Colin McRae DiRT

بالاخره دموی این بازی فوق العاده هم اومد و Codemasters یه بازگشت رویایی رو داره انجام میده.
اولین نکته این که بازی هنوز روند اصلی خودشو حفظ کرده و همین خیلی امیدوار کنندس که این بازی مثل سری های قبل موفق میشه. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده. مخصوصا محیط اطرافش که هیچ جای حرفی نداره. همچنین اضافه شدن اون سبک ماشین های Buggy که لذت بازی رو دو چندان کرده. گیم پلی کمی متفاوت هست با نسخه های قبل ! یه جواریی ضعیفتر شده. البته شاید به خاطر این فرق کرده که جوری درست کردن که بشه با فرمون راحت بازی کرد ( خودم هنوز با فرمون تست نکردم) ولی خوب نکاتی داره که واقعا حس یه اتومبیل واقعی میده به آدم. مثلا وقتی ترمز میخ میکنین ماشین می بینین که داره لیز می خوره و شما نمی تونین فرمون و جم و جور کردن ماشین خیلی سخت میشه (که این خودش خیلی حس میده تو بازی) همچنین کلا بازی سختتر شده بازی و نیاز به تمرین و تجربه ی بالایی میخواد تا بتونین خوب بازی کنین (یعنی کاملا باید روی اصول رانندگی کنین ) ولی در کل می تونم بگم که این ماشین های Buggy حتی لذتش از قسمت Rally بیشتره. خیلی عالی کار کردن این قسمت رو. اون طور که من دیدم توی مناظر باز و وسیع به شدت افت فریم حس میشه. در کل میشه گفت یه کامپیوتر قوی می طلبه برای بازی کردنش راحت. البته توی محیط های کوچیک این مشکل نیست و با راحتی میشه بازی کرد.
کمی در مورد خود اتومبیل هاش صحبت کنم. توی نسخه ی دمو 3 تا ماشین داره :
Subaru Impreza WRX STI Spec-C
Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX
lckler Jimco Buggy
دو تای اول که توی یه کلاس هستند. سومی برای Buggy هست. خوب ماشین ها که نقصی در طراحیشون دیده نمیشه (خارقالعاده نیستن ولی خوب مشکلی هم ندارن ) تمام جزییات اتومبیل طراحی شده مثلا قسمت موتور ماشین ها فوق العادس مخصوصا Buggyش که ادم حیران می مونه . همچنین داخل اتومبیل ها که فوق العاده کار شده. از توی ماشین لذت بازی چندین برابر میشه. توی نسخه های قبل لذت چندانی از توی اتومبیل به آدم نمی داد. از لحاظ خرابی ماشین ها هم که شما اینقدر توانایی دارین که وقتی می رسین به خط پایان لاشه ی بدنه ماشین رو اونجا ببینین :) چیزه جالبی که مثلا سپر ماشین از یه قسمت شکسته میشه و می بنینن در حین رانندگی که اون قسمت حتی در اثر باد تکان هم میخوره. یه مثلا در و کاپوت و از جا در میاد و یا چرخ اتومبیل می شکنه. (البته توی این حالت آخر چون دیگه ماشین نمی تونه راه بره اتومبیل چرخش reset میشه و درست میشه) همچنین طراحی جزییات داخل موتور هم خیلی عالی کار شده. (این قسمت هم واقعا عالی کار کردن)
صدای بازی هم خیلی خوب هست مخصوصا ماشین هاش. از بیرون که صداش فرق چندانی با خود ماشین Rally نداره. ولی وقتی شما Camera رو از توی ماشین قرار می دین اون صدای صوت مخصوص ماشین های Rally حاصل از صوتش و یا تق تق مخصوص دنده ها به گوش می رسه. با این قسمت من خیلی حال کردم.
روز اول هم زدیم گفتیم بریم آنلاین ببینیم میشه بازی کرد یا نه ! از شانس خوب ما هیچ مشکلی توی آنلاین نداشتم و به راحتی تونستم بازی کنم. ولی یه مشکل این بود که توی آنلاین با گرافیک بالا دچار افت فریم میشد ولی اگه گرافیک در حالت Low باشه خیلی راحت میشه بازی کرد. جالب تر اینجا بود که وقتی میری توی سرور هاش کلی آدم اون تو هست. ملت افتادن روی آنلاین بازی. حقیقتا هم خیلی حس میده. ( آدم وس وسه میشه بره Original شو حتما بخره.) پیشنهاد می کنم دوستانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی دارن حتما Demo رو دانلود کنن و سری هم با آنلاین بزنن که از دستشون رفته.

در آخر هم بگم که Codemasters با همین بازی دوباره غوغا می کنه و بدون شک این بازی امسال به موفقیت می رسه . اونقدر هم شجاعت به خرج داده که بازی رو با Forza2 منتشر می کنه.

