Ezio da Firenze
کاربر سایت
به درد خاصي كه نميخورن ولي برا تنوع جالبن(من خودم همش اژير پليس ميزنم:biggrin1این بوق ها مثلا به چه درد می خورن ؟
------------
این بازی بعد از یه مدت به شدت تکراری میشه
چرا يه تعداد ديگه بهشون اضافه ميشه.فقط یه سوال داشتم ! تعداد ماشینای بازی بیشتر نمیشه ؟! :confused:
شما بايد قبل پيچ يه ذره سرعتت رو كم كني وسر پيچ رسيدي يه تر مز كوچيك بزنيآقا سر ÷یچا همیشه میرم تو خاکی چی کار کنم؟
آقا سر ÷یچا همیشه میرم تو خاکی چی کار کنم؟

1- بستگی داره با سبکش حال میکنی یا نه اگه حال میکنی آخره بازیه!دو سوال داشتم:
1-هیجان داره؟؟؟
2- دو نفره با یک کنسول میشه بازی کرد؟؟؟
آقايئني كه Achievement هاش رو گرفتن كمك!!
2تا Achieve تا حالا فعلا من توش موندم يكي اين Win adirt tour Event without winning a race و يكي win a race at every track هستش كه اگه كمك كنين ممنون ميشم!!
اين آخري رو 38 تا از 41 ايش رو گرفتم ولي 3 تا ديگش رو همينجور مونده تكون نميخوره!!
ممنون!
ايول دمت گرم بازم يه 2 3 تا ديگه هستش ميرم اگه نشد ميام ازت ميپرسم!!![]()
Gut It Out! 10![]()
Win a DiRT Tour event without winning a race
برای گرفتن این اچیومنت 2 تا راه هست
راه اول:یک مسابقه پیدا کنید که 2 مرحله ای باشه و توی هردو تاش دوم بشید طوری که جمع امتیازات بیشتر از همه شود
راه دوم:یک مسابقه تیمی پیدا کنید و خودتون در مسابقه دوم یا پایینتر و هم تیمی شما اول شود. باید جمع امتیازات شما بیشتر از همه شود.
![]()
You're The Best, Around! 20![]()
Win a race at every track in the game (in any game mode)
باید با تمام ماشین ها در یک مسابقه اول بشید.
این دومی اشتباه هست باید داخل تمام track ها (زمین ها map ها هر کوفتی:biggrin1![]()
Gut It Out! 10![]()
Win a DiRT Tour event without winning a race
برای گرفتن این اچیومنت 2 تا راه هست
راه اول:یک مسابقه پیدا کنید که 2 مرحله ای باشه و توی هردو تاش دوم بشید طوری که جمع امتیازات بیشتر از همه شود
راه دوم:یک مسابقه تیمی پیدا کنید و خودتون در مسابقه دوم یا پایینتر و هم تیمی شما اول شود. باید جمع امتیازات شما بیشتر از همه شود.
![]()
You're The Best, Around! 20![]()
Win a race at every track in the game (in any game mode)
باید با تمام ماشین ها در یک مسابقه اول بشید.