Colin McRae دار فانی را وداع گفت.

Wroth Master

کاربر سایت
Colin McRae قهرمان مسابقات Rally همراه با پسرش دیروز در طی یک حادثه هلی کوپتر فوت کردند.Colin McRae شخصیت محبوب و مشهوری در بین بازیباز ها محسوب می شود زیرا شرکت Codemasters با استفاده از نام ایشان سری بازی های محبوب رالی خود با نام Colin McRae را برای کنسول ها و کامپیوتر های شخصی عرضه می کرد.

حالا با این اتفاق ناراحت کننده باید ببینیم که Codemasters برای بازی بعدی این سری از چه نامی استفاده می کند.!

67887_hs.jpg

آخرین ویرایش:
واقا خبر ناراحت کننده ای بود...:((
امروز صبح (ظهر) :) تا از خواب پاشودم tv رو روشن کردم با این خبر دردناک مواجه شدم هنوزم حالم گرفتست...
خدا رحمتش کنه! (البته نمیدونم خارجی ها خودشون چی میگن!)

پ.ن: من فکر میکنم کار خود Codemasters باشه!! /:) احتمالا بازیش زیاد فروش نکرده خواسته خود کالین رو قربانی کنه تا مردم احساساتی بشن برن بازیشو بیشتر بخرن! :) (ولی حقیقت اینه که این بازی خودش بهترین بازی توی سبک ریسینگه اما این خبر خودش بهترین تبلیغ واسه Dirt 2 بحساب اومد)

رایکونن چه ربطی به McRae داره؟:biggrin1:
حاجی ، خوشم میاد دو گوله رو به کار میندازی.:)
ربطی به هم ندارند،فقط در یکی از پستهای بالا یکی از اعضا گفت فکر کنم Colin Mcrea فنلاندی بود نه اسکاتلندی.خب اشتباه میکرد چون کیمی رایکونن فنلاندی است.

خدا واقعا رحمتش کنه:(.من تازه داشتم باهاش آشنا میشدم.بچه ها یه رکعت هم نماز میت هم براش بخونین تا روحش زجر نکشه:praying:.حالا که با هلیکوپتر مرده یه جوک یادم اومد که همینجا می نویسم.یه نفر برای اولین بار سوار هلیکوپتر میشده هلیکوپتر اوج میگیره و الان اون تو آسمونه اون یارو از بغلیش میپرسه شما گرمتونه؟بغلیش جواب میده نه .از اون وریش میپرسه تو گرمته؟ اونم میگه نه. اون وقت اون یارو هلیکوپتر ندیدهه به خلبان میگه بیزحمت اون پنکه ی بالاسریمونو خاموش کن هیپکدوممون گرممون نیست:p:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or