يه راه حلي براي مشكل Save كردن هست. ظاهرا اين مشكل به اين علت پيش مياد كه بازي براي In-Game Advertising مي خواد به سرورهاي مربوطش وصل بشه كه نمي تونه. براي حل مشكل اون هايي كه كارت شبكه دارن مي تونن شبكه شون رو Enable كنن (لزومي نداره كه حتما شبكه اي وجود داشته باشه!) و وارد بازي بشن. واسه من كه ظاهرا مشكل حل شده و بازي Save ميشه.

بچه ها من این کارو انجام دادم و بازی بدون هیچ مشکلی داره هم سیو میکنه و هم لود میکنه
حتی برای امتحان چند بار از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم و دو تا پروفایل ساختم که بازم مشکلی پیش نیومد. توصیه می کنم شما هم حتما این راه حل رو امتحان کنید در ضمن من موقع انجام این کار کانکت نبودم :eek:

از shervinrs هم به خاطر این راه حل متشکرم

توی همون تاپیکی که قبلا پرسیدی بهت گفتم:
این یک باگ توی بازی و با پچ هم رفع نمیشه.
برای لود شدن سیوها باید هنگم لود شدن بازی به اینترنت وصل باشین.
باتشکر...

من به انترنت وصل میشم ولی بازم لود نمیشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==============

يه راه حلي براي مشكل Save كردن هست. ظاهرا اين مشكل به اين علت پيش مياد كه بازي براي In-Game Advertising مي خواد به سرورهاي مربوطش وصل بشه كه نمي تونه. براي حل مشكل اون هايي كه كارت شبكه دارن مي تونن شبكه شون رو Enable كنن (لزومي نداره كه حتما شبكه اي وجود داشته باشه!) و وارد بازي بشن. واسه من كه ظاهرا مشكل حل شده و بازي Save ميشه.

میشه به من بگید توی ویستا چطوری میشه شبکه رو Enable کرد البته من تا حالا شبکه وصل نکردم ولی کارت شبکه دارم.

با سلام..........:)
دوست عزیز amin جان برای اینکه کارتت رو Enable کنی چند راه هست
1.مهمترین نکته این هست که موقعی که ویستا نصب میشه به طور اتوماتیک (اگه کارتت ان بورد باشه) میشناستیش و شما میتونی ببینی که 2 تا مانیتور کوچیک(مثل موقع اتصال دایل اپ به اینترنت) با یه علامت ضربدر قرمز روش تو منو تول بارت سمت راست میتونی ببینیش......
2. اگه کارتت ان برد نباشه ممکن هست که در ابتدا ویستا نشناستش .شما کافیه که سیدی نصب کارتت(اون سیدی که تو جعبش بوده رو بزار تو سیدی رامت و بعد درایور کارت شبکت(همون شناسوندن کارت) رو نصب کنی و بعد از یه ری استارت میبینی که 2 تا مانیتور با مشخصات که بالا دادم برای شما ظاهر میشه و بعد از اون میتونی به راحتی بازی دیرت روسیو و لود کنی.........:):)

دوست عزیز amin جان برای اینکه کارتت رو Enable کنی چند راه هست
1.مهمترین نکته این هست که موقعی که ویستا نصب میشه به طور اتوماتیک (اگه کارتت ان بورد باشه) میشناستیش و شما میتونی ببینی که 2 تا مانیتور کوچیک(مثل موقع اتصال دایل اپ به اینترنت) با یه علامت ضربدر قرمز روش تو منو تول بارت سمت راست میتونی ببینیش......
2. اگه کارتت ان برد نباشه ممکن هست که در ابتدا ویستا نشناستش .شما کافیه که سیدی نصب کارتت(اون سیدی که تو جعبش بوده رو بزار تو سیدی رامت و بعد درایور کارت شبکت(همون شناسوندن کارت) رو نصب کنی و بعد از یه ری استارت میبینی که 2 تا مانیتور با مشخصات که بالا دادم برای شما ظاهر میشه و بعد از اون میتونی به راحتی بازی دیرت روسیو و لود کنی.........:):)
آنبورده و اون دوتا مونیتور با ضربدر هم هست البته وقتی به اینترنت کانکت میشم اون ضربدره میره ولی وقتی ضربدر روشه نمیشه سیو و لود کرد.
چطوری باید بدون اتصال به شبکه اونو فعال کنیم؟؟:confused:

با سلام........:):)
دوست عزیز amin من فکر میکنم که داری اشتباه میکنی..چون اون ایکون کارت شبکه هنگام اتصال به اینترنت به صورت عادی فعال نمبشه(که دو تا مانیتور ها روشن بشن) من فکر میکنم شما یه باره دیگه از طریق سیدی نصب کارت شبکت رو بریزی بد نیست....از طرف دیگه میتونی بری روی ایکونش و و یه راست کیلیک کنی و بعدش نتورک کنکشنت رو باز کنی........اگه Enable باشه میبینی که نوشته Enable در غیر اینصورت میتونی روی ایکون کارتت تو صفحه کانکشن نتورک کلیک راست کنی و کارتت رو Enable کنی.......
اما شما دوست عزیز mohammad_66 کارت گرافیکیتون چیه؟؟؟؟ چون محیط منو بازی هم گرافیکی هست امکان داره مشکا از کارت گرافیکیتون باشه که نتونه بازی رو رون اجرا کنه.........راستی شما میتونی بری تو تنظیمات گرافیک و گزینه موشن بلور رو اف کنی که این خیلی به رون شدن بازی کمک میکنه.......
ممنون

