Codemasters خود را برای رونمایی از GRID 2 آماده می‌کند

Behrooz

کاربر سایت

gridcharity610.jpg

چند وقتی میشه که در مورد GRID چیزی نشنیده ایم. شماره ی اول بازی سال 2008 عرضه شد و موفقیت زیادی را به همراه داشت. Codemasters اوایل 2010 اعلام کرد که GRID بعدی در حال ساخته، اما بعد از اون دیگر خبری از بازی نشد. خوب زیاد ناامید نشید، چون قراره همه چیز تغییر کند.

طی مصاحبه ای که به تازگی Dan Webb، یکی از سردبیرهای سایت Xbox360A با مدیر ارتباطات Codemasters انجام داده، وی در مورد GRID گفته است: "مردم بارها و بارها از ما سوال می‌کنند که پس GRID 2 کجاست؟ کِی قراره برگرده؟ خوب من می توانم در این مورد بگم که به گوش باشید، چون ممکنه دیگه لازم نباشه بیشتر صبر کنید".

Source

کلا به نظرمt10موفقتر بوده 3بازی با میانگین بالایی90ساخته 2تاشون بهترین بازی سال شدن و بازی های همینcmرو شکست دادن.بهترین ریسینگ و. بهترین سری ریسینگ مالt10ه پس بهترینه بعدش کدمسترز و بعدش crIterionبهترین ریسینگ سازها هستن.....دوسدارم کدمسترز یه بازی ارکید جدید متفاوت و کیفیت بالا بسازه چیزی که سبک ریسینگ و من بهش نیاز داره

باز شروع شد ! هر وقت این موضوع رو درک کردید که امتیازی که به یک بازی میدن به تمام بخش هاش هست نه فقط یک بخش دلیل اون نمره ی GT 5 رو هم درک میکنید ! این پیراهن عثمان رو هم انقدر علم نکنید این کد مستره نه یامائوچی !

به نظر من بیاد یه Over Lord جدید بزنه بهتره ! خدایی خیلی حال میکنم با Over lord !

یادمه گرید هم که اومده بود سیستمم نمیشید ولی به نوبه ی خودش بازی توپی بود !

ایول تو این چند روزه چه خبر هایی خوبی میشنویم . هنوز ریسینگی ندیدم که تو تخریب پذیری رو دست گرید1 بزنه .تو سال 2008 اون بود گرافیکش چه شود گرافیک grid2.به شدت استقبال میکنم.

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود. هندلینگ لذت بخش و گرافیک نرم و روونی که تو GRID تجربه کردم تو کمتر بازی ریسینگی تو این نسل دیدم. امیدوارم Codemasters این بار هم بترکونه. البته با تجربه ی Forza 4 سطح توقعات از این بازی فوق العاده بالاس

Grid زمانی که اومد برای خودش یه تحول بود. از ریسینگ های زمان خودش یه نسل جلوتر بود.
همین NFS: Shift ها تقلید محض از این بازی بودند.

که خوش بختانه نسخه دوم اینم تایید شد. ای کاش Burnout و PGR جدید هم تایید بشه.

به نظر من بیاد یه Over Lord جدید بزنه بهتره ! خدایی خیلی حال میکنم با Over lord !

یادمه گرید هم که اومده بود سیستمم نمیشید ولی به نوبه ی خودش بازی توپی بود !

جدی بود؟:دی یعنی با over lord حال کردی!من این بازی رو به خاطر کاورش و اینکه ماله کدمستر بود خریده بودم فکر کردم تو مایه های اود ورد هست ولی... :دی
من همینجا قول می دم هیچ شماره بعدی ازش نمی بینیم یه ای پی سوخته :دی

gridشاهکار بود تو سال2008
اصلا با فروزا4وگرانلولیسمو5این رو مقایسه نکنید خواهشا.

اینم یه شاهکار تووپ در میاد .
کسایی هم که از فریم بازی ایراد میگیرن مجبور نیستن حتما رو کنسول بازی کنن.با یه pcمتوسط رو به بالا برید بازی کنید تا بفهمید کدمستر چطوری میترکونه.

عالی بود و سخت!!!
یادمه تو جدول 356 بودم!!!:-o
ولی سیستم Drift بازی عالی بود.چقدر حال میداد توی اون پیست بدون محدودیت دریفت بکشی.....

جدی بود؟:دی یعنی با over lord حال کردی!من این بازی رو به خاطر کاورش و اینکه ماله کدمستر بود خریده بودم فکر کردم تو مایه های اود ورد هست ولی... :دی
من همینجا قول می دم هیچ شماره بعدی ازش نمی بینیم یه ای پی سوخته :دی

ولی به نظر من Over lord یکی از شاهکارهای کود بود که واقعا زیبا و خلاقانه ساخته شده بود ! کمتر کسی ب این بازی علاقه داشت

باز شروع شد ! هر وقت این موضوع رو درک کردید که امتیازی که به یک بازی میدن به تمام بخش هاش هست نه فقط یک بخش دلیل اون نمره ی GT 5 رو هم درک میکنید ! این پیراهن عثمان رو هم انقدر علم نکنید این کد مستره نه یامائوچی !
نمرات GT رو دیدیم. فورزا هم دیدیم. دیگه به همه ثابت شده که تو این سبک این کی حرف اول رو تو این نسل زد...
حالا نمیفهمم این GT چه ربطی به تاپیک داره آخه؟!
همین کم مونده ماریو گالاکسی رو با grid مقایسه کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or