بهترین راهش تورنته چون بقیه سایت ها معمولا به خاطر کپی رایت یا سریع پاک میکنن یا تو آپلودرهای مسخره میزارن. یه ترکر خصوصی هست که اگه بتونی توش عضو شی خیلی خوبه. مصاحبه داره منتهی قبل عضو شدن.
ولی اگه از تورنت نمیتونی دانلود کنی همون سایتComicsall.org که الان کمیک های جدیدشو تو newcomic.org میزاره سایت بدی نیستش
دوستان یک سایت و یا یک نرم افزار برای ساخت کمیک سراغ دارید؟
ممنون
خب اون سایت comicsall که بخوای ازش دانلود کنی اپلود سنترش نمیذاره بیشتر از 400 مگ بگیری.راهی هست که بشه بیشتر ازین مقدار دانلود کرد؟الان من میخوام کمیک Hack/Slash 0-32 رو دانلود کنم ولی 700 مگه دستم نمیرسه!:d
حاجی خدا خیرت بده :d میتونی لینک کمیک ددپول رو هم برای من بفرستی ؟ :dمتاسفانه بدون پریمیوم نمیشه بیشتر از ۴۰۰ تا بگیری. من خودم این کار رو میکنم که میام کمیک هایی که میخوام رو از تو سایتش نگاه میکنم میرم از تورنت میگیرم.یا میتونی تو سایت filecrop و غیره سرچ کنی شاید گیر بیاد. ولی من خودم لینک اکثر کمیک ها رو دارم:d لینک هک-اسلش رو هم برات میفرستم فعلا که گیر نکنی
www[dot]mediafire[dot]com/download/csxkg4mzlap3cuv/001-013[dot]rar
www[dot]mediafire[dot]com/download/1e2el3tb0er4nmh/014-024[dot]rar
www[dot]mediafire[dot]com/download/qmwbrwxf5eunzao/025-030[dot]rar
یکی از بهترین ها و تنها نرم افزار قوی که مخصوص کمیک و مانگا هم هست به نظرم Manga Studio هستش که خیلی نرم افزار قوی و عظیمی هست
متاسفانه بدون پریمیوم نمیشه بیشتر از ۴۰۰ تا بگیری. من خودم این کار رو میکنم که میام کمیک هایی که میخوام رو از تو سایتش نگاه میکنم میرم از تورنت میگیرم.یا میتونی تو سایت filecrop و غیره سرچ کنی شاید گیر بیاد. ولی من خودم لینک اکثر کمیک ها رو دارم:d لینک هک-اسلش رو هم برات میفرستم فعلا که گیر نکنی
www[dot]mediafire[dot]com/download/csxkg4mzlap3cuv/001-013[dot]rar
www[dot]mediafire[dot]com/download/1e2el3tb0er4nmh/014-024[dot]rar
www[dot]mediafire[dot]com/download/qmwbrwxf5eunzao/025-030[dot]rar
کمکم دارم راغب به دانلود این سری میشمIYKWIM
!!
رفقا کمیک راجع به دراکولا و ومپایر چیزی ک جذاب باشه اگه در چنته دارید معرفی کنید لطفا...هر چیزی بجزاین سری New 52 ومپایر رو...
بابت لینک ممنون...امروز این کمیکم داشتم میگشتم پیدا کردم ک دو تا vol داره اسمش night force هست و برای DC هستش...توی توضیحاتش نوشته بود جوابی بوده برای همین Tomb of Draculaفکر نکنم خیلی زیاد باشه که تم اصلیش اینا باشن.(البته مطمئنا اشتباه میکنم من) مارول یه سری قدیمی tomb of dracula داشت و خب اصلا سری خون آشام آمریکایی که خوندنش اصلا بر همه واجبه(American Vampire). فعلا اینا به ذهنم میرسه
اینم واسه دریافتش
mega[dot]co[dot]nz/#!vIcx3IBI!a26Lcj3ilhZhDmvPNchNdnS9ULgLn6yrLkiBJFmp7iQ
mega[dot]co[dot]nz/#!uM0DHaoC!WSmI3G43N2cpsMUSFUrbySOfJohYsvCsD6UMbFvgm5U
mega[dot]co[dot]nz/#!LQEzUY5K!Z5aVtRWT_JyAHM4EOZfLFgS_MigmbK_7rzw-HBAYmTY
فعلا همین ها رو بگیر لذت ببر تا بقیش رو هم بزارم![]()
الان من 0-32 این hack slash رو بخونم دیگه همشو خوندم؟پیش درامد پس درامد نداره؟:d
مثلا Hack Slash Land of Lost Toys قبل ازین 32 تا باید خونده بشه , بعدش خونده شه , اصلا ربطی نداره , چجوریه؟:d
![]()
List of Hack/Slash story arcs - Wikipedia, the free encyclopedia
اول چنتا وان شات و ارک 2-3 قسمتی بود،بعد این سری 32 تایی،بعد ناشرش عوض شد افتاد دست image،اونجا یه سری 25 شماره ای چاپ شد، که فک کنم هموجا تموم شد کلا داستانش
در این مدت هم چنتا وان شات و مینی سری دیگه ازش چاپ میشد
دوستان کسی جایی رو واسه خرید نسخه های فیزیکی کمیک ها میشناسه؟
سری های در حال چاپ رو نمیخوام،یه سری آثار قدیمی مثل Killing joke یا watchmen