M A X کاربر سایت Sep 30, 2009 #16 نوشته شده توسط ALI_sarvaretun: رو event ها آنالوگ رو بچرخون اون هایی که اول شدی یه چیزی مثل هولوگرام دارن که نوشته 1 که برق میزنه بیشتر... بسيار بسيار ممنون گرفتمش:smile:
نوشته شده توسط ALI_sarvaretun: رو event ها آنالوگ رو بچرخون اون هایی که اول شدی یه چیزی مثل هولوگرام دارن که نوشته 1 که برق میزنه بیشتر... بسيار بسيار ممنون گرفتمش:smile:
S syaleni کاربر سایت Oct 6, 2009 #17 آقا چرا اچیومنت with great honor رو از قلم انداختی ؟ من توش گیر کردم میشه یه راهنمایی بکنی
D-GENERATION-X کاربر سایت Nov 9, 2009 #18 بچه ها این اچیو که مال سوار شدن همه ماشیناس چجوری انلاک میشه ؟ سوار همه ماشینا شدم ولی 2تاش نیست:confused:
بچه ها این اچیو که مال سوار شدن همه ماشیناس چجوری انلاک میشه ؟ سوار همه ماشینا شدم ولی 2تاش نیست:confused:
Saeed PM کاربر سایت Nov 10, 2009 #19 نوشته شده توسط D-GENERATION-X: بچه ها این اچیو که مال سوار شدن همه ماشیناس چجوری انلاک میشه ؟ سوار همه ماشینا شدم ولی 2تاش نیست:confused: بیشتر... باید تا آخر بازی بری تا همه ی ماشین ها رو بهت بده
نوشته شده توسط D-GENERATION-X: بچه ها این اچیو که مال سوار شدن همه ماشیناس چجوری انلاک میشه ؟ سوار همه ماشینا شدم ولی 2تاش نیست:confused: بیشتر... باید تا آخر بازی بری تا همه ی ماشین ها رو بهت بده
genaveh کاربر سایت Nov 17, 2009 #20 Two Cups One Girl 10 Win two team events with the same female team-mate. برای باز کردن این اچیومنت شما باید دو مسابقه تیمی با هر دو راننده زن انجام بدید و تیم شما برنده بشید. بیشتر... ممنون میشم یه توضیح در مورد این اچیو بدید. آخرین ویرایش: Nov 17, 2009
Two Cups One Girl 10 Win two team events with the same female team-mate. برای باز کردن این اچیومنت شما باید دو مسابقه تیمی با هر دو راننده زن انجام بدید و تیم شما برنده بشید. بیشتر... ممنون میشم یه توضیح در مورد این اچیو بدید.
Music Addict کاربر سایت Nov 17, 2009 #21 ممنون میشم یه توضیح در مورد این اچیو بدی بیشتر... کاری نداره ! باید تو 2 تا از مسابقه ها که باید بصورت تیمی انجام بشه ! هم تیمی خودت رو یه خانم یا زن انتخاب کنی و اول بشی ! (با شخصیت مونث )
ممنون میشم یه توضیح در مورد این اچیو بدی بیشتر... کاری نداره ! باید تو 2 تا از مسابقه ها که باید بصورت تیمی انجام بشه ! هم تیمی خودت رو یه خانم یا زن انتخاب کنی و اول بشی ! (با شخصیت مونث )