Codemasters خود را برای رونمایی از GRID 2 آماده می‌کند

Behrooz

کاربر سایت

gridcharity610.jpg

چند وقتی میشه که در مورد GRID چیزی نشنیده ایم. شماره ی اول بازی سال 2008 عرضه شد و موفقیت زیادی را به همراه داشت. Codemasters اوایل 2010 اعلام کرد که GRID بعدی در حال ساخته، اما بعد از اون دیگر خبری از بازی نشد. خوب زیاد ناامید نشید، چون قراره همه چیز تغییر کند.

طی مصاحبه ای که به تازگی Dan Webb، یکی از سردبیرهای سایت Xbox360A با مدیر ارتباطات Codemasters انجام داده، وی در مورد GRID گفته است: "مردم بارها و بارها از ما سوال می‌کنند که پس GRID 2 کجاست؟ کِی قراره برگرده؟ خوب من می توانم در این مورد بگم که به گوش باشید، چون ممکنه دیگه لازم نباشه بیشتر صبر کنید".

Source

با grid واقعا حس سرعت رو احساس کردم واقع گرایانه ترین تصادفات رو داشت و هنوز هم من rac ی رو سراغ ندارم که اون حس سنگین تصادفات رو به زیبایی grid نمایش بده

با grid واقعا حس سرعت رو احساس کردم واقع گرایانه ترین تصادفات رو داشت و هنوز هم من rac ی رو سراغ ندارم که اون حس سنگین تصادفات رو به زیبایی grid نمایش بده
با حس سرعت اصلا موافق نیستم.اگه کیلومتر شمار نداشتی احساس میکردی سرعت ماشین F1 با پیکان سال 48 برابره.متاسفانه هیچ افکتی هنگام سرعت نداشت که احساس کنی داری سرعت میری.ولی تصادفاتش عالی بود:xالبته Burnout paradise خیلی تصادفات خوبی داشت و من تصادفات اونو بهترین تصادفات تاریخ میدونم!

آخرین ویرایش:
با حس سرعت اصلا موافق نیستم.اگه کیلومتر شمار نداشتی احساس میکردی سرعت ماشین F1 با پیکان سال 48 برابره.متاسفانه هیچ افکتی هنگام سرعت نداشت که احساس کنی داری سرعت میری.ولی تصادفاتش عالی بود:xالبته Burnout paradise خیلی تصادفات خوبی داشت و من تصادفات اونو بهترین تصادفات تاریخ میدونم!

عجب حرفی زدیا اخه چه ربطی به کیلومتر شمار داره حس سرعت با تعداد ابجکت های محیط و motion blur و صداگذاری و هندلینگ و.... خودشو نشون میده جزییات که تو grid فوران میکرد صداگذاری خیلی خفن
یک motion خیلی نرم و زیبا هم داشت حالا با وجود اینا تو میگی سرعت احساس نمیشد مثلا سرعت تو shift خیلی احساس میشد که صد مدل option تو hud ش داشت

ممنون از نگارنده تاپیک، چون واقعا خوشحال شدم.
GRID تو زمان خودش بهترین بود. تو مقایسه forza و gt هم به نظر من gt یه سیمولیشن واقعیه. در حالیکه forza فقط رنگ و لعاب داره. کساییکه از gt خوششون نیومده عین من فقط کافیه یبار فرمون بدست بگیرن و امتحانش کنن. واقعا تجربه منحصر بفردیه.

