Colin McRae : Dirt 2 , X360 Version

اولش که داشتم ميرفتم واقعن مأيوس شدم از گرافيک بازی...ولی وقتی چند مرحله که گذشت تازه فهميدم بی دليل نيست بهترين گرافيک race رو تا الان داره..فوقولعادست.

دوستان یک سوال داشتم من هر کاری میکنم نمیتونم درست بپیچم . رازش تو چیه ؟؟؟ باید چیکار کنم اول یک نیش ترمز بگیرم بد دنده عقب یا ... ؟؟

راز خاصي نداره بايد قلقش دستت بياد حالا هر كي بياد بگه اين كارهارو بكن ميبيني برا خودت جواب نميده اون مسابقه ي سوم كه ميدي تو آسياست اونجا فرصت خوبي برا تمرينه تازه اين آسون تر از Dirt1هست

دوستان یک سوال داشتم من هر کاری میکنم نمیتونم درست بپیچم . رازش تو چیه ؟؟؟ باید چیکار کنم اول یک نیش ترمز بگیرم بد دنده عقب یا ... ؟؟
اصولآ توی رالی (و البته به نظر من هر سبک دیگه ای :دی) نباید با آخرین زور گاز داد و بعد سر پیچ ترمز کرد ! از دور که داری پیچ رو میبینی کم کم گاز رو کم کن تا سر پیچ سرعتت ایده آل باشه و اگه نیاز شد یه نیمچه ترمزی هم سر پیچ بزن !

تنها رازش اینه که سرعتت کم باشه.
قبل از اینکه بپیچی ترمز بگیر و گاز هم نده.بعد بپیچ

اصولآ توی رالی (و البته به نظر من هر سبک دیگه ای :دی) نباید با آخرین زور گاز داد و بعد سر پیچ ترمز کرد ! از دور که داری پیچ رو میبینی کم کم گاز رو کم کن تا سر پیچ سرعتت ایده آل باشه و اگه نیاز شد یه نیمچه ترمزی هم سر پیچ بزن !

پس بگو . من تو بازی ماشین سواری گازو چسبیدم . دمتون گرم گرفتم

واقعا بازی عالیه

من الان تا level 42 رفتم ولی تموم شدنی نیست که نیست

استباهی هم که کردم این بود که همش مراحل سر سبز مالزی رفتم حالا مونده جاه های ممالک غرب و کویر و کوه اینجوری خسته کننده میشه

ولی در کل واقعا از همه نظر عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or