خب من هم بالاخره تصمیم گرفتم Watchmen رو تموم کنم.داستان خیلی جذابی داشت و پایان بسیار عالی. شخصیت مورد علاقه من هم Rorschach بود.
این فایل های CBR با چه برنامه ای باز میشن ؟؟؟؟

اگر هم خواستید پسوندشون رو بکنید Zip یا Rar. با ویور خود ویندوز خیلی راحت تر میشه خوند.این فایل های CBR با چه برنامه ای باز میشن ؟؟؟؟
مادر نزاییده کامیک بوکی که به من نه بگهراستی ممنون از لینک TMWL هرچی گشتم نبود خیال کردم نیست.
همین بی منطقیه جوکر می گه که هر کاری ازش بر میاداخه شیوه ی روایتش مسخرست... فقط با Day One مقایسش کن تا بفهمی. کلا بتمن توی گاتهام معنی داره، جوکر هم یک آدم بی منطقه نه شخصی که میخواد بره خاور میانه اسلحه معامله کنه.
صدا خوبه ها ولی این جمله خیلی بی معنیه در مورد کارکتر رورشاک اصلا صدق نمی کنهصدای رورشاک "and i'll whisper, no" خیلی خفن بود
دیالوگش که تو کتابم بود خو، ولی برای تریلر نصف بیشترش کات شده بود، مطمئنا تو فیلم کامله.صدا خوبه ها ولی این جمله خیلی بی معنیه در مورد کارکتر رورشاک اصلا صدق نمی کنه
می گم هنوز تو اینا فوتیج ها و تریلر ها منهتن تکلم نکرده ؟ چون صدای منهتن هم خیلی مهمه
بچهها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف میشه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه![]()

آره می دونم جز اولین دیالوگ های کتابم هست (البته مونولوگ)دیالوگش که تو کتابم بود خو، ولی برای تریلر نصف بیشترش کات شده بود، مطمئنا تو فیلم کامله.
آقا دست مارم بگیربچهها این کار کامیک من هم دیگه داره ردیف میشه، تونستم با برایان بولاند تماس بگیرم و اون هم من رو به Jonathan Vankin معرفی کرد و الان مشغول مذاکره هستیم. فقط دعا کنید جور بشه دیگه
اونجوری خیلی سخت میشه فرهنگ، کلی عکس میادبا همین نرمافزاری که دادم بازش کنی بهتره، هر صفحه رو میتونی جداگانه بعدا سیو کنی
فرهنگ نظرت درباره کمدین چی بود؟ شخصیت مورد علاقه من اونه، بعدم رورشاک. بعد هم منهتنتو فیلمش هم تا الان سه تا چیز خیلی منو خر کیف کرده، یکی صدای رورشاک "and i'll whisper, no" خیلی خفن بود، یکی اون سکانسی که کمدین سیگارشو دود میکنه تو ویتنام، که خو بیشتر بخاطر مچ بودن صحنه با موزیک مورد علاقم (The Beginning Is The End Is The Beginning) با صحنست، آخری هم این نگاه خالی دکتر منهتن منو کشته، درست مثل شخصیتش تو داستانه.
بهر حال تو فوروم که بحث میکنیم تابحال به اندازه یه شاهنامه به این پایان احتمالی ایراد وارد شده، انشالله که چمیدونم، مثلا اسنایدر تریپس دروغ سیزده اومده![]()