نمرات GT رو دیدیم. فورزا هم دیدیم. دیگه به همه ثابت شده که تو این سبک این کی حرف اول رو تو این نسل زد...
حالا نمیفهمم این GT چه ربطی به تاپیک داره آخه؟!
همین کم مونده ماریو گالاکسی رو با grid مقایسه کنی!
عادت داری پا برهنه بپری وسط بحث ؟! من اونو در جواب کسایی گفتم که کمپینگ مقایسه راه انداخته بودن ! نه اینکه خودم بخوام مقایسه راه بندازم خودشیرین .
بله. از پست های شما معلوم بود که هدفتون خیر بود
yahoo_21.gif
کلا از هر پستتون هنر میباره...
راستی اون کمپین رو خوب اومدی
yahoo_71.gif
یه دفعه باهام بحث کردی توهین کردی و اخطار گرفتی همین چند روز پیش یه بار دیگه تکرار کردی پست ها پاک شد دیگه خسته نشدی ؟! حتماً باید یه اتفاق ناجور تر برات بیوفته تا ول کنی ؟! سعی کن احترام خودت رو حفظ کنی !
در رابطه با اون تاپیک بخاطر نوشته های زیبا و پرمحتواتون پست ها پاک شد نه بخاطر پست های من! خودم به یکی از مدیرا گزارش دادم رسیدگی کنه...
قبل از شما خودم زحمتش رو کشیدم !

آخرین ویرایش:
عجب حرفی زدیا اخه چه ربطی به کیلومتر شمار داره حس سرعت با تعداد ابجکت های محیط و motion blur و صداگذاری و هندلینگ و.... خودشو نشون میده جزییات که تو grid فوران میکرد صداگذاری خیلی خفن
یک motion خیلی نرم و زیبا هم داشت حالا با وجود اینا تو میگی سرعت احساس نمیشد مثلا سرعت تو shift خیلی احساس میشد که صد مدل option تو hud ش داشت
برای من که روی Ulrta هم هنگام سرعت موش بلور و ... نداشتومنظورم اینه که اگه HUD نداشت احساس میکردی 150 کیلومتر بر ساعت سرعت داری میری.

عادت داری پا برهنه بپری وسط بحث ؟! من اونو در جواب کسایی گفتم که کمپینگ مقایسه راه انداخته بودن ! نه اینکه خودم بخوام مقایسه راه بندازم خودشیرین .

بله. از پست های شما معلوم بود که هدفتون خیر بود :)) کلا از هر پستتون هنر میباره...
راستی اون کمپین رو خوب اومدی ;))

یه دفعه باهام بحث کردی توهین کردی و اخطار گرفتی همین چند روز پیش یه بار دیگه تکرار کردی پست ها پاک شد دیگه خسته نشدی ؟! حتماً باید یه اتفاق ناجور تر برات بیوفته تا ول کنی ؟! سعی کن احترام خودت رو حفظ کنی !
بهتره خودت رو با من مقایسه نکنی! خودت بحث میکنی کم میاری آخر سر هم فحش میدی!
البته من دیگه عادت کردم به این نوع صحبت کردنت! دست خودت نیست. میخوای توهین کنی اشکالی نداره ولی حداقل مرد باش و راستش رو بنویس.
در رابطه با اون تاپیک بخاطر نوشته های زیبا و پرمحتواتون پست ها پاک شد نه بخاطر پست های من! خودم به یکی از مدیرا گزارش دادم رسیدگی کنه...

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین و حرفه ای ترین بازی های این نسل بی شک همین بازی بود کلا خیلی حرفه ای بود مسابقاتش
ترتیب مسابقه و جدول و همچنین گرفتن مدال هاش هم تو نوع خودش بی نظیر بود

نمرات GT رو دیدیم. فورزا هم دیدیم. دیگه به همه ثابت شده که تو این سبک این کی حرف اول رو تو این نسل زد...
حالا نمیفهمم این GT چه ربطی به تاپیک داره آخه؟!
همین کم مونده ماریو گالاکسی رو با grid مقایسه کنی!

عین جمله رو هم متوجه نمی شید ,
''امتیازی که به یک بازی میدن به تمام بخش هاش هست نه فقط یک بخش''
حالا بیاید نمرات کل fm ها رو ردیف کنید بگید تونستید حداقل بخودتون یه حرف رو ثابت کنید

همون ربطی که fm داره ,

:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or