دوست عزیز amin من فکر میکنم که داری اشتباه میکنی..چون اون ایکون کارت شبکه هنگام اتصال به اینترنت به صورت عادی فعال نمبشه(که دو تا مانیتور ها روشن بشن) من فکر میکنم شما یه باره دیگه از طریق سیدی نصب کارت شبکت رو بریزی بد نیست....از طرف دیگه میتونی بری روی ایکونش و و یه راست کیلیک کنی و بعدش نتورک کنکشنت رو باز کنی........اگه Enable باشه میبینی که نوشته Enable در غیر اینصورت میتونی روی ایکون کارتت تو صفحه کانکشن نتورک کلیک راست کنی و کارتت رو Enable کنی.......
اما شما دوست عزیز mohammad_66 کارت گرافیکیتون چیه؟؟؟؟ چون محیط منو بازی هم گرافیکی هست امکان داره مشکا از کارت گرافیکیتون باشه که نتونه بازی رو رون اجرا کنه.........راستی شما میتونی بری تو تنظیمات گرافیک و گزینه موشن بلور رو اف کنی که این خیلی به رون شدن بازی کمک میکنه.......
ممنون
دراگون جان کارتم 6800 هست!
میدونم مشکل از کارتم نیست چون خیلی روون کار میکنه ییهو گیر میکنه!!!!
تو بازی هم هنوز بخاطره گیر کردنا نشده برم:)
تروخدا کمکم کنید مردم از بی dirt یی

دوست عزیز mohammad_66 کارت شما کارت خوبی هست اما برای این بازی در حالت های نیاز به کارت قویتری داری....
اما من نظرم این هست که گزینه های زیر رو تو منو گرافیک بازیت خاموش کنی مطمئنا بازی رونتر میشه:
V-SYNC
MOTION BLURE
البته بهتره که رزولیشنت رو کم کنی.........
راستی یه نکته دیگه اگه تو ویستا بازی میکنی بهتره قید رون بودن رو بزنی و بری تو ایکس پی نصبش کنی و بازی کنی........;);)

ممنون
تو ویستا هر کاری میکنم نمیتونم کارت شبکه رو نصب کنم یعنی فایل setup نداره و اتوران سی دی هم تو ویستا باز نمیشه ولی تو xp خوب بود فکر کنم دوباره xp نصب کنم بهتره. البته اول باید هیلو رو تموم کنم به خاطر همین مجبورم فعلا صبر کنم.
راستی ره دیگه واسه نصب درایور از رو سی دی نیست؟ مثلا از توی run ؟؟؟:confused:

بازم ممنون که کمک کردین:love::love::love:

تو ویستا هر کاری میکنم نمیتونم کارت شبکه رو نصب کنم یعنی فایل setup نداره و اتوران سی دی هم تو ویستا باز نمیشه ولی تو xp خوب بود فکر کنم دوباره xp نصب کنم بهتره. البته اول باید هیلو رو تموم کنم به خاطر همین مجبورم فعلا صبر کنم.
راستی ره دیگه واسه نصب درایور از رو سی دی نیست؟ مثلا از توی run ؟؟؟:confused:

بازم ممنون که کمک کردین:love::love::love:
با سلام.............:cheesygri
اولا خواهش میکنم amin جان قابلی نداشت وظیفه است..........
دوم اینکه بهتر هست تو ایکسی پی بازی کنی و بیخیال ویستا برای این بازی بشی.....
سوم اینکه ببین اگه ستاپ یا اتوران سیدیت تو ویستا کار نمیکنه این کاری هم که من میگم انجام بده شاید شد..........
برو رو فایل ستاپ راست کلیک کن و گزینه ران از ادمینستر رو انتخاب کن ...........احتمال داره از این طریق بتونی ستاپش رو اجرا کنی(چون یه سری از برنامه ها ستاپ و اتورانشون اجرا نمیشه و فقط با این کار میشه تا حدودی اونها رو اجرا کرد).........
بازم اگه کمکی از من برمیومد بگو..........در خدمتتم..........;);):cheesygri

کارت شبکه مجازی

بچه ها سلام
اول من هم همین مشکل سیو بازی رو داشتم بعد که بچه ها گفتن اگه کارت شبکه داشته باشی مشکل حل می شه به فکر کارت شبکه افتادم .من کارت شبکه ندارم اما یه کارت مجازی plug شده نصب کردم الان راحت دارم سیو میکنم بازی رو ...

فکر کنم بلد باشین کارت شبکه مجازی تعریف کنید .
1.control pannel
2.add hardware
3.add new hardware device
4.instal the hardware that i manualy ...
5.network adapter
6.microsoft loopback adapter
7.finish
8. یه IP هم به کارت مجازیتون بدین که کار تموم شه
همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or