Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
جدید که به نظر من خیلی چرته. شماره های اولیه اش بد نبود. ولی این اخریا واقعا مزخرف شده.کمیک هایی که ترجمه می کنن، یا همشون موضوعیت سی*یاسی داره ( یکی از کمیک های شماره ی قبلش در مورده احمدشاه مسعود بود اگه اشتباه نکنم :d ) یا اکثرشون فوق العاده بی کیفت و ناشناخته هستن

عصر مصور هنوزم چاپ میشه ؟ :d من خیلی سال پیش می خوندمش .این باز بهتر بود. البته کمیک هایی که میگذاره بیشتر به درد نوجوون ها میخوره. ولی یادمه به طرز جالبی کمیک هارو تیکه پاره میکرد :d یه بار یه شماره از اول اسپایدرمن میگذاشت، یه بار از وسطش می گذاشت، یه بار یهو هالک می گذاشت... :d

جدید من هم اوایل میگرفتم بد نبود اون موقع تو قحطی کمیک!
عصو مصور هم من خبر ندارم چند وقت پیش رو پیشخوان یه دکه دیدمش. آره دقیقا من هم یادمه اسپایدرمن هاش باحال بودن :)

ممد Aurlito چند صفحه قبل گذاشته بود

آره دستش درد نکنه گرفتمش. کامیکش فوق العادست.

دوستان مانگا های ژاپنی که زبونش انگلیسی باشه از کجا میشه دانلود کرد؟

کدوم مانگا رو میخواین ؟ از موقعی که onemanga رو بستن دیگه کمتر سایتی پیدا میشه که برای دانلود مانگا رو بذاره و بیشترشون سایت هایی برای خوندن انلاین هستند البته اگه بگید کدوم مانگا رو میخواین لینک دانلودش رو هم احتمالآ میشه پیدا کرد

کدوم مانگا رو میخواین ؟ از موقعی که onemanga رو بستن دیگه کمتر سایتی پیدا میشه که برای دانلود مانگا رو بذاره و بیشترشون سایت هایی برای خوندن انلاین هستند البته اگه بگید کدوم مانگا رو میخواین لینک دانلودش رو هم احتمالآ میشه پیدا کرد
Animcenteral رو پیدا کردم سایت بدی نیستش. (ارسلان معرفی کرد) البته اینم واسه دانلود نیستش.

8. دانلود کمیک بوک جنگ ستارگان: دارت مائول

263863-20225-120552-1-star-wars-darth-mau_medium.jpg

يه چنتا پيشنهاد
كتاب Action Comics كه تقريبا مهمترين كتاب در خانواده سوپرمن بوده و هست از شماره 890 نقش اصليش از سوپرمن شد لكس لوتر و يكي از بهترين دوران هاي اين كتاب هست بدون شك
كليت داستان:
ماجراي از اين قراره كه لكس لوتر دنبال دست يابي به قدرت نهفته در حلقه هاي سياه هست و در طول راه با خيليا روبرو مي شه مثل Death و Joker و Vandal Savage و ...
در كل به من يكي خيلي چسبيده تا الان
ديدن دشمن قسم خورده سوپرمن به عنوان نقش اصلي چيز نيست كه هميشه اتفاق بيفته پس از دستش نديد
نكته: اين داستان تا شماره 900 ادامه داره و تا الان تا شماره 897 اومده
==
كتاب Titans هم تم Supervillainي پيدا كرده و فرمانده اين آدم بدها كه كسي نيست جز Deathstroke و اينكه اين آدم بدا واقعا آدماي بدي نيستن ليست زير دست هاي اسليد ويلسون بدين شرح :
Osiris,Tattooed Man, Cheshire, Arsenal و يه كاركتر جديد به اسم Cinder
اينا تقريبا همه شون قهرمان بودن ولي يه تراژدي باعث شده همه شون به اين راه بيفتن خلاصه Fu-cked up هستن اساسي و ويلسون هم از همين داره سو استفاده مي كنه
اوضاع Osiris هم از همه خرابتره
اين داستان با كتاب Titans Villains For Hireشروع شده و از كتاب Titans 24 ادامه پيدا كرده و هنوز هم ادامه داره
اينا واقعا كار بد مي كنن بدون اينكه مشكلي داشته باشن و از همه مهمتر ويلسون هنوز هدف نهاييش رو از اين كارا رو معلوم نكرده

