Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

من یک west coast chappers stuka خریدم خیلی مزخرفه!نمی دونم چرا اینقدرم گرون بود!یک نیسان350 هم گرفتم مالی نیست.کلا تو همه مسابقات اخر میشم.ماشینامم سر پیچ فقط کون می دهند.دلیلش چیه؟
الان 380تا دارم.چی بگیرم به نظرتون؟
عزيزم اين كاره نيستي ! نوع ماشين زياد تاثير نداره . subaro بگير

bmw قرمز سرعت شتابش بالاست قدرتش كم ! ولي subaro and mitsiboshi هر 3 بالاست ! يك تك ماشين hondam داشت كه انم شاخ بود
من كه بازي و جند هفته ميشه تموم كردم ! تو ام زودتر تموم كن كه كم كم داره بازي هاي شاخ مثل gta mafi2 mw2 .... ميآد

سلام دوستان. من چون نميتونم بازي كنم هنوز بازيو اجرا نكردم ولي يك سوال داشتم يك شايعه بود كه تو بازي مسابقات كاميون راني هم داره(مثل رالي جاده ابريشم) صحت داره؟
Racingwheel هم ساپورت ميكنه؟ من لوجيتك G25 دارم.

bmw قرمز سرعت شتابش بالاست قدرتش كم ! ولي subaro and mitsiboshi هر 3 بالاست ! يك تك ماشين hondam داشت كه انم شاخ بود
من كه بازي و جند هفته ميشه تموم كردم ! تو ام زودتر تموم كن كه كم كم داره بازي هاي شاخ مثل gta mafi2 mw2 .... ميآد
چشم :cheesygri
زیاد عجله ندارم تمومش کنم.
من که در انتظار assassin's creed 2 می باشم! ولاعیر!

BMW ـه قدرت بندیش نرماله!ولی خب از نظر کنترل عالیه و بهترینه!منکه فقط با اون میرم!اچیومنت Kepp it Clean هم با اون گرفتم!اونم توی مسابقه ی صحرایی...درکل ماشینه 20ـیه!

پس اين صحبتا چيه در موردش تو فوروم فورزا 3 ميگن
ميگن دو نفره ميشه و اله و بله و جيمبله
رو كاور بازيش نوشته دو نفره ميشه

ولي ما كه چيزي پيدا نكرديم
رو کاورش هم نوشته 1 player.
برای فورزا 3 نوشته تا 2تا پلیر ولی نمیدونم چه جوری باید بازی کرد.

رو کاورش هم نوشته 1 player.
برای فورزا 3 نوشته تا 2تا پلیر ولی نمیدونم چه جوری باید بازی کرد.
زياد به كاور بازي ها توجه نكن ! بخدا 2 نفره به جزه Live جور ديگه نيست ! من دارم بهت مي گم ديگه ! من آدميام كه كل منو هر بازي و زيرو رو ميكنم !

زياد به كاور بازي ها توجه نكن ! بخدا 2 نفره به جزه Live جور ديگه نيست ! من دارم بهت مي گم ديگه ! من آدميام كه كل منو هر بازي و زيرو رو ميكنم !

منظورتون که نتنها این بازی بلکه forza 3 هم مولتی آفلاین نداره و فقط آنلاینه؟این بود؟؟؟:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or