Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
خب من هم بالاخره تصمیم گرفتم Watchmen رو تموم کنم.داستان خیلی جذابی داشت و پایان بسیار عالی. شخصیت مورد علاقه من هم Rorschach بود.

اون‌جوری خیلی سخت میشه فرهنگ، کلی عکس میاد :دی با همین نرم‌افزاری که دادم بازش کنی بهتره، هر صفحه رو می‌تونی جداگانه بعدا سیو کنی
فرهنگ نظرت درباره کمدین چی بود؟ شخصیت مورد علاقه من اونه، بعدم رورشاک. بعد هم منهتن :دی تو فیلمش هم تا الان سه تا چیز خیلی منو خر کیف کرده، یکی صدای رورشاک "and i'll whisper, no" خیلی خفن بود، یکی اون سکانسی که کمدین سیگارشو دود می‌کنه تو ویتنام، که خو بیشتر بخاطر مچ بودن صحنه با موزیک مورد علاقم (The Beginning Is The End Is The Beginning) با صحنست،‌ آخری هم این نگاه خالی دکتر منهتن منو کشته،‌ درست مثل شخصیتش تو داستانه.
بهر حال تو فوروم که بحث می‌کنیم تابحال به اندازه یه شاهنامه به این پایان احتمالی ایراد وارد شده، انشالله که چمیدونم،‌ مثلا اسنایدر تریپس دروغ سیزده اومده :(

راستی ممنون از لینک TMWL هرچی گشتم نبود خیال کردم نیست.
مادر نزاییده کامیک بوکی که به من نه بگه :دی :دی :دی
==
اخه شیوه ی روایتش مسخرست... فقط با Day One مقایسش کن تا بفهمی. کلا بتمن توی گاتهام معنی داره، جوکر هم یک آدم بی منطقه نه شخصی که میخواد بره خاور میانه اسلحه معامله کنه.
همین بی منطقیه جوکر می گه که هر کاری ازش بر میاد
زده مغز جیسن رو پوکونده بعد می گه It's a bit messy یه همچین آدمی بره لبنان و بمب اتم بفروشه یا نماینده ایران بشه تو UN (البته این خیلی بی مزه و در عین حال واقعا خنده داره با توجه به اوضاع سیاسی اون موقع و اوج جنگ ایران و عراق )و خیلی چیزای دیگه مال همونه که عملا کرم داره
اصولا ثابت شده جوکر چرا نداره
زمانی که تو پایان NML اومد سارا گوردون رو کشت ، گوردون گفت دیگه خیلی زیاده روی کرده اما بعدها اومد یه مهد کودک رو منفجر کرد
یه چیز دیگه هم هست سلینا تو When in Rome می گفت که تو می تونی Catwoman رو ببری به روم ولی اینجوری گاتم رو هم با خودت آوردی روم
منظورت Year One بود دیگه ؟
==
صدای رورشاک "and i'll whisper, no" خیلی خفن بود
صدا خوبه ها ولی این جمله خیلی بی معنیه در مورد کارکتر رورشاک اصلا صدق نمی کنه
می گم هنوز تو اینا فوتیج ها و تریلر ها منهتن تکلم نکرده ؟ چون صدای منهتن هم خیلی مهمه

صدا خوبه ها ولی این جمله خیلی بی معنیه در مورد کارکتر رورشاک اصلا صدق نمی کنه
می گم هنوز تو اینا فوتیج ها و تریلر ها منهتن تکلم نکرده ؟ چون صدای منهتن هم خیلی مهمه
دیالوگش که تو کتابم بود خو، ولی برای تریلر نصف بیشترش کات شده بود، مطمئنا تو فیلم کامله.
منهتن احتمالا تو این استوری تریلر که با جیمز باند بیاد سخن خواهد راند :دی

بچه‌ها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف می‌شه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه :دی

بچه‌ها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف می‌شه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه :دی

سلام

پناه بر خدا
==
اگه بشه چی میشه:love:
واقعا افرین
حالا یه عکسی چیزی از کمیکت میزاشتی
==
من کلی شخصیت دارم اگه خواستی بهت بدم:p

