Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
بهترین راهش تورنته چون بقیه سایت ها معمولا به خاطر کپی رایت یا سریع پاک میکنن یا تو آپلودرهای مسخره میزارن. یه ترکر خصوصی هست که اگه بتونی توش عضو شی خیلی خوبه. مصاحبه داره منتهی قبل عضو شدن.

ولی اگه از تورنت نمیتونی دانلود کنی همون سایت
Comicsall.org که الان کمیک های جدیدشو تو
newcomic.org میزاره سایت بدی نیستش

خب اون سایت comicsall که بخوای ازش دانلود کنی اپلود سنترش نمیذاره بیشتر از 400 مگ بگیری.راهی هست که بشه بیشتر ازین مقدار دانلود کرد؟الان من میخوام کمیک Hack/Slash 0-32 رو دانلود کنم ولی 700 مگه دستم نمیرسه!:d

دوستان یک سایت و یا یک نرم افزار برای ساخت کمیک سراغ دارید؟
ممنون

یکی از بهترین ها و تنها نرم افزار قوی که مخصوص کمیک و مانگا هم هست به نظرم Manga Studio هستش که خیلی نرم افزار قوی و عظیمی هست

خب اون سایت comicsall که بخوای ازش دانلود کنی اپلود سنترش نمیذاره بیشتر از 400 مگ بگیری.راهی هست که بشه بیشتر ازین مقدار دانلود کرد؟الان من میخوام کمیک Hack/Slash 0-32 رو دانلود کنم ولی 700 مگه دستم نمیرسه!:d

متاسفانه بدون پریمیوم نمیشه بیشتر از ۴۰۰ تا بگیری. من خودم این کار رو میکنم که میام کمیک هایی که میخوام رو از تو سایتش نگاه میکنم میرم از تورنت میگیرم.یا میتونی تو سایت filecrop و غیره سرچ کنی شاید گیر بیاد. ولی من خودم لینک اکثر کمیک ها رو دارم:d لینک هک-اسلش رو هم برات میفرستم فعلا که گیر نکنی:دی

www[dot]mediafire[dot]com/download/csxkg4mzlap3cuv/001-013[dot]rar

www[dot]mediafire[dot]com/download/1e2el3tb0er4nmh/014-024[dot]rar

www[dot]mediafire[dot]com/download/qmwbrwxf5eunzao/025-030[dot]rar

متاسفانه بدون پریمیوم نمیشه بیشتر از ۴۰۰ تا بگیری. من خودم این کار رو میکنم که میام کمیک هایی که میخوام رو از تو سایتش نگاه میکنم میرم از تورنت میگیرم.یا میتونی تو سایت filecrop و غیره سرچ کنی شاید گیر بیاد. ولی من خودم لینک اکثر کمیک ها رو دارم:d لینک هک-اسلش رو هم برات میفرستم فعلا که گیر نکنی:دی

حاجی خدا خیرت بده :d میتونی لینک کمیک ددپول رو هم برای من بفرستی ؟ :d

یکی از بهترین ها و تنها نرم افزار قوی که مخصوص کمیک و مانگا هم هست به نظرم Manga Studio هستش که خیلی نرم افزار قوی و عظیمی هست

الان من 0-32 این hack slash رو بخونم دیگه همشو خوندم؟پیش درامد پس درامد نداره؟:d
مثلا Hack Slash Land of Lost Toys قبل ازین 32 تا باید خونده بشه , بعدش خونده شه , اصلا ربطی نداره , چجوریه؟:d

570279.jpg

سری کمیک این چوریه که اول چند تا وان-شات داشت. بعد این سرزمین اسباب بازی های گمشده اومد بعد دوباره یه چند تا داستان کوتاه بعد سریش که الان ادامه داره هنوز انگار

ولی خودم خیلی دنبال نکردم این سری رو برای همین ترتیب زمانی رو نمیدونم خیلی

کم‌کم دارم راغب به دانلود این سری میشم:دی IYKWIM:D!!
رفقا کمیک راجع به دراکولا و ومپایر چیزی ک جذاب باشه اگه در چنته دارید معرفی کنید لطفا...هر چیزی بجزاین سری New 52 ومپایر رو...

کم‌کم دارم راغب به دانلود این سری میشم:دی IYKWIM:D!!
رفقا کمیک راجع به دراکولا و ومپایر چیزی ک جذاب باشه اگه در چنته دارید معرفی کنید لطفا...هر چیزی بجزاین سری New 52 ومپایر رو...

