Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
آقا یکی دو تا کمیک دنباله دار قشنگ معرفی کنید که خیلی خفن طولانی نباشه :دی مثلا جوری باشه که اول و آخرش مشخص باشن (:دی)، به عنوان نمونه همین The Walking Dead یا I Vampire یا Y: The Last Man و کلا روندش این مدلی باشه :دی Saga رو چند تا شماره ازش خوندم حال نکردم :دی

امیدوارم همین دختره که دهنش سرویس شد با Lucile بگیره Negan رو بپوکونه:| البته مطمئنم میمیره، کلا همه غیر از Rick و Carl میمیرن:|

آقا یکی دو تا کمیک دنباله دار قشنگ معرفی کنید که خیلی خفن طولانی نباشه :biggrin1: مثلا جوری باشه که اول و آخرش مشخص باشن (:biggrin1:)، به عنوان نمونه همین The Walking Dead یا I Vampire یا Y: The Last Man و کلا روندش این مدلی باشه :biggrin1: Saga رو چند تا شماره ازش خوندم حال نکردم
پیشنهاد اولم بهت sweet tooth هست ( از Jeff Lemire ) که خیلی شباهت به Y: the last man داره و تمومم شده. خیلی کاره خوبیه بعد از اون :
Hawkeye
Lost at Sea
Building Stories

دوستان سلام . من یک جورایی تازه کار محسوب میشم مدت طولانی علاقه مندم ولی جسته گریخته نوول هارو خوندم یا دارم

اگه میشه لطف کنید و مهم ترین کمیک های هرکدوم از این سری نوشته شده رو معرفی کنید که دانلود کنم (اون هایی که خوندشون حتمیه برای شناخت درست این کاراکتر ها و یک جورایی حکم essentials رو دارن )

batman

کتاب های year one ,killing joke ,arkham sylum رو دارم .

superman

avengers

x-men

punisher

spiderman

و همین طور کمیک هایی که بر اساس فیلم های مشهور نوشته شده یا اقتباس سینمایی ازشون شده مثلا v for vendetta-oldboy-scarface-se7en-texas chainsaw -sin city رو دارم
و سایت معتبر غیر هیلتری سراغ دارید که این کمیک های جدید مثل dc new 52-marvel now رو یک جا تا شماره ای که چاپ شده به صورت تورنت سالم داشته باشه ؟؟ .

از دوستان مانگاخون...! :d
3تا سری مانگا میخوام،نمیدونم میتونید یافت کنید یا نه:-"
Infamous
Uncharted
Ratchet & Clanck
:-"
اصلا این کمیک های بازی یافت میشن؟ یادمه برای GOW ، نابود شدیم تا پیداش کردیم! :| انگلیسیش یافت نمیشد:|
اولی رو میدونم کار DC هست،بقیه رو اطلاعی ندارم:-"

ممنون میشم در راستای پیدا کردنشون کمکم کنید :d

از دوستان مانگاخون...! :d
3تا سری مانگا میخوام،نمیدونم میتونید یافت کنید یا نه:-"
Infamous
Uncharted
Ratchet & Clanck
:-"
اصلا این کمیک های بازی یافت میشن؟ یادمه برای GOW ، نابود شدیم تا پیداش کردیم! :| انگلیسیش یافت نمیشد:|
اولی رو میدونم کار DC هست،بقیه رو اطلاعی ندارم:-"

ممنون میشم در راستای پیدا کردنشون کمکم کنید :d
مانگا دیگه چه کوفتیه؟ :-/ :دی اگه کمیکشون رو میخوای بگو تا واست P.M کنم :دی البته اون رچت وکلنگ (!) رو ندارم.

مانگا دیگه چه کوفتیه؟ :-/ :دی اگه کمیکشون رو میخوای بگو تا واست P.M کنم :دی البته اون رچت وکلنگ (!) رو ندارم.
:| :| :|
عادت کردیم به لفظ مانگا! :d :-" مثل بچه ها میان تو تاپیک همسایه میگن : " انیمه غربی نمیبینه کسی؟ " :d
همون کمیک رو زحمتش رو بکش! :d (البته فکر کنم مثلا AC ، مانگا هم داره:-" )

رچت و کلنگ!! رو نمیتونی جایی بیابی؟ :-"

آقا کسی میتونه چنتا کمیک خوب معرفی کنه که سوپر هیرویی نباشه ؟
درخواستتون خیلی کلی ه،ولی از بین کمیک هایی که الان دارن چاپ میشن Saga خیلی سری خوبیه
(کلا تو کمیک هایی که انتشارات image داره چاپ میکنه اکثرشون غیر سوپر هیرویی ان،توشون هم سری های خوبی پیدا میشه )

آقا کسی میتونه چنتا کمیک خوب معرفی کنه که سوپر هیرویی نباشه ؟

فکر کنم منظورتون اینه که قهرمان اش توانایی خارقالعاده ای نداشته باشه چون اکثر کمیک ها هیرو دارن .

به نظر من این ها خوبه

sin city-300-road to perdition-v for vendetta -punisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or