Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
دارم عاشق این Negan لعنتی میشم:x تا قبل از اون فکر می کردم روانی ترین آدم دنیا Vaas ه، ولی این دهن سرویس جاش رو گرفت:دی حال کردما، دل روده Spencer رو ریخت رو زمین:lol:

دوستان اینجا کسی Fables رو دنبال میکنه؟‌اگه کسی لینک دانلود کاملشو سراغ داره لطفا به من بفرسته. ممنون.

من هم بعد از بازی گرگی میان ما بهش علاقه مند شدم . به نظر جالب میرسه . واسه داملود هم اسمشو تو تورنت جستجو کن .

سلام.
دوستان Preacher رو دانلود کردم ولی نمیدونم از کجا شروعش کنم! دوتا فولدر داره که یکیش noAds هست و یکیش هم با ads هست! داخل هردوشونم یه فولدر بانام specials هست.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سلام.
دوستان Preacher رو دانلود کردم ولی نمیدونم از کجا شروعش کنم! دوتا فولدر داره که یکیش noAds هست و یکیش هم با ads هست! داخل هردوشونم یه فولدر بانام specials هست.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

سلام. دوست عزیز ما که نمیدونیم از کجا دانلود کردی شما:d یه اسکرین شات از فولدر و فایلای توش بزار حداقل بشه راهنمایی کرد

سلام. دوست عزیز ما که نمیدونیم از کجا دانلود کردی شما:d یه اسکرین شات از فولدر و فایلای توش بزار حداقل بشه راهنمایی کرد
تورنته کلکسیون کاملش هست ولی بازم عکساشو میذارم:
این فولدرش هست:

73050360460272959242.jpg

این محتویات فولدر Preacher هست:

28520584653431424918.jpg

اینم داخل c2c هست!:

83874387369265847907.jpg

که همونطور که میبینین یه فولدر بنام specials داره که محتویاتش اینان:

43893352156179917951.jpg

به همین ترتیب میریم به داخل noAds:

00780167046537103112.jpg

93772310882077073352.jpg
خب الان از کجا شروع کنم؟ :دی

The Mera
اون فایل هایی که پسوندشون CBR هستن، در واقع همون قسمت های مختلف کمیک هستن. با برنامه های مختلفی میتونی اینا رو بخونی، مثلا ComicRack یا برنامه های دیگه. اون پوشه Special هم احتمالا بخش های جانبی کمیک هستن، مثلا داستان های فرعی یا ... در واقع شما برای شروع اولین قسمت باید پوشه c2c و فایل Preacher 01 رو بخونید :دی

آخرین ویرایش:
The Mera
اون فایل هایی که پسوندشون CBR هستن، در واقع همون قسمت های مختلف کمیک هستن. با برنامه های مختلفی میتونی اینا رو بخونی، مثلا ComicRack یا برنامه های دیگه. اون پوشه Special هم احتمالا بخش های جانبی کمیک هستن، مثلا داستان های فرعی یا ... در واقع شما برای شروع اولین قسمت باید پوشه c2c و فایل Preacher 01 رو بخونید :دی
خب پس این noAds چی میگه این وسط؟ :دی

خوب با داستانهای جدید کش بده.این دیگه خیلی تکراری شده.30 بار اینا ریختن به جونه هم.

تو اون سوال جوابای آخر شان گفته تا دو هفته دیگه آخرش معلوم میشه.نفهمیدم منظورشو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or