Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

سلام
من از این بازی خیلی خوشم اومد چون اولین بازی بود که تو این سبک بازی میکردم :biggrin1:
اون قسمتش که تو بیابون رانندگی میکنیم خیلی حال میده :cheesygri

آقا یه اچیومنت تو بازی داره with great honor . این رو باید چه کار کرد ؟ هر کار می کنم نمی ده به هم . فقط همین اچیومنت مونده تا 1000شه بازیم :)

world tour ها و xgames ها و اون چلنجه !!! ( اون کارت پایینیه ) رو هم باید اول بشی ....!!!
خوب من همه ی مسابقات رو اول شدم x games ها و اون کارتها رو هم رفتم و اول شدم !
ولی یه سری از مسابقات هستن که به صورت براق نیست عکسشون با این که نفر اول شدم !
باید دوباره اونا رو برم ؟ :-"

هر eventی رو که اول شده باشید وقتی انتخاب کنید زیرش با روی یه نوار زرد رنگ نوشته best finished 1st . اگه اینه نوشته بود که حله اگه نه باید دوبازه بری .
کسی واسه این اچیوه great honor چیزی نمی دونه ؟

کسی واسه این اچیوه great honor چیزی نمی دونه ؟
توضیحاتش رو این طور نوشتن :
you need to start a jam session, set impact setting to on and race 3-4 races without touching anything at all. It took me 3 races and my buddy 4 races so it varies. Very easy. Damage and coalition have to be on, you can hit other things but not other players

معینیش این میشه :
باید یه jam session یا همون player match درست کنید . توی 3 - 4 تا مسابقه نباید به هیچی برخورد کنی . ( گفته impact setting رو on کنید که نمی دونم منظورش چیه ؟!!) بعدشم که گفته من تو 3 تا race و دوستم تو 4 تا race اچیو رو گرفت . damage و coalition هم باید on باشن . شما باید به بازیکن های دیگه برخورد نکنید بقیه ی چیز های ایرادی نداره .
البته به نظر من اینجاش رو اشتباه گفته چون اینجوری ممکنه شما به سنگی چیزی برخورد کنی و ماشینت خورد بشه ولی طبق این توضیح باید اچیو رو بگیری . نکته دیگه هم اینکه فکر کنم این 3 - 4 تا race باید پشت سر هم باشن . چون من تو مسابقات online نزدیک 35 -6 تا clean race داشتم . به هر حال اچیومنت گیریه !!!

من یک west coast chappers stuka خریدم خیلی مزخرفه!نمی دونم چرا اینقدرم گرون بود!یک نیسان350 هم گرفتم مالی نیست.کلا تو همه مسابقات اخر میشم.ماشینامم سر پیچ فقط *** می دهند.دلیلش چیه؟
الان 380تا دارم.چی بگیرم به نظرتون؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or