Cinderella از Fables هم يه سري جديد ازش شروع شد از اين هفته و قراره 6 قسمت باشه به اسم
Fables are forever
من كه از سري اولش خوشم اومد
سيندرلا و علاالدين تو دنياي مدرن به عنوان جاسوس از اين خداتر ديگه نمي شد

يه درخواست
اين كتاب
Dark Tower: Gunslinger Sheemie's Tale
جايي آپلود شده بعد از دو ماه كه از اومدنش مي گذره ؟
اين Dark Tower هم رسما گندش رو درآورده بس كه دير به دير اسكنش مي كنن
==
پ.ن.: اين كتاب Deus Ex هم كه يكي از دوستان گفته بود شماره يكش اين هفته اومد ولي من هنوز نديدم جايي آپلود شده باشه

سلام دوستان
كسي كميك فرينج رو نداره ؟!؟؟
راستي ممنون مي شم كميكي در مورد اينكه Dead pool چه جوري شد Dead pool معرفي كنيد .....
با لينك دانلود ترجيحا زير 50 مگ
كوتاه باشه
پيشاپيش ممنون

سلام دوستان
كسي كميك فرينج رو نداره ؟!؟؟
راستي ممنون مي شم كميكي در مورد اينكه Dead pool چه جوري شد Dead pool معرفي كنيد .....
با لينك دانلود ترجيحا زير 50 مگ
كوتاه باشه
پيشاپيش ممنون
براي Fringe اگه سرچ كني تو اكثر سايت هاي تورنت گيرت مياد
در مورد Deadpool هم من يكي حداقل چيزي به اين شكل سراغ ندارم (هر چند با يه كم تلاش گيرت مياد)

Sam and Twitch: The Writer یه مینی کمیک چهار قسمتیه. اگه مجموعه های قبلی Sam and Twitch رو خونده باشید حتما می دونید که داستان در مورده دو تا کاراگاهه که هرقسمت با یه کیسی روبرو می شن.
تو این کیس اونها با یکی از عجیب ترین قاتلهای مجموعه روبرو هستن.
قاتلی که داستان های عجیب و غریبی روی بدن قربانی هاش حک میکنه...
طراحی اثر واقعا فوق العاده ست و اصلا نیمی از زیبایی این کمیک به این طراحی و رنگامیزیشه. کل ماجرا توی یه نیویورک یخ زده و پر از برف می گذره و همین به تاریک تر شدن کمیک بیشتر کمک کرده. البته اوایل شاید یکمی ریتمش کند باشه ولی از قسمت دوم به بعد ریتم خودش رو پیدا می کنه و هیجان انگیز میشه.
خوشبختانه داستانش هم جوری نیست که زیاد بشه حدس زد جلوتر چه اتفاقی قراره بیوفته و از این لحاظ میشه گفت زیاد غافلگیرتون میکنه. بزرگترین مشکلش هم ابتکاریه که تو روایت داستان زده و به جای اینکه مثل همه ی کمیک های دیگه دیالوگ هارو توی اون ابر های سفید قرار بده اومده دیالوگ هارو تو صفحه ول کرده بعد با یه سری خط های باریک به کاراکتر ها وصلش کرده. واقعا این کارش تو دو شماره ی اول ادم رو دیوونه می کنه

سلام. چند وقت یه خبری اومد که از 1 مارس یه تعداد کمیک هایی میاد که داستان بین Batman AA و Batman AC رو روایت میکنه. ممنون کسی لینکی چیزی از اینا بده خودم یخوده توی سایتای تورنت گشتم چیزی ندیدم.

ویرایش: شرمنده این کمیک ها از می میاد اشتباه کردم :دی

http://www.vg247.com/2011/02/09/dc-announces-six-part-arkham-city-comic-series/

آخرین ویرایش:
سلام. چند وقت یه خبری اومد که از 1 مارس یه تعداد کمیک هایی میاد که داستان بین Batman AA و Batman AC رو روایت میکنه. ممنون کسی لینکی چیزی از اینا بده خودم یخوده توی سایتای تورنت گشتم چیزی ندیدم.
این مال January میشه، مال March دو هفته دیگه میاد!

Batman #707

English | 21 pages | CBR | 9.50mb
http://www.fileserve.com/file/7QJBG5T

سلام،
کسی لینک کمیک بوک wolverine رو داره؟؟؟؟
بزارین ممنون می شم

یکی از دوستان لطف میکنه لینک دانلود کامیک Darkness را برام بذاره یا حداقل جایی را معرفی کنه که این کامیک را داشته باشه ولی فیل نباشه

• Like
Reactions: Navid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or