Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

اصولآ توی رالی (و البته به نظر من هر سبک دیگه ای :دی) نباید با آخرین زور گاز داد و بعد سر پیچ ترمز کرد ! از دور که داری پیچ رو میبینی کم کم گاز رو کم کن تا سر پیچ سرعتت ایده آل باشه و اگه نیاز شد یه نیمچه ترمزی هم سر پیچ بزن !

درست میگید
ولی اصولا دوستانی که سبکهای آرکیده ریسینگ رو بازی کردن توجهی به این مورد ندارن
باید رو بازیهایی مثل forza یا grid تمرین داشته باشن ;)
در کل مثل واقعیت باید رانندگی کرد:cool:

حاجی فکر کنم اشتباه اومدی:biggrin1:
FPS این بازی کجاشه؟؟

داداش شما به این برادر سخت نگیر منظورش دید fp
خالی بود.ایشون نمیدونستن که s آخرش برای بازیهای جنگیه.

به هر حال یک شاهکار دیگه ازcodemasters دیدیم. اما این شرکت به جزییاتی مثل فشار دادن بوق توسط دست راننده توجه نکرده.
البته اینم ایرادی نیست که خیلی به چشم بیاد.:evil:

خیلی حال میده:دی
من هیچ وقت عادت نداشتم از نمای دخل بازی کنم ریسینگ هارو...ولی این یکیو دارم از نمای داخل میرم به 2 دلیل:یکی هیجانش که خیلی بیشتره,یه صحنه رفتم توی اب,پاشید روی شیشه ماشین برف پاک کن زد حال کردم:دی یکیم اینکه چشم به جادست پیچ هارو بهتر میتونم ببینم که کنترلمو از دست ندم...حال کردم شدید!

خیلی حال میده:دی
من هیچ وقت عادت نداشتم از نمای دخل بازی کنم ریسینگ هارو...ولی این یکیو دارم از نمای داخل میرم به 2 دلیل:یکی هیجانش که خیلی بیشتره,یه صحنه رفتم توی اب,پاشید روی شیشه ماشین برف پاک کن زد حال کردم:دی یکیم اینکه چشم به جادست پیچ هارو بهتر میتونم ببینم که کنترلمو از دست ندم...حال کردم شدید!

کلا محمدرضا به نظرم بازیش یه جوری طراحی شده که ادم در نهایت به سمت همون دوربین داخل ماشین کشیده بشه ! :دی
من اوایل نمای دوربین بیرون از ماشین بازی میکردم اما همیشه حس میکردم که یه جوریه و ادم رو تو کنترل ماشین اذیت میکنه . اما دیروز همینطوری امتحانی دوربین رو بردم داخل ماشین دیدم به به چی هم هست :دی تو این حالت هم ماشین رو بهتر میشه کنترل کرد به نظرم و هم اینکه به قول خودت هیجان بازی خیلی خیلی میره بالاتر .

FPS ؟؟؟؟؟
منظورتون دید داخل کابینه ؟ Cockpit ؟

حاجی فکر کنم اشتباه اومدی
FPS این بازی کجاشه؟؟

منظور این دوستمون همون Fp یا Frist Position یا همون اول شخص خودمون بود . اون S آخرش واسه سبک شوتر هستش ! (همون تفنگی خودمون)

عجب گرافیکی داره مسابقه ها تو مالزی!
یه چیزی رو دقت کردید وقتی ترمز می گیرید دیسک های ترمز سرخ میشن وقتی خیلی داغ میشن صدای خیلی ضعیف صوت مانند میاد.

دوستان من هم این بازی رو امروز گرفتم ... می تونم بگم یکی از قشنگترین بازی هایی بود که تا
حالا داشتم ... از هر نظر حذابه ;) اگه کسی می خواد بگیره بگیره که پشیمون نمیشه ...:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or