CodeMaster با طعم برادران وارنر

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
شرکت CodeMasters سازنده سری بازی‌های Dirt بعد از مشکلاتی که سر مسائل مالی با شرکت THQ داشت در حال قطع کردن همکاری خود با این شرکت است و با توجه به پیشنهادهای اخیر شرکت Warner می‌توان امید داشت از این به بعد بازی‌های ساخته شده توسط CodeMasters به وسیله Warner منتشر شود.

شرکت CodeMasters سازنده عناوینی همچون F1 , Dirt , Operation FlashPoint , Fuel و عنوان زیبای Overlord است.

20120327opfp.jpg

مگه THQ ناشر بازیهای Codemasters بود؟ تا اونجایی که یادمه Codemasters خودش ناشر بازیهاش بود.

کجای خبر نوشته ناشر بازی های THQ بوده:-/
فحش میدی؟ :دی من منظورم این بود که Codemaster قبلا بازیهای خودش رو منتشر میکرد نمی داد THQ که منتشر کنه.
شرکت CodeMasters سازنده سری بازی‌های Dirt بعد از مشکلاتی که سر مسائل مالی با شرکت THQ داشت در حال قطع کردن همکاری خود با این شرکت است و با توجه به پیشنهادهای اخیر شرکت Warner می‌توان امید داشت از این به بعد بازی‌های ساخته شده توسط CodeMasters به وسیله Warner منتشر شود.
گفته از این به بعد. یعنی قبلا THQ منتشر میکرده حالا وارنر میخواد منتشر کنه.

فحش میدی؟ :دی من منظورم این بود که Codemaster قبلا بازیهای خودش رو منتشر میکرد نمی داد THQ که منتشر کنه.

گفته از این به بعد. یعنی قبلا THQ منتشر میکرده حالا وارنر میخواد منتشر کنه.

نه خیر:d من کی گفتم THQ منتشر می کرده. گفتم در حال قطع کردن همکاری با هم هستن و میتوان امید داشت (همون شاید خودمون به صورت باکلاس:d) از این به بعد وارنر منتشر کنه کاراش رو.

کجای خبر نوشته ناشر بازی های THQ بوده:-/
این دو جا رو که بولد کردم قشنگ داره میگه THQ ناشر بوده:-/
اخ نمیدونی چقد حال میده به مترجم گیر بدی:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or