Codemasters خود را برای رونمایی از GRID 2 آماده می‌کند

Behrooz

کاربر سایت

gridcharity610.jpg

چند وقتی میشه که در مورد GRID چیزی نشنیده ایم. شماره ی اول بازی سال 2008 عرضه شد و موفقیت زیادی را به همراه داشت. Codemasters اوایل 2010 اعلام کرد که GRID بعدی در حال ساخته، اما بعد از اون دیگر خبری از بازی نشد. خوب زیاد ناامید نشید، چون قراره همه چیز تغییر کند.

طی مصاحبه ای که به تازگی Dan Webb، یکی از سردبیرهای سایت Xbox360A با مدیر ارتباطات Codemasters انجام داده، وی در مورد GRID گفته است: "مردم بارها و بارها از ما سوال می‌کنند که پس GRID 2 کجاست؟ کِی قراره برگرده؟ خوب من می توانم در این مورد بگم که به گوش باشید، چون ممکنه دیگه لازم نباشه بیشتر صبر کنید".

Source

هر بازی جدید بده من استقبال میکنم بعدt10بهترین ریسینگ سازه ..Gridهم دوسدارم ولی بیشتر بازی جدید میخوام

فکر نکنم Codemasters به بزرگی Polyphony باشه ! خودم بازیاشو خیلی میپسندم ولی در کنار Gt و Forza به اونصورت نمیتونه بزرگیشو نشون بده ! ( نظر شخصی )
شما هم اینقدر با اطمینان حرف نزن ! ;) بهتره تاپیک منحرف نشه ! این حرف شما میتونه باز اینجا رو به مقایسه GT & Forza تبدیل کنه

واااااااااااااااااااااای خبر خدا تر از این نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مردم از خشحالیییییی.دمتون گرم روحم شاد شد.
تو یکش خدای دریفت بودم تو یک دورش 10100000000 پوینت گرفتم!!!!!!!!!!دیگه اون کامبوش فیکس شده بود.وای نمیدونم از خوشی چی کار کنم:))))))))))))))))))))

شماره قبلش زیاد کنترل و فریم جالبی نداشت فریمش زیر 30 بود اگه مثل فورزا رو 60 باشه خوبه که فکر نمی کنم بیان به خاطر کنترل بهتر قید گرافیک رو بزنن همه ریسینگ های کدمستر یکم کنترلش سره و اصولی نیست نمونش دیرت 2 خیلی موقع ها تو سرعت بالا با یه دست انداز می رفتی تو رودخونه کلا همیشه تو مسابقاتش استرس داری ولی تو فورزا می دونی داری چیکار می کنی و چقدر ریسک می کنه

شماره قبلش زیاد کنترل و فریم جالبی نداشت فریمش زیر 30 بود اگه مثل فورزا رو 60 باشه خوبه که فکر نمی کنم بیان به خاطر کنترل بهتر قید گرافیک رو بزنن همه ریسینگ های کدمستر یکم کنترلش سره و اصولی نیست نمونش دیرت 2 خیلی موقع ها تو سرعت بالا با یه دست انداز می رفتی تو رودخونه کلا همیشه تو مسابقاتش استرس داری ولی تو فورزا می دونی داری چیکار می کنی و چقدر ریسک می کنه
از اونجا که بازیش سیمولیشن نیست بعیده بیاد روی 60 فریم :دی

اون معرفی غیر منتظره و عجیب غریبِ‌ DiRT:Showdown بد جوری منُ به CM مشکوک کرده.
بعید نیست همینجوری یهو بیاد Grid 2 رو هم معرفی کنه.
ولی در کل 2012،Racing کم داره.یعنی بغیر از یکی دوتا دیگه هیچی نداره.

وااااااااااااو
بهترین خبر بود برای من خیلی خوشحال شدم.
به نظرم Gird بهترین بودش تو سبک خودش.
واقعا باهاش خاطره دارم دقیقا" 6 بار تمومش کردم.

خوشحال شدیم،Grid رو من خیلی‌ زیاد بازی می‌کردم،فقط یکمی سنگین بود اون زمان.

بهCM اعتماد کامل دارم،عالی‌ نباشه بازیش حتما خوب می‌شه.

فکر نکنم Codemasters به بزرگی Polyphony باشه ! خودم بازیاشو خیلی میپسندم ولی در کنار Gt و Forza به اونصورت نمیتونه بزرگیشو نشون بده ! ( نظر شخصی )شما هم اینقدر با اطمینان حرف نزن ! ;) بهتره تاپیک منحرف نشه ! این حرف شما میتونه باز اینجا رو به مقایسه GT & Forza تبدیل کنه
نه موافق نیستcmتو این نسل عالی بوده سریdirtسریf1وgridو....ساخته و یکی از بهترین هاست ریسینگ متوسط نمیسازه حداقل بازیش خوب میشه البته بجز fuelکه به نظر خودم بازی خوبی بود..ولیpolyphonyبجزgt5چیزی نداشت تو این نسل

آخرین ویرایش:
Codemasters از لحاظ سرمایه و نیرویی که برای این بازی ها داره در برار T10 و Polyphony چیزی برای گفتن نداره ولی از لحاظ کیفیت عالی عمل کرده نسبت به اونها .

4 ماهه دیگه Showdown بیرون می یاد و اینم قراره بزودی معرفی بشه شاید قراره آخر سال بیاد به تنها چیزی که می شه اشاره کرده اول گرافیک خیلی خفن 2 کنترل روانی کننده :d واقعا با کنترل ریسینگای کدمستر حال می کنم همیشه استرس داری از شروع مسابقه تا خط پایان که یه ذره اشتباهی آنالوگ رو بیشتر بچرخونی رفتی تو باقالیا و همین خاص و هارکورش می کنه و همچنین طرفداری با صبر عیوب می طلبه:d

سلام واقعیتش نمیخوام یک بحث قدیمی رو باز کنم ولی خوب من دیر Ps3 خریدم و دوستانی که هی اسم gt رو میارن باید بگم یا چشماشون را به واقعیت بستن یا gt ما اونی ننیست که شما دارید بازی میکنید خداییش این بازی فقط یک اسم هست در حالی که این grid رو هنوز هم میشه بازی کرد و لذت برد منم به شد منتظر 2 هستم و تعجب کرده بودم چرا خبری نیست خداییش رقیب اصلی فورزا همین هست و اصلا gt رو نزدیک فورزا هم نمیبینم دوستان فن ps3 هم الکی شلوغ نکنید بحث طرفداری و از این جور چیزا نیست خداییش من یک هفتست ps3 خریدم و اولین بازی رو هم که روش اجرا کردم همین gt بود و به شدت زد توی زوقم اصلا اگر کسی فورزا 4 بازی کرده باشه این بازی رو شبیه سازی نمیدونه در حالی که من همیشه گفتم grid .واقعا بازی شاهکاری بود با هندلینگ نرم و تخریب پزیریش خیلی از ضعف هایی که forza و اون بازی pgr داشت را پوشش میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or