Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

خیلی حال میده:دی
من هیچ وقت عادت نداشتم از نمای دخل بازی کنم ریسینگ هارو...ولی این یکیو دارم از نمای داخل میرم به 2 دلیل:یکی هیجانش که خیلی بیشتره,یه صحنه رفتم توی اب,پاشید روی شیشه ماشین برف پاک کن زد حال کردم:دی یکیم اینکه چشم به جادست پیچ هارو بهتر میتونم ببینم که کنترلمو از دست ندم...حال کردم شدید!

یعنی دقیقا برای منم همین اتفاق افتاد! درکت میکنم!:biggrin1: البته قبلا تو NFS ها من هر وقت میخواستم سرم گیج بره یه تریپ میرفتم تو ماشین ارضا روانی که میشدم بر میگشتم! دوربین توش خیلی باحال درست شده! بس باحال میباشد این DIRT 2!

نميدونم چرا بعضی جاها به شدت بازی گير ميکنه..يعنی کاملن بازی واسه چند صدوم ثانييه وايميسته بعد دوباره حرکت ميکنه...
کسی همچنين مشکلی داشته؟ فکر کنم واسه فريمور باشه که update شده؟ ميتونه باشه يعنی؟

10 دقيقه بازي كردم واقعا لذت بردم هر چند همه چيز بازي گرافيك نيست ولي واقعا گرافيك بازي محشره
واز همه مهمتر گيم پلي بازي كه واقعا خوب كار شده:love:

نميدونم چرا بعضی جاها به شدت بازی گير ميکنه..يعنی کاملن بازی واسه چند صدوم ثانييه وايميسته بعد دوباره حرکت ميکنه...
کسی همچنين مشکلی داشته؟ فکر کنم واسه فريمور باشه که update شده؟ ميتونه باشه يعنی؟
بازی رو هارد کپی کردی؟ اگه نکردی حتما بکن و اگر هم هارد نداری یا لنزت ضعیف شده یا هم DVD مشکل داره. به نظره من که از این حالات خارج نیست. دیگه خود دانی!;)

واقعا توجه به جزئيات عاليه يه جا خوردم به تير برق چند تا تير برق اونطرف تر هم كنده شدن
كنترل باي خيلي خوبه و مساقاتش جذابه و ادم ازش خسته نميشه:love:

دوستان بزرگوار

آقا اگه میشه کسی در مورد منوهای ماشین ها توضیح بده :
مثلاً قبل از هر RACE یه منوی Setup میاد که هر کدوم باعث چی میشن ؟
یا HONOR ها برای چی هستن

مرسی

دوستان بزرگوار

آقا اگه میشه کسی در مورد منوهای ماشین ها توضیح بده :
مثلاً قبل از هر RACE یه منوی Setup میاد که هر کدوم باعث چی میشن ؟
یا HONOR ها برای چی هستن

مرسی

اونا تکنیک های فنی ماشینت رو تنظیم می کنه .. مثل طول تعویض دنده . تاثیر جاذبه روی
ماشین (وزن ماشین ) ارتفاع ماشین نسبت به زمین . میزان سفتی کمک فنرها . قدرت دفرانسیل و اگه اشتباه نکرده باشم میزان فشار ترمز روی چرخهای جلو وعقب که هر کدوم از اینها رو باید با توجه به نوع ماشین و مسیری که برای مسابقه انتخاب کردی تغییر بدی ...;)

دوستان سلام ...
من هرچی بیشتر بازی می کنم بیشتر با این بازی حال می کنم . حرف نداره ! :love:چه از نظر گرافیک چه
از نظر گیم پلی !!!:blink: فوق العادست !!:eek: فقط یه سوال داشتم ! تعداد ماشینای بازی بیشتر نمیشه ؟! :confused:
یعنی فقط همین چند تا ماشین رو داره ؟ :wink1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or