Codemasters در حال کا بر روی یک IP جدید

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
20110527codies.jpg

بنابر اعلامیه ی نیاز به همکاری ای که بر روی صفحه ی FB شرکت Codemasters قرار گرفته است شعبه ی UK این شرکت برای کار بر روی یک IP جدید در ژانر Racing اقدام به جذب نیروی کار میکند البته اطلاعات دقیق تری از این عنوان جدید در دست نیست .

این در حالی است که Codmasters هم اکنون در حال کار بر روی دو عنوان GRiD 2 برای عرضه در سال 2012 و نیز F1 2011 برای عرضه در سپتامبر جاری است ، آخرین IP جدید این شرکت عنوان Fuel بود که علی رغم تبلیغات زیاد نتوانست به موفقیت قابل توجهی دست یابد و به یک شکست تبدیل شد ، باید منتظر ماند و دید سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید .

• Like
Reactions: raya2 and GENE
به جای اینکارا بشینن درست حسابی رو Operation Flashpoint کار کنن.Red River با اینکه زیبا و لذت بخش بود ولی هنوز جای کار زیادی داشت.

آخرین ویرایش:
عاشق ریسینگ های کد مستر هستم >:d< کدمستر نبود تو این نسل با این ریسینگ های دره پیتی چی کار می خواستیم بکنیم .گرید 2008 که گرافیکش اون بود چه شود گرید 2012 .:x

بنظرم بعده turn 10 غوله این سبکه ریسینگ تو این نسله CM هستش
همه بازی های ریسینگس بغیر از FUEL عالی و فوق ااعاده بودن تو زمان خودشون....... الانم که با DIRT 3 ترکوند ...... پادشاه سبکه OFFROAD شد ........ دمشون گرم :x >:d<

این در حالی است که Cod masters هم اکنون در حال کار بر روی دو عنوان GRiD 2 برای عرضه در سال 2012
این بازی کی تایید شده ما خبر نداشتیم........ من فکر کردم دیگه این سری بازیو بیخیال شدن ..... G1 تو 2007 برای خودش غولی بود...... خیلی باحاش حال کردم...... این تیکه از اخبار برام سورپرایز بیشتری داشت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or