Colin McRae: DiRT 2 معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

dirt-2-20081119063819850_640w.jpg

شركت انگليسي Codemasters ساخت بازي Colin McRae: DiRT 2 را تاييد كرد. اسم بازي همچنان به نام راننده فقيد اسكاتلندي يعني Colin McRae باقي مانده است. وي مدتي بعد از عرضه شماره اول بازي Dirt در يك حادثه هوايي جان خود را تسليم كرد.

Gavin Raeburn تهيه كننده بازي در اين مورد مي گويد:" همه زندگي Colin McRae وقف سرعت , هيجان , سرگرمي مسابقات رالي بود. Colin در اواخر عمر قهرماني خودش در تمام مسابقات همچون the Dakar Rally , X-games , Race of Champions درخشيد. وي مي توانست كار هايي با ماشين انجام دهد كه فرد ديگري قادر به انجام ان نباشد. در حال حاضر ما داريم درباره بازي حرف ميزنيم كه داراي مسابقات تازه و جديد است. اين بازي يك قدراني بزرگ از يك قهرمان بزرگ است."

Colin McRae: DiRT 2 ار ورژن ارتقا يافته EGO Engine استفاده مي كند. اين موتور در شماره اول بازي هم استفاده مي شد. قرار است بازي در تاريخ نامشخصي از 2009 براي X360 , PS3 , PC عرضه شود. (. ممنون از Kenji(كيوان) به خاطر خبر. اين عكس از قسمت دوم بازي مي باشد. ديدن تمام عكس ها )

آخرین ویرایش:
سلام
منم خیلی خوشحال شدم وقتی شنیدم میخوان شماره دوش بسازن با شماره یکش خیلی حال کردم تمام اچیومنتای افلاینشم گرفتم جالبیش اینکه هنوزم خسته نشدم بازم بازیش میکنم
اما یه چیزی من نگران کرد اونجا که گفتند قرار قسمتهای جدیدی به بازی اضافه کنند خدا کنه بازیرو ارکید نکنند چیزیکه درت من به خودش جذب کرد مسابقات رالی بود که نردیک به واقعیت بود رانندگیش مثل شبیه سازی رالی
بابت خبر خوبت ممنون خیلی خوشحال شدیم;)

آخرین ویرایش:
بعيد مي دونم عكساش real باشه ها همچين دونه هاي شنش خيلي طبيعي مي زنه كلا خيلي اين گرافيكش بالاست
منم فکر کنم CG هست
اون زمان هم که تازه قسمت اول DiRT رو معرفی کردن چند تا عکس مثل همینا دادن بیرون و خیلی ها حتی متخصص ها توش مونده بودن که این تصاویر Real هست یا مثلا CG ! بعد که خود بازی منتشر شد معلوم شد اون عکسها که ریل تایم بوده که هیچ ، حتی گرافیک خود بازی هم یه سر و گردن از اون عکسها بالاتره!

کلا این EGO Engine خیلی موتور قوی هست و جلوه های تصویری رو که میتونه بسازه واقا در بیشتر مواقع دست کمی از واقعیت نداره و حتی احتمال اینکه این تصاویر ریل تایم و In-Game باشه خیلی زیاده! (من احتمال میدم از Replay بازی باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or