PlayStation Code Violet

پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
درود بر دوستان این انحصاری بی سر و صدا ! رو به علت مجذوبیت من به کارکترهای جذاب ، موقع عرضه ویش لیست کرده بودم و دیروز دیدم تخفیف 40 درصدی خورده و ابتیاع نمودم.

-بازی یک کلون نسبتا متوسط رو به پایین از بازی قدیمی dino crisis هستش.دیروز حدود دوساعتی بازی کردم.

-گرافیک بازی قابل قبول هستش ولی عالی نیست با توجه به اینکه روی آنریل اینجین 5 تهیه شده و محیط ها نسبتا بسته هستش شخصا انتظار بیشتری داشتم ، والا چیزی که من دیدم روی PS4 و XBOX SS هم اجرا میشد من جایی دیدم که سازندگان گفتن به خاطر XBOX SS روی اکس باکس عرضه نشده و روی PC هم هرگز منتشر نخواهد شد (به خاطر احتمال مادهای توهین آمیز!) ، من PS5 استاندارد دارم شاید روی PS5 Pro خیلی خیلی گرافیکش بالاتر باشه باید دوستانی که PS5 Pro دارند نظر بدهند.

-فیزیک بازی خیلی ضعیف هستش مثلا بطری نوشیدنی روی هوا وایساده یا دایناسور که سمت شما میاد انگار زیرش چرخ هستش یا... در حد همون Dino crisis هست فیزیکش.

-گیم پلی بازی به بازی اصلی وفادار هستش و در قیاس با بازی های جدید کمی خشک و بددست و سخت جلوه میکنه (مثلا در مقایسه با استلار بلید) ولی بعد از کمی عادت راحتتر میشه و در کمال تعجب هیچ راهنمایی یا هدفگذاری مثل بازی های مدرن نداره (مثلا با مربع زرد نشون بده باید بری اینجا این کارو بکنی) خودت باید ور بری یا نهایتا با یوتیوب بفهمی باید چیکار کرد. البته یه صدایی می اومد که انقدر دخترم شلوغ کرد نمیفهمیدم داره چی میگه شاید اون کمک حال بشه.مثل داینا کراسس و اویل های قدیم اتاق امن و سیو کردن در اون اتاق داره و مثل بازی های مدرن هرجایی نمیشه سیو کرد و باختن یا کشته شدن شاید باعث بشه مجبور بشید کلی عقبتر دوباره شروع بکنید.به نظر شخصی من این حالت کلاسیک و نوستالوژیک نقطه ضعف نیست و جذاب میکنه بازی رو و باعث میشه حواستو کامل جمع بکنی که کشته نشی و چالشش بیشتره ولی شاید مورد پسند همه نباشه.در ضمن یه سری قفل معما داره که از سمبل های دسته PS استفاده کرده و ماشه ها هم تطبیق شدند با بازی و مثلا با توجه به نوع سلاحی که در دست داریدسفت و شل می شود.

-موزیک و صداگذاری قابل قبول هستند.با هدست پلی استیشن کاملا جهت و دوری و نزدیکی صدا حس میشد.
حالا کامل بشه بازی امتیاز میدم ولی فعلا 6.5 از 10 اون نیم هم به خاطر کارکترش اضافه کردما.

• Like
Reactions: hitman68
این بازی خیلی دیگه Asset flip عه عاقا :دی از این مدل بازیا میخاید The Killing Antidote هست که کیفیتش یه مقداری بالاتره و انیمیشن هاش موکپ شدست البته هنوز کامل نشده و تو Development هست.
حالا شما اینو میگی من Bright Memory اپیزود یکشو فقط روی XBOX series اومده بود روی ایکس باکس خریدم و دموی The Killing Antidote رو توی یوتیوب دیده بودم فکر کردم اونه که خریدم. :D البته Bright Memory خداییش از code violet یه سر و گردن بالاتره از نظر گرافیک (با اینکه روی آنریل انجین 4 هستش) و تنها نکته مثبت Code violet یکم استفاده از raytracing هستش.از لحاظ گیم پلی که اصلا Bright Memory یه چیز محشریه در حد بازی های AAA.
اپیزود دوم Bright Memory روی PS5 هم اومد که توی PSN خریدم و بهتر هم شده بود و سوم شخص هم بهش اضافه شده بود تا کارکتر رو قشنگ زیارت کنیم.من بعدا فهمیدم این بازی رو یک نفر درست کرده اصلا از تعجب شاخ درآوردم.البته یکم کوتاه بود ولی حقیقتا چیزی کم نداشت.در مجموع حالا The Killing Antidote اگر روی ایکس باکس یا پلی استیشن اومد یه ندا بهم بده بخرم.کلا بنجل خرم من.:D

• Like
Reactions: Mohammad@li
عه تاپیک داره این بازی؟ :D یادش بخیر قبل انتشار تو یوتیوب میچرخیدی زیر تریلراش یه عده خجسته میگفتن اووووف چقدر جذابه کرکترش این بازی خیلی خفنه بقیه یاد بگیرن. الان امتیازش تو استور سونی ۲.۱۰ یا یه همچین چیزیه :D بعد تریلرش رو میدیدی پشمات میریخت که چی میگن اینا. این بازی در مقایسه با استانداردای نسل هفت هم ضعیف به حساب میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or