معروف ترینش خرپلنگه:biggrin1:

دیالوگش که تو کتابم بود خو، ولی برای تریلر نصف بیشترش کات شده بود، مطمئنا تو فیلم کامله.
آره می دونم جز اولین دیالوگ های کتابم هست (البته مونولوگ)
اما شرایطش تو کتاب جور دیگه ایه
این جمله رو موقعی می گه یارو داره خون ها رو می شوره اینم مثله گاو از وسطش رد می شه میره :دی (یعنی جمله ها معنی می ده واقعا و عملا نشون میده این یارو در اون لحظه به جملاتی که می گه باور داره )
اما تو تریلر زیر بارون بالا پشت بوم از بالا به ملت نگاه می کنه (بت اهم من) و این جمله ها رو می گه
کلا تو تریلر سعی در Bada$$ نشون دادن کارکتر شده چیزی که ملت خوششون میاد (و میرن فیلم رو به خاطرش می بینن و اسنایدر هم که خدای False Marketing با 300 اینو اثبات کرد) ولی یکی مثل من خوشش نمیاد
==
بچه‌ها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف می‌شه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه
آقا دست مارم بگیر

اون‌جوری خیلی سخت میشه فرهنگ، کلی عکس میاد :دی با همین نرم‌افزاری که دادم بازش کنی بهتره، هر صفحه رو می‌تونی جداگانه بعدا سیو کنی
فرهنگ نظرت درباره کمدین چی بود؟ شخصیت مورد علاقه من اونه، بعدم رورشاک. بعد هم منهتن :دی تو فیلمش هم تا الان سه تا چیز خیلی منو خر کیف کرده، یکی صدای رورشاک "and i'll whisper, no" خیلی خفن بود، یکی اون سکانسی که کمدین سیگارشو دود می‌کنه تو ویتنام، که خو بیشتر بخاطر مچ بودن صحنه با موزیک مورد علاقم (The Beginning Is The End Is The Beginning) با صحنست،‌ آخری هم این نگاه خالی دکتر منهتن منو کشته،‌ درست مثل شخصیتش تو داستانه.
بهر حال تو فوروم که بحث می‌کنیم تابحال به اندازه یه شاهنامه به این پایان احتمالی ایراد وارد شده، انشالله که چمیدونم،‌ مثلا اسنایدر تریپس دروغ سیزده اومده :(

کمدین شخصیت خیلی جالبی داشت، به نظر نمیومد فهمش از زندگی انقدر زیاد باشه ( با توجه به چیزایی که اول گفته شده بود).
تریلر فیلم خوب بود ، اتفاقا به نظر من هم بهترین تیکه ـش همون صدای Rorschach بود.گرچه بهتر بود صداش یکم پخته تر بود. البته به طور کلی شخصیتش توی فیلم اون ابهت رو نداره. حالا نمی دونم چرا. کمدین رو خیلی خوب در آوردن به نظرم.لبخند خیلی جالبی می زنه! بیشترین شباهت رو دکتر منهتن داره اونم فکر کنم به خاطر اینه که همش CG ـه. حالا باید دید صداش رو چه جوری درمیارن:دی Veidt خیلی بچه گونه به نظرم میاد ( توی صحنه ی جلوی Monitor ها ( که البته یکیشون داره یه تلویزیون ایرانی رو نشون میده!)) امیدوارم بهتر باشه تو فیلم. اون Nite Owl هم که دیگه ترکونده. به طور همزمان منو یاد Batman و Penguin می اندازه! اون صحنه ی فرود اصلا خیلی چیز اضافه ایه. در ضمن اون صحنه ی Fortress رو هم به نظرم تمیز در آوردن.
این قضیه ی پایان چیه؟ من فقط می دونم Squid در کار نیست ، خوب می خوان چی کار کنن که منطق طرف درست در بیاد؟ معلوم نیست؟

نوشته شده توسط BI0HAZARD
بچه‌ها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف می‌شه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه :biggrin1:

چی چی هست حالا ،دمت گرم ... یه خلاصه ای...چیزی...:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or