فکر نکنم خیلی زیاد باشه که تم اصلیش اینا باشن.(البته مطمئنا اشتباه میکنم من) مارول یه سری قدیمی tomb of dracula داشت و خب اصلا سری خون آشام آمریکایی که خوندنش اصلا بر همه واجبه(American Vampire). فعلا اینا به ذهنم میرسه:دی

اینم واسه دریافتش:دی

mega[dot]co[dot]nz/#!vIcx3IBI!a26Lcj3ilhZhDmvPNchNdnS9ULgLn6yrLkiBJFmp7iQ

mega[dot]co[dot]nz/#!uM0DHaoC!WSmI3G43N2cpsMUSFUrbySOfJohYsvCsD6UMbFvgm5U

mega[dot]co[dot]nz/#!LQEzUY5K!Z5aVtRWT_JyAHM4EOZfLFgS_MigmbK_7rzw-HBAYmTY

فعلا همین ها رو بگیر لذت ببر تا بقیش رو هم بزارم:دی

فکر نکنم خیلی زیاد باشه که تم اصلیش اینا باشن.(البته مطمئنا اشتباه میکنم من) مارول یه سری قدیمی tomb of dracula داشت و خب اصلا سری خون آشام آمریکایی که خوندنش اصلا بر همه واجبه(American Vampire). فعلا اینا به ذهنم میرسه:دی

اینم واسه دریافتش:دی

mega[dot]co[dot]nz/#!vIcx3IBI!a26Lcj3ilhZhDmvPNchNdnS9ULgLn6yrLkiBJFmp7iQ

mega[dot]co[dot]nz/#!uM0DHaoC!WSmI3G43N2cpsMUSFUrbySOfJohYsvCsD6UMbFvgm5U

mega[dot]co[dot]nz/#!LQEzUY5K!Z5aVtRWT_JyAHM4EOZfLFgS_MigmbK_7rzw-HBAYmTY

فعلا همین ها رو بگیر لذت ببر تا بقیش رو هم بزارم:دی
بابت لینک ممنون...امروز این کمیکم داشتم میگشتم پیدا کردم ک دو تا vol داره اسمش night force هست و برای DC هستش...توی توضیحاتش نوشته بود جوابی بوده برای همین Tomb of Dracula:D
لینکاش رو خواستین بگید بزارم:دی

این بی پدر مادر عوضی از اون شکنجه هایی که Governor حوص کرده بود حوص کرده.
Hell YEAH! بزنین دهنشو سرویس کنین>:d

آخرین ویرایش:
الان من 0-32 این hack slash رو بخونم دیگه همشو خوندم؟پیش درامد پس درامد نداره؟:d
مثلا Hack Slash Land of Lost Toys قبل ازین 32 تا باید خونده بشه , بعدش خونده شه , اصلا ربطی نداره , چجوریه؟:d

570279.jpg

List of Hack/Slash story arcs - Wikipedia, the free encyclopedia
اول چنتا وان شات و ارک 2-3 قسمتی بود،بعد این سری 32 تایی،بعد ناشرش عوض شد افتاد دست image،اونجا یه سری 25 شماره ای چاپ شد، که فک کنم هموجا تموم شد کلا داستانش
در این مدت هم چنتا وان شات و مینی سری دیگه ازش چاپ میشد
دوستان کسی جایی رو واسه خرید نسخه های فیزیکی کمیک ها میشناسه؟
سری های در حال چاپ رو نمیخوام،یه سری آثار قدیمی مثل Killing joke یا watchmen

List of Hack/Slash story arcs - Wikipedia, the free encyclopedia
اول چنتا وان شات و ارک 2-3 قسمتی بود،بعد این سری 32 تایی،بعد ناشرش عوض شد افتاد دست image،اونجا یه سری 25 شماره ای چاپ شد، که فک کنم هموجا تموم شد کلا داستانش
در این مدت هم چنتا وان شات و مینی سری دیگه ازش چاپ میشد
دوستان کسی جایی رو واسه خرید نسخه های فیزیکی کمیک ها میشناسه؟
سری های در حال چاپ رو نمیخوام،یه سری آثار قدیمی مثل Killing joke یا watchmen

اینترنتی باید از سایت ها بخری یا اگه فک و فامیل مسافرت خارجه میرن نزدیک ترین جا یک فروشگاه تو دبی هست . خود من چند تا مثل killing joke-arkham asylum -v for vendetta-batman year one -30 days of night -sin city رو از اون جا خریدم .

اگه خودت که توانایی داری خواستی آدرسشو بهت می دم . یعنی بری اون جا کپ میکنی من خودم دیوانه داشتم می شدم از تعداد زیاد کمیک ها و توانای کم خودم تو خریدشون . همه رو داره از هلبوی و بیگانه علیه غارتگر تا واکینگ دد و سندمن و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or