان که آدم خنده اش میگیره.کلا به جای اینکه سریال شبیه کمیک بشه ،داره کمیک شبیه سریال میشه.

من وقتی شروع کردم به خوندنش نزدیک 100 قسمت ازش اومده بود وقتی به 90 اینا رسیدم دیگه حوصلم سر رفته بود از 100 هم به بعد نخوندم اصلا
ارزش داره اصلا برگردم؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or